Hemma i Sverige

Igår shoppade vi hela eftermiddagen i Bangkok efter att vi checkat in på hotellet. Det blev inte jättemycket köp, men det jag köpte är jag väldigt nöjd med! Vi var på det stora shoppingcentret MBK där jag köpte en resväska för 300kr. Jag kunde nog fått den för ett billigare pris men innan jag frågade om priset så tänkte jag att 2000 bath (600kr) kan jag tänka mig att ge. Men då försäljaren började på 1400 bath så fick jag tänka om, haha. Jag fick ner det till 1000 bath och det var jag nöjd med. Jonte köpte snygga kepsar och lite kläder sen gick vi vidare till Central World, ett shoppingcenter med ”vanliga” affärer. Där föll jag pladask för en snygg och varm vinterjacka så fort jag fick ögonen på den. Den fick inte plats i bagaget men jag hade den som täcke på den långa flygresan hem och perfekt att slänga på sig i det kalla Sverige.

På vägen tillbaka till hotellet köpte vi med oss öl och pizza som vi åt i vår svit. 400kr betalade vi för en natt i sviten inklusive frukost. Vi lyxade till det lite sista natten. Inte så pjåkigt!

Nu har vi landat på Arlanda efter 11 timmars flygning. Det ingick tydligen inte mat på flyget, utan det var man tvungen att förbeställa minst 72 timmar innan och det visste inte vi. Vi fick köpa varsin svindyr liten macka att äta, men det är ju inte mycket för 11 timmar... så direkt när vi kom till Arlanda köpte vi varsin sallad på 7 eleven och tryckte i oss.

Snart går flyget till Visby där Jane och Thomas väntar på oss. Sen ska vi åka hem till oss i Fröjel där mamma och pappa är och har lagat falukorv och makaroner till oss som jag har beställt! Mums!!

Vilken fantastisk resa det har varit. Allt har gått
förvånansvärt bra och vi har njutit till max. Så himla roligt att göra denna resa tillsammans med Jonte. Vi har inte riktigt förstått att vi är i Sverige nu och att dessa två
månader redan är över. Det har gått så fort!

Nu är jag ledig i två dagar sen är jag tillbaka på jobbet i delikatessen på Ica. Hoppas ni som läser har tyckt att det varit roligt att följa vår resa. Jag kommer tillbaka och bloggar här vid nästa resa när det nu blir. Vi har redan börjar planera vart vi ska, men när vet vi inte... tack för denna gång!

  • Thailand
  • 341 visningar
  • Nära Arlanda

Gillar

Kommentarer