God mat, stränder och partybåt

Oj nu var det länge sen jag uppdaterade er om vad vi gör och hur vi har det. Det känns som att vi har haft fullt upp så jag har inte hunnit tänka på att blogga. Sen sist så var vi hunnit med att göra mycket!

Vi har ätit väldigt god mat. Bland annat grekiskt och italiensk som var en superhit! Den italienska restaurangen åt vi nog på fyra gånger. Vi har druckit världens godaste mango daquiri på Pukka Bar. Smakar som en fruktshake!

Vi åkte till en annan strand, Nacpan Beach, lite längre bort från stan som var helt fantastisk! Dock blåste det mycket den dagen så vi blev en aning sandiga.

Hela Gotlandsgänget åkte på partybåt en dag. Låt er inte luras av namnet, det var inte som en Aiya Napa partybåt med dansgolv och bodyshots, haha! Utan detta var lite lugnare och ungefär som alla andra island hopping-turer. Men vi fick dricka hur mycket öl och drinkar vi ville. Det blev inte så mycket bilder då vi oftast simmade från båten till öarna vi besökte. På en ö spelade vi beach volleyboll då Jonte gick all in för det och kastade sig för att nå bollen och landade med knät på en sten och skrapade upp ganska rejält.. Det börjar dock se mycket bättre ut nu!

En annan ö vi besökte var Virgin Island, även kallad Snake Island på grund av sandbanken som slingrar sig mitt i havet som man kan gå på. Inga ormar som tur var!! På den lilla ön hittade vi massa hundvalpar som var så söta så vi nästan dog allihopa.

Dagens tur avslutades med solnedgång på en liten ö som jag inte minns vad den heter.

  • Filippinerna
  • 230 visningar
  • Nära Taytay, Palawan, Filippinerna

Gillar

Kommentarer