Av många saker som jag vill att mitt liv och min framtid ska innehålla, så är det här det allra viktigaste för mig. Mina drömmar ser ut ungefär såhär💍


Hur ser era drömmar ut? Glöm aldrig att sikta långt!
Pusss😚

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Heeeej!
Min midsommarhelg spenderades i Leksand med en stor del av släkten. Har haft det otroligt kallt varje dag med minst 4 lager kläder på mig. Men har också såklart haft jätte mysigt med alldeles för lite sömn.
Men nu är jag hemma och utvilad. Så nu i veckan så ska vi försöka fixa till en vindsvåning som vi har fått. I'm in love with that place!!😍

See you😚

Likes

Comments

I'm done!!
Äntligen så är jag nu konfirmerad. Har längtat efter den här dagen sen jag började konfirmationen, och idag så var det dags.
Och jätte stort tack till familj och släktingar som kom till både kyrkan och hem till oss för min skull. Ni är guld värda! Har haft en jätte mysig dag.
Ett steg närmare vuxenlivet sägs det.. Men jag vet inte haha.
Likes

Comments

Har väntat på dehär hur länge som helst nu. Och imorrn så händer det. Blir äntligen konfirmerad. Konfirmationstiden har varit så otroligt jobbig och tråkig. Bara vissa fåtal saker som vi har gjort som har varit liite intressanta.

Resten av sommaren sen så ska jag bara ta det lugnt och umgås med familj och vänner.

Vad händer för er alla i sommar?🍹

Pusss💋
Likes

Comments

Det var ett tag sen nu.
Men har nu ganska precis haft skolavslutning och fått sommarlov.
Känns väldigt märkligt faktiskt, allting har gått så otroligt fort. Ett läsår med otroligt mycket motgångar men som även såklart har haft sina höjdpunkter. Väldigt mycket tårar detta år, en hel del skratt och jätte fina minnen.
Ett år återstår nu av grundskolan så det är bara att köra riktigt hårt nu sista året.

Skolavslutningen var väldigt fin med mycket skratt och glädje. Och självklart så vart det en liten tabbe där också. Men det tänker jag inte nämna mer om här.
Det ända som skulle ha fått kvällen perfekt var att få kramas lite med min storasyster en stund. Som by the way var så otroligt jäkla snygg! Almost took my breath away💎

Pusss😚

En bild från kvällen med mina snygga brudar😍


Emilia, Wilma, Alice, jag och Maja

Likes

Comments

Haft en jätte mysig och lång dag med min Emma. Som jag har längtat efter henne. Sisters til the end of time! Juste, vi såg också självaste Zayn Malik på bussen. Tycker vi iallafall, för det var så läskigt likt! Sjukt var det. Och självklart så blev Emma stört förälskad direkt. Haha.

Imorrn ska jag iväg och klippa mig på förmiddagen. Resten av dagen sen är än så länge oplanerad. Men jag hoppas att det dyker upp nånting kul iallafall.

Hoppas ni har en mysig kväll!

Pusss💋


Likes

Comments

Heeeej!
Mitt liv just nu består av absolut ingenting. Bara går till skolan sitter av tiden i några timmar, längtar desperat efter sommarlov o sen går hem igen. Så har alltså inte så mycket att skriva om.

Om jag ska dra upp en tabbe också som jag lyckades med igår så hände detta: Jag höll på och dammsög mitt rum och så ligger det två par trosor på golvet. Så jag tänker att jag lite smidigt och fint dammsuger runt dom. Men det gick åt helvete för ett par av dom åker in i dammsugaren och fastnar i slangen.. Så jag försöker desperat i ungefär 10min att få ut dom. Efter ett tag så dör dammsugaren pga att den blir för varm. Så då försöker jag dela på slangen, vilket visade sig att jag uppenbarligen var alldeles för svag för så tillslut så frågar jag min pappa och det tog ungefär 5 sekunder att dela på slangen och få ut dom... Så begåvad är jag.

Just nu så längtar jag otroligt mycket efter min storasyster som kommer hem imorrn, finally!

Hoppas ni har det bra!

Pusss💎

Likes

Comments

Hej luvies! Hur mår ni?

Min stress ligger väldigt högt upp just nu och jag känner att jag inte kan fokusera på nånting. Anledningen till detta är en musikal som vi sätter upp och som har premiär nu på fredag. Det kommer nog förmodligen gå åt helvete.
Och så har vi dessa människor som sjunger eller "sjunger" som inte har någon behaglig sångröst alls att lyssna på, som då såklart (SÅKLART) står närmast mikrofonerna o sjunger liiite för högt och sabbar ganska mycket för dom som kan sjunga. (Härmed inte sagt att jag kan sjunga, för det kan jag verkligen inte).

Kommer verkligen behöva ett pepptalk då. Men just nu känner jag ändå mest..O bara ligga där o vänta tills man blir överkörd, ja tack!!

See you!😘

(modell för bilden är min alldeles egna Emma-Jane)

Likes

Comments

Trampbåtstur, matstopp och cykeltur runt i Djurgården är lite hur min dag har sett ut tillsammans med min älskade Emma och hennes kusin RJ.
Fram mot kvällen så drar vi in mot kungsan och konserten tillsammans med sköna människor!

Ha en fortsatt bra dag och njut av värmen. Det gör absolut vi!

Pusss💎
Likes

Comments

Hej snyggingar!

Sitter nu på tåget (igen..) mot Stockholm men den här gången med min älskade mamma. Vi är framme om ungefär 50min.
Väl i Stockholm sen så har vi ingenting planerat som vi ska göra. Bara gå runt, shoppa lite, mysa, ha en lunchdejt på nåt mysigt ställe och bara ha en bra mamma o dotter dag.
Looking forward to this!

Vi hörs senare!

Pusss😘


Likes

Comments