3 saker om mig

1. Jag har inget läppband?

Många av er vet nog inte vad läppband är för något för det visste jag först inte heller, men om ni känner med typ tungan upp där de som snusar lägger snuset så har man typ ett band av "tandkött"(?) det är läppbandet. Jag skulle inte säga att jag opererade bort det utan de skar bort det med hjälp av lite bedövning. Anledningen att jag tog bort den var att jag skulle fått tandställning för min glugg efter mitt önskemål men sedan ändrae jag mig men tydligen hade jag kunnat få tandlossning senare i livet då mitt läppband var för kort så det gjorde ju inget.

2. Jag blir bara sämre och sämre på att spara pengar.

Tidigare har jag varit hur bra som helst på att spara pengar men nu används alla pengar på mat och kläder så ni förstår inte hur skönt det vore att skaffa extra jobb nu på vintern för gud vad jag skulle behöva mer pengar för att klara månaden hahah.

3. Det värsta jag vet är att inte göra något alls.

Jag hatar verkligen att inte göra något alls och därför håller jag mig alltid igång och tränar massa, pluggar, är med kompisar osv osv för att jag ska ha något att göra och älskar att ha saker på gång. Ibland kan det dock göra att jag är väldigt svår att bestämma saker med då jag har mycket planerat och lite för mycket i huvudet för att komma ihåg vad och när.

Gillar

Kommentarer

soderluundd
soderluundd,
Superfin blogg! 😊
nouw.com/soderluundd