KFUM BREVIK

Hej och godmorgon på er!

Hoppas allt är bra med er, jag mår bra och börjar äntligen komma upp ur tröttheten efter min resa till Brevik med alla ettor.

I onsdags så hade vi samling på skolan strax innan 10 med massa massa packning för att då åka till Brevik med bussar och sova där 2 nätter, 1 natt i tält och 1 natt i stuga. Brevik för er som inte vet det är en lägergård i Östergötland vid Stegeborgs trakten ut mot vattnet.

När vi kom fram till Brevik så var det först lite lunch och sedan gav vi oss ut på vandring i smågrupper i runt 2 timmar. Vi skulle följa vimplar och göra lite saker på vägen till en plats där en av våra lärare satt så där fick vi grilla lite pinnbröd och sedan få uppgiften som vi ska bedömmas i om 2 veckor. På vägen tillbaka gick vi så vilse att vi var tvungna att ta upp google maps haha.

I vilket fall så fortsatte dagen med lite bad, grillning mm och sedan på kvällen umgicks vi runt en eld och även i tältet där vi sov första natten.

Faktum är att jag inte hade det så illa i tältet, det var inte för kallt eller blött som de andra upplevde det så jag hade inga större problem med det men det var ren lycka att komma in i stugan nästa dag och bädda sängen då jag bara sovit runt 3 timmar första natten.

Nästa dag gjorde vi massa aktiviteter samt lagade mat själva på stormkök, vi pratade om eld och utrustning i naturen, hur man ska göra vid skador, körde lite spel och testade på att livrädda. Vissa aktiviteter passade mig bättre än andra men det var ju bara att göra det och jag tycker min klass är bra på att göra det bästa av situationen så det blev ju rätt kul ändå. Maten blev trots allt ganska god, kanske mest för att man var så hungrig.

Under kvällen så pratade jag med lite gamla kompisar samt nya för att kolla hur vi känner med nya klasserna osv vilket var jättemysigt och vi grillade även denna kväll och under natten sov jag som en kung haha.

När man kom hem på fredagen efter några ganska ansträngande dagar så var man överlycklig över att ta en varm dusch och lägga sig i sängen där jag även låg kvar hela dagen.

Jag tycker ändå det blev väldigt lyckat för man har hunnit prata med fler i årskursen samt kommit närmare klassen vilket är superkul!

Ha det bäst!

  • Living

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,
Hoppas du får en toppen bra dag❤️
nouw.com/johnssons