Helvetesnaglar och spärrat bankkort

Dagarna på Koh Samet har vi pressat det sista i solen även fast det varit dövarmt. Jag har gjort gel extension naglar och Jonte har klippt sig. Båda väldigt nöjda.

Igår träffade vi en kollega, Basse, hans tjej och hennes familj som ska fira jul och nyår på Koh Samet. Väldigt härliga och lätta att hänga med! Vi drack öl på stranden och på kvällen åt vi middag, spelade biljard och drack drinkar. En väldigt bra sista stranddag!

Naglarna jag har gjort är verkligen jättefina, men jag är verkligen inte van vid långa naglar. Det är verkligen jättesvårt? Förstår inte hur folk bär sig åt? Jag känner mig lite handikappad men det är väl en vanesak. Det tar 100 år att skriva ett sms, jag kan inte öppna colaburkar och absolut inte ta ut kortet ur bankomaten. Japp, sista dagen på resan råkar jag trycka in kortet igen när jag ska ta ut det så det fastnar där. Allt är naglarnas fel! Blir så frustrerad. Allt för att jag ville va lite fin till jul haha... Vi hade bråttom till båten som vi var lite sena till så det var bara att skita i och direkt ringa och spärra. Det gick väldigt smidigt och jag får ett nytt kort hemskickat nästa vecka.

Nu sitter vi i taxin påväg till Bangkok. Vi ska checka in på hotellet där vi bokat en svit med balkong, badkar, frukost och massa för bara 400kr!! Sedan ska vi shoppa hela dagen.

  • Thailand
  • 263 visningar
  • Nära Rayong , Thailand

Gillar

Kommentarer