Fredagsnöje

Hej!

Hoppas allt är bra med er!

Bloggen har verkligen uppdaterats galet dåligt på sistone men jag kan faktiskt få skylla på att jag i princip fick en chock och käftsmäll av allt plugg. Redan från första dagen har det bara kastats fram uppgifter som ska vara klara typ 2 veckor senare och helt ärligt, det enda jag gjort denna vecka är att plugga. Jag visste ju självklart att det skulle bli mycket plugg när jag valde det gymnasium jag gjorde men inte såhär mycket!

Men till det positiva, jag trivs så så bra! Det finns så sjukt bra människor på skolan och jag har klickat riktigt bra med flera stycken och det känns verkligen som att det är sjukt bra gemenskap på skolan.

Igår tog jag dock en paus från allt plugg, jag behövde andas lite. Så istället för att plugga eller träna så gick jag först en promenad med Lisa och hjälpte henne spela in sin antagningsvideo till sitt utbytesår. Ord räcker inte till för att beskriva hur sjukt stolt jag är över henne, jag ska bort en månad men skulle aldrig klara ett helt år, wow!

Efter det så mötte jag upp en ny kompis som heter Ida, vi har gått på samma skola i högstadiet men har aldrig känt varandra men nu har vi börjat snacka mer och mer så vi tog en lunch på Lingonfabriken och det var verkligen så gott! Jag tog halloumi burgare och det var så gott!

Sedan blev det lite religionsplugg och svenska föreläsning innan jag åkte hem, bytte om och sedan åkte till en barndomskompis och åt middag osv och det var supermysigt!

Nu är jag äntligen ledig hela helgen, inget planerat vilket är så skönt! Så det blir massa plugg, städa, träna mm.

Ha det bäst hörrni!

Kramar!

  • Living

Gillar

Kommentarer

lisablondell
lisablondell,