Jag tror faktiskt jag är gladast på jorden just nu. Eller iaf lycklig på en nivå som jag inte vart på länge. Jag är liksom lycklig i mig själv och det är så otroligt viktigt.

Jag ser verkligen inte heller saker i nuläget som så stora problem som jag kanske skulle gjort för några månader sedan och har inte samma stress eller oros känsla i kroppen vilket är väldigt väldigt skönt.

Mest av allt så ser jag fram emot mitt liv efter studenten. Då börjar jag verkligen leva. Men vad jag har för planer då kommer jag inte dela med mig av hihi. Det kommer liksom ske saker jag drömt om så länge och inte riktigt trott ska funka, men som jag vet kommer göra det så länge jag bara vill och det är just därför det är så viktigt att ha ambitioner och vilja komma någonstans, enligt mig. Det blir som en slags drivkraft. Detta gäller ju oavsett vad man vill bli eller uppnå i livet såklart.

O de jag (troligtvis vi alla) vill i livet är väl att vara genuint riktigt jävla LYCKLIG? Oavsett om min dröm är att jobba på donken, eller resa till andra sidan jorden, bara skaffa barn, gifta sig, bli mäklare, dra in massa pengar eller whatever.


PUSS O GODNATT

Likes

Comments

jag är sååå arg på dig för att du förstörde mina tre år av gymnasiet då du hindrade mig från att gå det jag faktiskt ville, och jag är så arg på mig själv för att jag lät dig. :)))

Jag kan nästan säga att jag hatar min linje.. det är sååååå ointressant och något jag aldrig kommer vilja jobba med. Det känns helt ärligt som snart 3 bortslösade år. Jag har faktiskt inte lärt mig mycket alls eftersom att det är något jag inte tycker är intressant. Min lust att gå till skolan på morgonen är inte alls hög och det är så synd när jag egentligen vart någon som går in för skolan innan. känner mig så otroligt hopplös där alltså. Speciellt i en klass med naturare som vill vara lite bäst.


Precis gjort lite frukost som jag ska sätta mig ner och äta samtidigt som jag pluggar. Får se hur dehär går...

puss

Likes

Comments

Är nu ute i båten två nätter. Solar, åker skoter och har det allmänt bra bara. Såna här dagar behövs då man bara landar lite och tar det lugnt.

Uppskattar verkligen svenska sommaren ibland.

Just de, angående förra inlägget. Tack till alla fina människor som verkligen visar att de bryr sig, folk jag inte känner lika mycket som folk jag faktiskt känner. Blev lite chockad över hur många som faktiskt reagerade, samt förvånad över vilka få man trodde skulle och inte gjorde det alls. Skönt att veta vart man har folk. Iaf, tack till er som tog kontakt med mig och till alla fina vänner, jag UPPSKATTAR ER!!!!❤️❤️

Nu ska jag njuta av livet och om 2 veckor drar jag till magaluf med min Bästavän!!!!! Wehoooo

Likes

Comments

Hej på er.

Idag tänkte jag ta upp något som hände för cirka ett år sedan, och anledningen till det är för att jag pratade med några kompisar igår då det togs upp och gjorde mig så otroligt otroligt arg.

För ett år sedan mådde jag väldigt väldigt dåligt. Jag kunde inte äta, kunde inte sova, ville inte gå ut eller kände inte ork till att träffa någon. Inte ens mina bästa vänner. Det har inte vart känsligt för mig att prata om men nu när jag skriver rinner tårarna ändå, framförallt i ilska över hur sjuka vissa människor kan vara. Och att någon så idiotisk människa fick mig må så dåligt.

Det var så att han gått i min klass första året på gymnasiet och jag kände ändå att han var en ganska nära vän till mig på många sätt. Nån jag kunde prata med. Det var ju otroligt länge sen så därför känns det konstigt att blicka tillbaka på honom på det sättet nu.

Iallafall, vi låg med varandra en gång när jag var riktigt full. Det var något jag ångrade väldigt mycket efteråt vilket gjorde att jag inte ens sa till min allra bästa vän. Efter cirka en månad får jag reda på att han filmat mig omedvetet och lagt ut på pornhub. Detta fick jag veta av en kompis.

Jag trodde verkligen inte de stämde så jag ringer honom, han svarar o han nekar. Sedan la vi på och jag ringer en annan vän till mig samt honom, som säger att jo det är visst sant. Inte bara att han filmat utan att jag vetat, utan även att han lagt ut filmen.

Den här killen som gjorde det skriver morgonen därpå ett förlåt sms där det står något i stil med "det verkade som en kul grej då. Jag var full. Kan inte säga mer än förlåt".

Tydligen hade han suttit med sina vänner under tiden filmen lades upp och de hade sagt att det inte var en bra idé men han hade trots detta gjort det. Jag har några frågor till er som visste detta och som satt bredvid eftersom att det säkert var några jag vet vilka det är som var där. Något att fundera kring.

VARFÖR tog ni inte mobilen ur hans hand?
VARFÖR gjorde ni absolut INGENTING för att stoppa honom förutom att säga "Dedär är nog ingen bra idé"??
Och till sist, VARFÖR UMGICKS NI MED HONOM EFTERÅT?

jag är så otroligt äcklad över hur vissa människor är rädda för att stå upp för vad som är rätt och fel.

Även över hur folk gick runt och visste detta, att det var jag på filmen. ALLA utom jag visste. VARFÖR berättade ingen för mig?

Jag låg hemma varenda jävla dag i början av den sommaren och mådde rent utsagt piss. Jag var rädd att ingen annan skulle vilja vara med mig. Jag SKÄMDES. O det är det som gör mig så otroligt otroligt arg idag. Varför ska den som inte gjort något behöva skämmas oavsett vad det har o göra med.

Dessutom vill jag säga att jag tror att de flesta vet vem detta är. O är du någon som känner honom eller funderar på o ge han lite uppmärksamhet eller luft som han faktiskt inte förtjänar. Så behöver du aldrig mer prata med mig. För då tappar jag tyvärr all respekt för dig.


Dessutom vill jag lägga till att jag aldrig någonsin kommer skämmas över dehär mer. Och att jag mår väldigt bra och har gjort väldigt länge. Kände att detta var viktigt att ta upp bara. Skulle lika gärna kunnat skriva hans namn, eftersom ja tycker att han kan stå för vad han gjort. J. Så nu har ni er en liten ledtråd men tror de flesta vet:)


Gör inte detta för uppmärksamhet och tycker absolut inte heller synd om mig själv.


O förresten, jag är otrooooooligt trött på människor i Örebro.


Likes

Comments


Alltså ja jag vet. Alla känner vi någon gång svartsjuka. Men det blir så otroligt fult när man visar det på ett sätt där den andra i förhållandet framstår som att den gör fel i något som ligger hos en själv, osäkerhet. Blir så ledsen när jag ser hur vänner/ vänners flickvänner eller pojkvänner har något slags kontrollbehov som gör att man känner sig begränsad från att göra saker man egentligen vill. Helt normala saker. Saker som det inte finns någon skam i.

Tror verkligen inte att de som är så otroligt svartsjuka så att det övergår till ett kontrollbehov har växt upp riktigt eftersom att de inte är ett väldigt omoget sätt att ta itu med det. Är det svårt att berätta vad man känner istället för att bli arg? Exempel är att försöka bestämma vem den andre ska umgås med, att hen inte får festa, ta en snus/cigg, vara/ha kontakt med en eller vissa personer, ha på sig vad den vill o la la la. Fy satan vad fult det är. Sådan svartsjuka är det mest oattraherande jag vet.

O det hemska är hur många stackars tjejer o killar som tror att det är rätt, o att de själva är de som gör fel bara för att de är så otroligt beroende av deras partner. Ta er i kragen o lämna eller åtminstone visa att ni håller med o stå upp för er själva??? Komigeeeen

Likes

Comments

I lördags var det midsommar, äntligen!!

Vi hängde hos Jessica på kvällen, åt gott, drack och mös. Sedan kom några fler o då badade vi, dansade och hade riktigt kul bara!
Innan åt vi midsommarlunch i Kopparberg. Hade ju lite ångest över hur midsommarfirandet skulle gå till men det blev ändå lyckat!!

Det är något speciellt med midsommar som får en att bli allmänt glad bara. Det är då man känner att det verkligen är sommar, trots att det oftast regnar... men svensk sommar kan ändå vara riktigt fint.

Nu är jag tillbaka på jobbet.... det vi gör här är mest att spela kost vilket gör det totalt ovärt för mig att slösa tid här förutom att jag får pengar. Jaja, bara en vecka kvar! Ikväll ska jag och Emma kolla lite resor till Palma, längtar<3

Puss o kram

Likes

Comments

Nu sitter jag på sommarskola och kommer göra de tre kommande dagarna i allafall, vilket känns bra. De är liksom den sista matten jag läser på gymnasiet så de är därför jag vill bli av med det nu och inte ha det släpandes efter mig sista året.

Det är verkligen otroligt bra att sommarskola finns. Har aldrig fattat hur de kommer sig att folk kan låta sig själva gå det, men nu sitter jag här själv Hahah..

Vill bara ha heeelg igen.

Idag ska jag träna och sedan vet jag inte. Känner att den här bloggen är otroligt ointressant att läsa och samtidigt väldigt opersonlig.. beror på att jag haft så mycket att göra o annat i huvudet sista veckan. Ska börja planera inläggen bättre.

Nu ska jag kämpa på, hejdåå

Likes

Comments

I fredags var det studentfirande. Först kollade vi på alla utspringningar och det var många nära o kära att titta på i år.

Åkte runt lite senare på mottagningar. Sedan blev det att vi stannade på ett ställe.

Även fast jag själv inte tog studenten i år blev jag tårögd flera gånger under kvällen och kan bara tänka mig hur mycket jag kommer gråta nästa år. Lär vara den sorgligaste och bästa dagen i livet just då.

Men innan dess är det bara att hålla i sista året, o då ska jag kämpa in i det sista då jag totalt sket i skolan under senaste året.

Känns ju inte direkt kul att gå ut gymnasiet med sämre betyg än vad man kunde fått, o samtidigt inte veta vad man vill. Bra att ha en bred grund i allafall.

Kram

Likes

Comments

Ikväll har jag umgåtts med denna sköningen. Vi har bara tagit det lugnt vilket behövdes.
Imorgon är det äntligen LOV!! Kan inte fatta det. O om ett år står vi snart på flaket.

Köpte även ett par vita byxor från bikbok som jag ska ha imorgon då det blir lite festligheter!! Bild kommer då. Nu ska vi hoppa i sängen. Natti natti

Likes

Comments