​Hej,nu har jag fått sommarlov! Såå skönt jag behöver verkligen lovet. Så jag kan berätta lite av mina sommar planer...


På lördag ska jag på ett läger i 6 Dgr,sen kmr hag hem också ska vi åka upp till mitt landställe och fira midsommar.sen kmr vi va dör ett tag sen hem och chilla(tror jag) sen 2 juli ska jag till Trollhättan på filmkollo och va dör till 8;e. Jag ör nervös för båda lägrena för jag får alltid hemlängtan. Men jag hoppas att jac klarar det och vet inte om det finns ngt annat alternativ i Trollhättan eftersom att jag bir typ 6 timmar bort. På lägret u Trollhättan ska jag åka Med en kompis men nu på lördag åker jag själv. Jqg minns inte ordningen på allt men antingen före eller efter ska vi till några kompisar. Och juste när vi är klara på lägret ska vi till Liseberg och sen bo hotell och efter fet ska vi till våra kompisars landställe i Göteborg. Senare ska vi till mitt landställe igen och sen ska vi till Lettland...det ör det jag kmr på nu. När mamma satt och gick igenom allt med oss tänkte jag Ba "shit va lovet är planerat" men jag klagar inte. Jag fick sommarlov i fredags och jag haft riktigt bra dagar hittills. Fre:åt glass och fira skolavslutningen med några kompisar
Lör:kulturdagen och jag och 5 av mina kompisar gick dit,det fanns många roliga aktiviteter t.ex såna där bollar/bubblor man kan spela fotboll i om ni förstår,spraya graffiti... sen igår(sön) så hade jag grillgrej för två av mina kompisar och idag var jag bara så trött så jag har tränat och kollat serier haha skönt. Imorgon kanske jag ska va med en kompis och på ons med tor inget planerat fre lika så och sen lördag(!!!) lägret.
Jqg är sjuuuukt nervös för jag tänkte nu när jag åker själv får jag iallafall skjuts av mina föräldrar för att det är nära...men nej en ledare(tror jag) ska komma och hämta oss från där jag bor.jag tror det är 2 personer från min stad(alltså jag och en annan person) och sen elva personer på hela lägret. Jag gissar att det kommer bli kul men just nu ser jag inte alls fram emot det och önska bara att jag sa nej. Men men!


Jag ska försöka återkomma så fort som möjligt men så länge får ni ha det bra!

Likes

Comments

Hej allihopa,det här är mitt första inlägg och jag tänkte bara passa på att berätta vad som kommer komma upp här.

Så jag har tänkt skriva vardagliga inlägg som vad jag har gjort under dagen och liknande. Sen foton,alltså som jag tagit haha,och inspo kanske musiktips elr något jag tycker är snyggt.

Jag hoppas ni kommer vilja läsa och hänga med här elr vad man ska säga.

Ha det bra!

Likes

Comments