Nu var det ett tag sen. Har haft fullt upp! Har fått en ny kusin, Jonas har fått ett nytt syskonbarn, Jonas mamma har fått kattungar, jag har haft np i matte, uppsättningsprov och ikväll jobbat. SLUTKÖRD. Nu ska vi förhoppningsvis grilla lite, har köpt en elgrill och ska sen mysa framför tvn.

vi hörs, bye

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

har haft en skön dag idag, sovmorgon, for till Jonas föräldrar och träffade kattungar och sen for vi hem för att få på pinchos.

otroligt bra service men ganska överhypad mat, betalar hellre 250kr för en bra köttbit än de jag åt idag, men inte något fel på maten bara inte riktigt värt pengarna. ska ta det lugnt ikväll, hemma kväll med Jonas och Tv:n.

vi hörs, bye

Likes

Comments

hellu! har jobbat två kvällar i rad så har inte haft så mycket tid över men nu är jag iallafall ledig imorgon.
imorgon blir de restaurang med min älskling och sen ska vi nog bara mysa på hemma.

Har tittar på eurovision med Erik ikväll  (ingen värdig vinnare) och jobbat somsagt..
haha ang rubriken; de va en kille som moonade på scenen när förra årets vinnare sjöng 😂

ska sova nu, kommer bilder på mat imorgon
vi hörs, bye

Likes

Comments

vikt, vad är egentligen det som är så himla viktigt med vikt?
ämnet vikt är ett sånt samhällsproblem som förstör så många människors liv.

det kan handla om undervikt eller övervikt. vad är vad egentligen? vem bestämmer om jag är för överviktig för att se bra ut? vem bestämmer när jag är tillräckligt underviktig?

jag har levt med övervikt ett bra tag, har alltid haft de där lilla extra, som jag fått höra många dagar in och ut. enligt mitt bmi ja då har jag fetma, men vadå fetma?

ska jag behöva gå runt och må dåligt över att jag har "fetma" när jag mår hur bra som helst, jag kan göra vad jag vill med min kropp, jag kan inte förstå vart problemet i folks ögon ligger?

jag kommer i några inlägg framöver skriva Ang mina tankar och min väg neråt, för tydligen så är det en hälsofara att väga som mig med min längd, och jag ska försöka ta tag i det.

Likes

Comments

hejsan!
sitter i soffan nu å peppar in för att jobba 15-22. här bara haft skola på förmiddagen idag för att jag redan var klar med min svenska. gjorde absolut inger spännande och var på rätt dåligt humör så...

ska jobba strax somsagt , finns inte så mycket mer spännande att säga om idag :/

Likes

Comments

helluu! idag är jag också rätt sliten redan nu, haft rätt mycket på skolan. på frisör kom det ett dagis på ca 15-20 barn, dom fick lite färg och vissa klippte sig osv, de va spännande men jag är lite skeptiskt till barn... ;)

efter skolan har jag inte gjort särskilt mycket, typ planerat lite och så och har precis haft ett möte med mitt nya lag inför nästa säsong (tagg)!! tänkte jag skulle börja skriva lite ikväll om min väg neråt på vågen, men ska ut å promenera med Erik klockan halv nio så vi får se om jag orkar ;))

vi hörs, bye

Likes

Comments

jaha då var vi här igen då! idag har jag varit i skolan som vanligt, klippt docka och Linnea har klippt mig (1dm så himla kort nu!!). efter skolan plockade Jonas upp mig direkt , for för att besikta bilen och sen blev vi bjuden på middag hos Niklas och Frida, hur mysigt!!!?

efter ett möte inför VM i curling 2018 har jag nu äntligen landat i soffan för att slappa framför biggest loser och plugga lite.

vi hörs, bye

Likes

Comments

kvällen har varit som de flesta, men har tvättat lite grann också! har haft mycket tankar som snurrar i huvudet och de kommer förmodligen aldrig sluta snurra där uppe.
som jag skrev i min presentation kommer ni få följa en viktnedgång  (förhoppningsvis). ska försöka lägga ut ett inlägg i veckan Ang de, börjar nästa vecka! en sån här press på viktnedgång är rätt stressig men hoppas jag får till det iallafall.

ha en jättebra natt och dag imorgon så hör vi imorgon! <33

Likes

Comments

Hejsan! Alva heter jag, vilket jag antar att du vet. 16 (snart 17) fyllda och går ettan på hantverkslinjen frisör. Jag kommer börja blogga lite som en extra rolig och peppande grej i vardagen.

Jag kommer skriva om vad jag gör på dagarna och annat som jag hoppas att du kommer tycka är kul att läsa om. Vi hörs i nästa inlägg, som förhoppningsvis är roligare än det här!

Likes

Comments