North shore tour

Eftersom jag bestämde mig för att under denna resa inte besöka de andra öarna utan stanna på Oahu pågrund av brist på tid så hyrde vi en bil denna helg också fast endast en dag denna gång.

Vi åkte till North Shore som är typ mina absoluta favorit plats på jorden och gjorde allt jag ville göra innan jag åkte hem, jag har ju fruktansvärt fina vänner som ställer upp på allt jag vill göra.

Eftersom ingen av oss sovit så mycket under natten och jag lyckades utan larm vakna 15 minuter innan jag blev upplockad där jag sov så hann jag inte äta frukost så vi började dagen med en frukost på Dole Plantation, alltså ananas odling! Jag drack en galet god ananas smoothie och åt en crossaint fast lite grövre än de vanliga, vilket var perfekt till frukost!

Det var inte jättemycket att se där men väldigt mysigt ställe och jag är såå glad att jag åkte dit!

Därefter fortsatte turen till Waimea Bay där vi hoppas massa från klipporna, solade och badade trots att vädret svek oss och gjorde oss extra blöta några gånger hahah! Det är iallafall ett perfekt ställe att klippdyka ifrån, stor rekommendation!

Sedan drog vi vidare till Laniakea Beach Turtle Beach där vi denna gång faktiskt fick se några sköldpaddor och de är verkligen så fina, dessutom har alla de sköldpaddorna som brukar befinna sig på denna strand namn och de har även vikt osv på de vilket jag tycker är superhäftigt!

Klockan var ganska mycket vid det här laget så vi drog oss till Haleiwa där vi åt lunch på Giovannis Shrimp Truck, ni verkligen MÅSTE äta där om ni tycker om räkor för de är magiskt goda, kön är dock alltid superlång men det kan ju vara förståeligt. Jag gjorde även lite shopping i Haleiwa, jag köpte en sommarklänning och ett armband som båda är så så fina!

Sedan avslutade vi faktiskt dagen med ännu en tur till Kailua Beach som är min favoritstrand här, så fint oavsett vilken tid på dygnet det är och oberoende av vädret!

Kram på er!

  • Travel
  • Nära Honolulu, Hawaii, USA

Gillar

Kommentarer