Min träning

Skal från Ideal of Sweden, använd koden ”ALVAHOLMSKOLD20” för 20% rabatt!

Hej hoppas allt är bra med er!

Med mig är det bara bra, jag har precis kommit hem från gymmet, käkat och duschat.

Som många av er kanske vet så tränar jag väldigt mycket, i princip varje dag på något sätt och det är ett av mina allra största intressen och typ det roligaste jag vet.

Jag tycker själv att det är sjukt kul att läsa om andras träning osv, jag har ingen aning om vad ni tycker om det eller om ni överhuvudtaget har ett intresse av träning men jag tänkte dela med mig iallafall.

Just nu har jag ingen aning om vad jag väger, något som jag haft full koll på i typ alla år! Jag äter vad jag vill men i lagom mängd och oftast eller snarare helst inte skräpmat eller sötsaker. Jag skulle väl säga att jag käkar ungefär 2000 kcal om dagen vilket är att rekommendera för kvinnor, exakt hur mycket har jag till skillnad från förr ingen aning om.

Jag äter alltså egentligen inte på något speciellt sätt och min träning ser ut ungefär på samma sätt.

Jag tränar varje dag på ett gym i Norrköping som heter Factory Fitness, ett stort och väldigt modernt gym som jag verkligen tycker om så mycket. Jag styrketränar främst och då i stora drag främst fria vikter vilket jag tycker är så kul! Jag kör varje muskelgrupp minst en gång i veckan beroende på hur mycket jag hinner. Utöver detta så kör jag mycket konditionsträning av olika slag, som exempelvis löpning, cykling, intervaller osv. Jag är egentligen inget fan av konditionsträning men har absolut uppskattat det mer nu på senare tid när jag inte heller bryr mig så mycket om kosten.

Sedan kör jag lite flexibilitets träning, främst som avslutande stretching. Ibland lyckas jag även klämma in vissa gruppass men det beror på tid och ork.

En vanlig vecka kan se ut typ såhär:
Måndag: Ben, Mage, Trappor

Tisdag: Rygg, Mage, Löpning

Onsdag: Axlar, Cykling, PW i backe

Torsdag: Bröst, Armar, Mage

Fredag: Ben, Cykling

Lördag: Intervaller, Trappor, PW, Mage

Söndag: Vila

Sedan förändras ju detta hela tiden utefter vad jag tycker att jag vill fokusera på, hur mycket tid och ork jag har och om jag blir sjuk och liknande. Men i stora drag ser min träning och kost ut typ såhär!

Ha det bäst,

Kram!

  • Exercise
  • Nära Norrköping

Gillar

Kommentarer