Himmelskt gott i Bucharest

Hej vackra ni!

Den hemliga resen ledde mig till Bucharest där jag nu befinner mig! En stad jag aldrig har hört talas om, vilket gjorde det lite extra spännande! Jag kom hit igår kväll och har spenderat hela dagen strosandes runt på stand bland fina byggnader och caféer. Vi åt lunch/fika på ett super charmigt ställe. Det var en blandning mellan ett café och en klädbutik, som var riktigt mysig. Jag tog en passionsfukts lemonad till dricka och jag måste säga att det är bland det godaste jag har druckit i mitt liv hahah! Jag frågade servitrisen vad hon rekommenderade och hon visste verkligen vad hon pratade om!:)

Vi var även in i en kyrk-liknande byggnad som var väldigt fin! En man bad dock mig gå före i en kö på 15 pers för att ställa mig och be. Så där stod jag och inte fattade ett jak chitt haha, jag vet inte hur man ber!? Tror att Sveirge är ett av de få länder där många inte är så troende.

Imorrn ska jag till Transylvanien och besöka ett riktigt mäktigt slott! Alla historier om Dracula kommer nämligen därifrån. Det var den största anledningen till att resan just blev hit, så nu ska vi se vad Transylvanien har att erbjuda!;) är faktiskt riktigt taggad! Klockan har alarm på 06.00 så det blir upp med tuppen som gäller för att bege oss dit för en heldag!

Godnatt fina ni, puuuusss

14

Gillar

Kommentarer

Middag med vänner!

Godkväll kära vänner<33

Tänkte dela med mig av bilder från middagen jag skrev lite snabbt om i senaste inlägget! Jag och fem tjejer från min klass sågs nämligen i lördags på en super mysig middag hos Julia i Täby! Vi alla möttes upp på Ica för att handla mat som vi sedan lagade tillsammans! Det blev hemmagjord pizza som stod på menyn, riktigt smaskigt;)) efter en sen middag så blev det lite snack med snacks! Vi hade det verkligen super trevligt jag och mina fina vänner!<3 en lyckad lördagkväll.

Nu är veckan igång igen och denna vecka är full med plugg! Dock är det snart höstlov, vilket ska bli så skönt! Helt underbart! Jag ska bla iväg med min farmor och farfar samt min kusin utomlands! Vart vet jag inte än, det är en hemlig destination. Jag och min kusin får nämligen reda på vart vi ska åka väl ute på Arlanda flygplats, spännande!!

Ta hand om er, puss mina älskling!<

14

Gillar

Kommentarer

Event och photoshoot för Best of brands!

Hej fina ni!

Här ser ni bilder från bloggeventet jag var på i onsdags! Ett super lyckat event för Best of brands i Mood gallerian! Det var runt 20 utvalda bloggerskor som var inbjudna för bland annat mingel och en photoshoot! Vi hade som uppdrag under kvällen att välja ut egna oufits från butiken som vi alla sedan skulle bli plåtade i, verkligen super kul! Jag hittade massvis med fina kläder och träffade så många nya härliga personer!<33 och se så fina cupcakes dom bjöd på, muums!! Med oss hem fick vi ett presentkort att shoppa för, vilket är super bra;)) Alltid kul att shoppa in lite nytt för säsongen.

Igår var jag på en modemässa och på kvällen så gick jag på en fest i Vasastan! Just nu sitter jag efter en heldag med plugg på Roslagsbanan ut till Täby för att träffa ett gäng kompisar från klassen. Vi tänkte laga mat tillsammans och bara myysa ikväll!!

hoppas att ni får en underbar kväll, puss å kramar<33

20

Gillar

Kommentarer