Mmm är livet!

Hej mina änglar!

Sitter här i soffan och tar det så lugnt man kan ta det, så otroligt skönt! Är en person som gillar när det händer saker, men idag kände jag för att göra absolut ingenting!

Igår däremot var jag i stan och plåtade lite utomhus bilder, därefter gick jag in på Eataly på Östermalm för att äta denna extremt goda italienska specialité! Eataly är ett relativt nyöppnat ställe som verkligen imponerar! Så sjukt fin miljö och mat av olika slag! Köpte även med mig lite italienska varor hem, mm!!

I fredags så var jag och min kompis Julia på Resturang AG på företagsbesök. Väldigt intressant faktiskt! Vi har i uppgift att analysera ett företags marknadsföring och arbetsmiljö mm, så vi valde att besöka en mycket fin och omtalad resturang för att se vad eventuellt som döljer sig under den fina fasaden, haha!

Och hörni! Imogon är det Valborg!! Hur kul?! Har en del planer för morgondagen och tror och hoppas att det kommer bli en extremt lyckad dag! Hoppas att ni också får det!

Massor av kärlek


Gillar

Kommentarer

Båtväder & festligheter

Hej älsklingar!!<3

Hoppas allt är tipp topp! Jag har haft en långhelg vilket har varit otroligt skönt och uppskattat!

I fredags var jag alltså ledig och att Stockholm bjöd på 23*C och sol kunde inte ha varit mer passande på en dag som denna! Började dagen med frukost ute på terrassen och därefter begav jag mig iväg på en mode mässa i Nacka Strand. Det vart ett par inköp till min vår/sommar garderob;)) Alltid kul med lite nytt!

Efter lite shopping och strosande där, så kom vi på den briljanta idéen att ta Vaxholmsbåten hem från Nacka! Klockan var drygt 20 och det kändes verkligen som en högsommarkväll ute! Jag och mina föräldrar satte oss uppe på däck, köpte lite dricka, kände ljumma vindar och njöt av livet på färden hem! Det var nästan så att man inte ville kliva av båten när vi väl var i kaj, helt underbart!

Igår så var jag iväg på ett krök hos en tjej i min parallell klass, vilket var väldigt roligt! Där träffade jag en hel del nya bekantskaper, vilket alltid är så kul! Kröket var i Danderyd, men sov hos min kompis Elli i Täby!

Helgen avslutades verkligen på bästa sätt. Idag var nämligen min kära bror här när jag kom hem!! Har inte träffat han på mer en ett halvår, så det var super mysigt att äntligen få se han! Har saknat han massvis<33

Imorgon blir det sovmorgon till 12 och en båttripp med min klass, ha de bra så länge!

Puss loves ;)


Gillar

Kommentarer

Photoshoot & life update

Foto: Armand Dommer

Hej hopp mina älsklingar!

Såå länge sen det var! Har verkligen saknat bloggandet och er, så nu är jag tillbaka, weyy!!! Har dessutom bytt bloggportal från finest, hit. Så mycket välkomna ska ni vara:)

Så vad har hänt sen sist? Ganska mycket om jag ska vara ärlig. Det har varit massvis med roligheter som fotograferingar och kompis-häng, samtidigt som jag har varit sjuk (körtelfeber) och varit rätt opepp på livet en period! Men nu är jag mycket friskare, piggare och gladare! Dessutom känner man verkligen hur sommaren snabbt närmar sig och för varje vecka som går känner man allt fler tecken på att vi snart är i livets bästa årstid!

I måndags var jag dessutom på en konfaförträff för Lillsved, där jag i sommar har fått jobbet som motorbåtsinstruktör. Det innebär bland annat att jag ska köra runt med kidz i båt i tre veckor, hur kul?! Lillsved, ute på Värmdö (utanför Stockholm) var stället jag konfirmerade mig på för två år sedan, så det kommer bli ett kärt återseende att få komma dit! Efter förträffen i Hedvig Elenora Kyrka, på Östermalm, så gick vi alla konfaledare och åt middag på Ciao Ciao! Mysigt:)

Åh juste! Har dessutom flyttat till Vaxholm! Skärgårdens metropol skulle man kanske kunna kalla det? Enligt mig i alla fall! Här är det full fart på sommarhalvåret med båtar, resturanger och massvis med människor. Riktigt härligt ställe och det känns toppen att bo här! Idag slutade jag 11.30, så jag och några kompisar drog hem hit till Vaxholm, åt glass och tog det chill nere vid vattnet!

Här kommer bilder från förra veckans photoshoot på Södermalm! En riktigt rolig fotografering med ett flertal olika stilar! 

Ha det toppen så länge, pussar<3

Gillar

Kommentarer