Hej! Hade en underbar lördag igår! Tränade på morgonen och lagom efter frukosten så kom pappa över på en kaffe, vi gick igenom lite gamla bilder ur fotoalbum och hade jättemysigt. Vi åkte sedan till ikea och jag gick loss på en bordslampa, en växt och lite annat smått och gott, påvägen hem var spicy ett måste!
På kvällen åkte jag till maxi med Tess och köpte tacos för en redig tacokväll hos mig! Vi åt, snackade lite skit och hade trevligt. Sen somnade jag i lagom tid. En perfekt lördag!

Idag är det söndag och ska strax göra lite lunch och skicka in en del matte jag gjort, får se annars hur dagen blir men är på topphumör, yey!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gokväll på er! Ligger nerbäddad i sängen och lyssnar på Bach (ja, jag älskar klassisk musik). Har haft en väldigt lugn fredag faktiskt, gjorde klart veckans plugguppgifter i onsdags men gjorde en del matte idag bara för att, skönt att ligga lite före! Annars har jag bara städat lite hemma, tagit en promenad och kollat på serie. Tänkte gymma idag men flytta min vilodag till idag då den annars skulle vara imorgon. Den här helgen blir extremt lugn faktiskt! Klockan står på 07 imorgon bitti för ett gympass, och ska sen hitta på någonting med pappa på dagen bara, lite kvalitetstid :)
Längtar otroligt mycket till nästa helg då min vän Jennifer ska firas, kommer nog bli extremt roligt då det kommer både nya och gamla vänner! Då känns det ännu bättre att ladda upp den här helgen för nästa, haha! Är inte lika partypingla som förr i tiden, kanske åldern som kickat in? Haha nej, men förr var det nog lite för mycket kan jag tycka nu i efterhand, bättre med måtta speciellt nu när träningen och skolan är så pass viktigt för mig.

21.30 är klockan nu är det dags att försöka sova, hoppas ni andra har en fantastisk kväll och en grym helg! Kramar :)

Likes

Comments

Ja, jag är värdelös bloggare haha.. Plugg och träning är nästintill de enda som funnits senaste tiden.
Jag ska försöka slinka in med ett inlägg lite oftare, då jag ändå tycker att det är roligt och skönt att skriva av sig.

På tal om det, jag tänkte att det här inlägget får vara en liten "känslobomb", öppnar mig om vad jag tänker och tycker helt enkelt. Känns som jag bär på mycket så kan vara en lättnad att bara få skriva av sig.

- Plugget går svinbra, är ovanligt stolt över mig själv och vad jag klarat på sån kort tid.
- Trots att skolan och träningen går bra så känner jag mig ganska ensam. Har vänner såklart och dom är underbara, men på något sätt bara känt ensamhet.
- Jag har inte känt mig riktigt lycklig på mer än ett år. Fan va illa.
- Har börjat misstänka att jag är oförmögen till att ha känslor för någon. Den delen av mig har liksom dött ut nästan.
- Jag skyller de mesta på mig själv, lägger för mycket skuld på mig själv och jag måste sluta med det. Allt som går fel är mitt fel, ungefär så låter det i huvudet haha.
- Avslutar med någonting positivt iallafall: Jag har trots allt ändå funnit mig själv en del, är inte lika osäker som person. Även min matnoja jag hade förr är borta, känns kanon!

Jag tror väldigt mycket också till att jag är så "on/off" med bloggen är för att det här var en stor del av mitt liv förr och jag blir ständigt påmind om hur lycklig jag var under den tiden jämfört med nu, så blir nästan lite ångestfyllt att logga in här och "gå tillbaka i tiden". Men jag måste klättra över den ångestkänslan och tänka positivt. Jag gillar ju det här och ska kämpa lite mer :)

Likes

Comments

Hej!

Det var absolut inte igår som jag bloggade, haha. Men jag fick en saknadskänsla idag och tänkte starta igång igen, minns att det var extremt skönt att skriva av sig om dagarna, dela med sig av sitt liv (inte för att mitt är extremt spännande då dock) osv.

Så, vad har hänt sedan jag bloggade sist? Jag studerar, tränar och ja, umgås med vänner antar jag. Livet har varit en berg-o-dalbana under året, men jag har hållit psyket och självkänslan i styr och det är jag extremt glad över!
Något jag är extremt stolt över mig själv är hur fokuserad och angiven jag har blivit i mina studier, och även att jag blivit lite av en "stjärnelev", utan att skryta! Skolan har alltid varit en liten kamp för mig, men efter jag förstått mina mål och gett mig fan på det här så har jag överraskat mig själv, wiho!
Jag är närmare mina mål inom rymdvetenskap, jag har starkare sinne och själ än någonsin, livet rullar på bra!

Jag har fortfarande ett stort intresse för skönhet och hälsa, vilket förut egentligen var mer ytligt än nu. Kanske var mitt snåla självförtroende förr, hm..

Hoppas några där ute vill följa min vardag, det här kommer nog bli ännu roligare än förr! (hoppas jag) :)
Kram!

Likes

Comments