Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag vaknade jag upp och mådde inte så bra, halsen gjorde ondare än vanligt och jag vill inte riskera att bli sjuk ännu en gång till så jag fick stanna hemma idag. Men idag blir det plugg plugg.. Kemiprov på fredag och mycket som man glömt bort under lovet så behöver färska upp minnet rejält om jag ska fixa detta!

Kallt ute såg jag att det var idag också, åh jag som hoppades att det skulle bli vår snart men det verkar ju dröja. Vill bara att snön ska försvinna och att det ska bli varmt och sen att tävlingssäsongen startar igång! Jag är så otroligt taggad inför detta år.


Likes

Comments

Rubriken lyder. Nu ska jag och några kompisar ut och rasta skotrarna lite ;).. Ska bli himlans mysigt att åka ut och köra. Jag tror vi skulle avsluta med att grilla också.

Ha en trevlig kväll!


Likes

Comments

Ååh va det var härligt att rida idag, Obbia älskade att nya snön hade kommit så jag passade på att pulsa runt i skogen idag. Jag gjorde övergångar från skritt och galopp väldigt mycket bara för att det skulle bli stabilt och inga slitningar på lederna. Avslutade också med att skritta av henne 2 km på hårt underlag endast för att hon skulle få gå på annat underlag och bygga upp ett starkare skelett och det är bra för hennes ligament och senor. Visste ni att hästarnas skelett stärks när man skrittar på hårt underlag?
Likes

Comments

Godmorgon på er! Idag var det egentligen tänkt att jag och Mizan skulle tävla men så vart det inte riktigt, dels för att jag är så yr och grejer men mest för att hon hann och tappa en sko under ridpasset igår. Åh det suger! Men vad ska man göra liksom, jag kan ju inte sitta och grubbla ner mig i detta så nu kickar vi igång dagen på ett positivt sätt! Jag ska gå upp och äta frukost, "supergröt" och sedan går jag till min bästa vän Obbia, och går ut och galopperar lååångt i den nykomna snön. Underbart!

Kram <3

Likes

Comments

Innan nyår gjorde jag spray tan. Dels för att slippa bruna strumpbyxor som går sönder bara av att man råka ha en liten för vass nagel och för att jag ska slippa sminka mig så mycket till vardags. Jag vart jätte nöjd och gick till en studio här i Gävle som heter Studio neat. Nu har det tyvärr gått bort det mesta så jag passade på att boka in en ny tanning nästa fredag tillsammans med Cornelia.

Brukar ni spraytanna er, och vad tycker ni isånnafall?
Likes

Comments

Här är alltså den där drycken som jag ska dricka 20 ml per dag. Den minskar till trötthet, järnbrist. Här kopierade jag lite information så ni vet vad det är till för, kanske behöver någon av mina läsare Blutsaft?

Floradix Blutsaft är ett flytande vegetabiliskt järntillskott som innehåller en organisk och lättabsorberad typ av järn - järnglukonat. Blutsaft innehåller även B- vitaminer samt örtextrakt som förbättrar matsmältningen. Järntillskottet tas lätt upp av kroppen och återställer snabbt järnnivåerna.

Blutsaft rekommenderas idag i stor utsträckning inom sjukvården, både på grund av dess snabba påverkan på järnbalansen och för att den inte har någon negativ påverkan på magen. Eftersom upptaget av järn är högt, kommer förhållandevis lite oupptaget järn att påverka tarmsystemet. Tack vare det uppstår endast lite eller ingen irritation och därmed ingen eller ytterst lite problem med förstoppning.

Likes

Comments

Hej! Idag har det inte vart någon bra dag. Vakande med samma yrsel igen och som jag sa tidigare orkar jag ingenting längre. Allt som vart lätt är jättejobbigt och tungt. Som att öppna en burk läsk är som att hela kroppen får anstränga sig. Har ridit båda hästarna idag igen, obbia ute i skogen och Mizan i ridhuset. Dock så kom jag inte så långt med Mizan innan jag kände att jag bara bröt ihop. Kunde varken andas ordentligt, rida lätt utan att det kändes som jag hade halvvägs kvar i Vasaloppet så jag fick hoppa av och åka hem. Det känns för jävligt att må såhär. Har tryck över hjärtat och riktigt orkeslös. I skolan försöker jag ta in allt som går men det går in i ena örat och ut i det andra. Tror mamma hade ringt hälsocentralen och dom sa att det var typiska symtom på "utmattning". Jaa kanske det, ska i alla fall försöka ta det lugnt nu. Mamma har även köpt nån järn&vitamin dricka. Blutsaft?

Får hoppas den gör sitt och att jag få må bra igen❤️


Likes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering men haft fullt upp. Handlat, ridit två hästar varav Mizan var jättebråkig och dum mot mig, medan obbia var superhärlig. Resten av dagen/kvällen har jag spenderat med Nathalie.

Idag var jag på proteinbutiken med pappa för att införskaffa mig nya produkter till ett lite hälsosammare liv ;). Jag köpte " gluten & wheat" free spagetti, Pauluns supergröt ( dock på Ica ) och sen köpte jag 100 kapslar av en energiökare och lite kraftigare fettförbränning vid träning. Samt har jag proteinpulver hemma som jag blandar till olika shaker med.


Likes

Comments

Usch idag vakande jag med värsta yrseln. Jätteont i huvudet och är jätteyr. Har försökt druckit mycket vatten men verkar inte hjälpa.

Idag ska jag rida båda hästarna i skogen, så synd att det hinner bli mörkt innan jag ska rida sista hästen. Efter skolan ska jag till proteinbutiken och köpa lite grejer. Kommer upp bilder på det sen!

Kram ❤️


haha testade selfiesticken igår innan jag la mig och sov. Vetinte riktigt hur man gör än ;)

Likes

Comments