Stockholm Beauty Week - Lanserings fest!

Med underbara Gabriel Fontana!<3

Med fina Andrea Johansson!<33

Bästa Johanna, checka in hennes blogg också;) http://johannasjoo.com

Hej på er mina hjärtan!

Helg nu, äntligen! Har egenligen haft helg känslor näst hela veckan i och med Stockholm Beauty Week som har varit!

I tisdags så var det lanserings fest för INCredible cosmetics! Festen så var hölls på Hallwiska och wow vad fint annornat det var! "temat" på festen var att alla skulle ha självlysande neon läppar, vilket var en häftig effekt! Så alla fick läpparna målade innan "fotograferingen" vid entrén. Väl där var det verkligen superkul, träffade på en massa härligt folk som jag inte träffat på länge, men även en hel del nya bekantskaper! Det är just sånt som är så härligt med events av olika slag, just gemenskapen och människorna där:) Här uppe får ni se en massa bilder från kvällen!

Ikväll ska jag träffa några kompisar, vi pratar om att kanske dra till en brygga och chilla! Vi får se vad som händer;)

Trevlig helg loves! PUUUSSS


Gillar

Kommentarer

Ute skiner solen

Hej mysisar!!

Här sitter jag på terrassen, lyssnar på riktigt mysig musik och hör fåglarna som fint kompletterar med extra sång i barkunden. Den tidigare skinande solen har precis gått ner och mörket börjar lägga sig på himlen. Kan det bli mysigare? En riktigt sommarkväll. Tror det är närmare 20 grader ute.

Denna pågående långhelg är fantastiskt, vädret likaså! Har förvisso spenderat hela min dag i plugg, men både tisdagen och gårdagen kompletterar detta fint!

I torsdags så vart jag och mitt tjejgäng bjuda på middag av några killar i min klass! Super snällt av dem och det vart jätte mysigt! Det var hemma hos en killkompis i Sollentuna, där de hade fixat fina tre rätter till oss:) I fredags så jobbade jag som servitris nere på Hembygsgården i Vaxholm! Trevliga arbetskompisar och glada kunder;)

Gillar

Kommentarer

Valborg!

Har sån sommarkänsla i hela kroppen, vill bara ut och ta livet med storm. I och med Valborg har vi äntligen "officiellt" lämnat de mörka årstiderna bakom oss!! Andra Maj idag. Har insett det faktum att det endast är månad kvar till Juni, sena sommarkvällar, brunbrända ben och solnedgångar i skärgården! Ahh jag är såå taggad!

Min valborg var verkligen toppen! Jag började firandet med med grillning hemma hos en tjej i min parallell klass, i Täby! Där var vi var ca 35 pers och hade det super chill! Vi tänkte sedan bege oss vidare till Resarö för lite brännboll, men vi begav oss i stället vidare till en kille i min klass där vi festade och hade det trevligt tillsammans!! Jag och tre tjejkompisar åkte sedan hem till mig! Tog inte en enda bild i måndags, vilket var lite tråkigt!

Igår vaknade vi och gjorde sedan en mysig frukost tillsammans! En massa superbär och nyttigheter är det som erbjuds hemma hos mig;)

Puuuussss


Gillar

Kommentarer