Palawan - El Nido

Vi har kommit fram till Palawan och El Nido! Vyerna påminner lite om Halong Bay i Vietnam med alla fina berg överallt. Vi bor på samma hotell som Emil och Ellen 50 meter från stranden. Vattnet här är dock inte så badvänligt men det är bara en kort resa bort med tricycle till finare stränder. Amanda och Emilia bor inne i ”stan” och det kostar oss 50 peso (8kr) att åka dit då vi bor kanske 2 km utanför. Inte så dyrt om man säger så.

Första kvällen här i El Nido drack vi billiga drinkar på happy hour (som det är typ överallt). En drink kostar ungefär 17kr, inte så pjåkigt 😋

De två andra killarna på bilden jobbar här med privata turer island hopping som vi har tänkt att göra. Då åker man båt till olika öar här i närheten. De var riktigt trevliga så vi får se om vi bokar med dem eller hur vi gör. Vi tänkte kolla runt lite ikväll och se villa olika turer det finns.

Idag åkte vi allihopa zipline till en strand som heter Las Cabanas. 750 meter åker man med en fantastiskt utsikt!

Vi åt lunch vid en mysig strandbar.

Vi var där ändå till solnedgången. Oj vad snabbt denna dag har gått! Men vi har det verkligen så himla bra. Kan inte fatta att vi åker hem om mindre än två veckor!

  • Filippinerna
  • 333 visningar
  • Nära Taytay - El Nido National Hwy, El Nido, Palawan, Filippinerna

Gillar

Kommentarer