Idag gick jag på bio tillsammans med min mamma. Vi såg Solsidan och den var jätte bra. Vi fick oss några goda skratt och det var väll huvudsaken. Det var  kul att gå på bio mitt i veckan  bara för att göra något roligt. Jag tror att det är väldigt viktigt eftersom skolan tar så mycket av min tid. Rekomenderar alltså Solsidan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag var jag i Åsbobacken med mina vänner och vi åkte pulka. Efter några åk gjorde vi upp en eld där vi grillade korv och marshmallows. Vi satt och värmde oss medan vi pratade om massor av olika saker. Det var roligt att vi gjorde något annorlunda för en gångskull.

Likes

Comments

Mitt sista jullov i grundskolan lider mot sitt slut. Jag har haft ett jätte skönt och roligt lov. Ledigheten har gått för fort och jag önskar att lovet var längre.

Det har hänt massa saker under detta lov. Mormor opererade sin mage och det gick jätte bra. Jag har umgåtts med massor av kompisar. Jag har firat jul med min familj och släkt. Jag har börjat jobba på Bjursås Skicenter och har även åkt slalom. Jag har firat nyår tillsammans med både min familj och mina vänner. Jag har testat att äta sushi vilket jag tyckte var gott. Jag har ätit mängder av annan mat och snacks. Jag har tränat både genom gym och promenader.

Imorgon börjar skolan och det är min sista termin tillsammans med min klass i grundskolan. Ska verkligen ta vara på den tid jag har kvar eftersom det kommer gå fort. Det kommer vara fullt upp denna termin med gymnasieval, nationella prov, bal, avslutningsmiddag och slutbetyg. Samt massor av prov och andra krav däremellan. Men något jag vet är att det kommer gå otroligt fort.

Likes

Comments

Sverige mötte Kanada i finalen under natten till Lördag. Var vaken till 05:00 den natten pågrund av att jag ville se finalen.Tyvärr förlorade Sverige i slutet vilket jag tyckte var väldigt tråkigt och orättvist. 

Likes

Comments

Idag åt jag sushi tillsammans med mina vänner Klara & Sixten. Jag har aldrig ätit sushi men vill jätte gärna lära mig att tycka om det. Jag beställde åtta avokado och fyra californien. Det visade sig att det faktiskt var ganska gott och jag ska absolut försöka äta det någon mer gång framöver.

Likes

Comments

​Min vän Alice frågade mig igår om jag ville åka slalom vilket jag självklart ville. Jag har precis börjat jobba i Bjursås men har inte testat att åka slalom där. Därför åkte vi upp dit idag för att testa. Jag tyckte verkligen att det var kul även fast det var dimmigt, lössnö och duggregn. Vi stannade i en backe för att testa porträttinställningen på min mobil, därav bilderna på Alice. Vi ska försöka att åka dit en gång till under lovet. 

Likes

Comments

​Idag firade vi ett litet nyår med familjen eftersom alla inte var hemma igår. Vi lagade god mat och skålade in det nya året. Välkommen 2018.

Likes

Comments

2018 har alltid känts så långt bort men nu är året här. Detta år har jag massor av saker att se fram emot.

Saker jag ser fram emot 2018
- min första lön
- mitt gymnasieval
- 16 år
- övningsköra
- bal
- gå klart grundskolan
- sommarjobba
- börja gymnasiet

Detta är några av alla saker som jag ser fram emot 2018. Jag hoppas verkligen att det blir ett bra år där jag kommer skapa många nya minnen och växa som person.

Likes

Comments