Båttur till Big Lagoon och Secret Lagoon

Amanda och Emilia åkte vidare mot Boracay, Emil och Ellen var magsjuka och jag och Jonte bestämde oss för att åka på en båttur till lagunerna som El Nido är känt för. I Big Lagoon paddlade vi kajak och det var helt magiskt! Genomskinligt blått vatten och höga berg. Även fast det var jättedjupt så kunde vi se korallerna från ytan när solen låg på.

En annan lagun vi åkte till var Secret Lagoon där jag inte har några bilder från. Även den var riktigt häftig. För att ta sig dit var man tvungen att klättra igenom ett litet hål i bergen och där inför var det en liten lagun. Jag förstår varför den kallas för hemlig.

Turen avslutades med lite strandhäng på Seven Commando Beach innan vi åkte tillbaka mot stan.

Nu sitter jag och Jonte på bussen påväg till Puerto Princesa. Bussresan ska ta 5-6 timmar och sedan ska vi till flygplatsen för att flyga till Manila. I Manila har vi en mellanlandning på 10 timmar innan flyget till Bangkok så vi funderar på att ta in på hotell så vi får sova lite i alla fall.. Om allt går som det ska så är vi i Bangkok 8.55 12/12 och ska då åka buss 3 timmar + båt till Koh Samet där vi spenderar våra sista dagar på resan!

  • Filippinerna
  • 292 visningar
  • Nära Roxas, Palawan, Filippinerna

Gillar

Kommentarer