Header

Godkväll från sjuka mig!
Min dag har varit väldigt seg då jag legat i sängen hela dagen... Hostar, snyter mig, hostar, hostar och hostar - min dag, kortfattat.

Nu ska jag och mina systrar mysa till det lite med tacos och någon bra film (om vi lyckas övertala Elina om att inte kolla Mello) sedan blir det väl lite snacks och efter det är det nog läggdags!

Äter ni tacos med köttfärs eller kyckling? Eller båda?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Börjar dagen med äggröra, te, juice och hostmedicin. 

Likes

Comments

Hårfärg? Ögonfärg?
Egentligen ljusbrunt, men färgat det mörkbrunt/svart. Jag har blåa ögon.

Kär? Singel eller upptagen?
Jag är kär och tillsammans med världens finaste

Godis eller chips? Cola eller fanta?
Godis, alla dagar i veckan!!!!!! Cola zero heeeelst tack

Film? Bok? Serie?
Kollar inte på film så ofta men "Safe haven" är ju en favorit - Hmm, Therese Lindgrens bok "Ibland mår jag inte så bra" - Eyyy kan säga sååå många braaa, men GG & OTH

Vad gillar du mest med dig själv?
Att jag alltid är ärlig och säger vad jag tycker, känner och tänker. Därför jag inte bör bo i denna hålan, bc nobody knows how to tell the truth here

Vad gillar du minst med dig själv?
Men hallåååå vad e detta för fråga, jag gillar allt med mig själv ;-)

Tatueringar? Piercingar?
4 st tatueringar - Min näspiercing

Dansar du i bilen?
Vem gör inte???????????????????


Likes

Comments

Hej och godmorgon!

Idag kommer äntligen en liten del utav min familj hem, nämligen mina två systrar och min allra bästa vän (ja hon ingår i familjen).
Ska bli så skönt att få slippa att vara ensam på dagarna och nätterna. Har seriöst gått och pratat med min katt den här veckan...... Så nu på förmiddagen ska jag städa lite på mitt rum, fixa till mig lite och sedan hämta min ena syster.

Igår på min Instagram så hade jag lite omröstningar om vad mina följare vill se mer utav här på bloggen. Ett av alternativen var vloggar och det var väldigt många som röstade på det så jag har väl funderat lite på det haha. & nu har jag bestämt mig för att jag och min bästa vän, Vera, ska göra en video under helgen - så får vi se vad som händer med den! ;)

Bild på mig och Vera

Likes

Comments

Innan jag firade in det nya året skrev jag en väldigt personlig text i min så kallade dagbok. Den texten skrev jag ut på min privata instagram och läste högt inför mina föräldrar. Jag själv är riktigt stolt över det jag skrev och vilka nyårslöften jag gav mig själv och nu tänkte jag dela med mig utav det till er här. Jag hoppas ni finner inspiration och motivation.

2017 har varit ett utav det bästa och det mest komplicerade år i mitt liv. Jag har lärt mig att allt är tillfälligt. Stunder, känslor, människor, blommor. Jag har lärt mig att kärlek handlar om att ge, allt, och låta det göra ont. Jag har lärt mig att sårbarhet alltid är okej och rätt val för det är inte alltid så lätt att vara kall i en värld som gör det så svårt att förbli mjuk. Jag har lärt mig att allt kom i två. Liv och död. Smärta och glädje. Salt och socker. Jag och du. Det är balansen i universum. Det har varit ett år med så mycket sårbarhet men levt så bra. Fått vänner som jag aldrig trodde skulle betyda så mycket för mig som dom gör idag. Förlorat vänner som jag aldrig trodde att jag skulle förlora. Jag har lärt mig att choklad och kaffe fixar allt & för smärtan, men att jag alltid vänder mig till min familj eller mina närmsta vänner som jag vet vill mig väl.
Vi måste lära oss att fokusera på den varma och positiva energin, alltid. Vi måste bli bättre älskare till denna värld. För om vi inte kan lära oss att vara snälla och omtänksamma mot varandra, hur kan vi då lära oss att vara det mot dom mest desperata delar av oss själva.
Det kommer till den dagen man inser att byta sida är den bästa känslan i världen. För man inser att det är så mycket mer i en bok en i en sida man fastnat i. Så det är det jag ska göra nu. Jag ska byta sida, jag ska gå vidare i min bok. Det är okej att fastna på en sida, men man kommer till en punkt då man inser att det är dags att byta sida nu och att försöka att inte kolla tillbaka på den sidan utan att gå vidare från det och göra det så mycket bättre.
Men om jag någon gån kollar tillbaka på 2017 så ska jag inte tänka på att det var ett år med smärta utan ett år av lärdom och hur mycket jag växt i mig själv utav det jobbiga. Jag klarade mig igenom varenda dag. Jag ska vara stolt över mig själv. Jag är ett bättre jag, och ännu bättre kommer det att bli. Jag ska bara ta ett djupt andetag och fortsätta 2018 med hopp och självförtroende.

Självklart har jag, som alla andra, några nyårslöften-

  • Må bättre. Alltid ta mig själv i första hand, att tänka mig för vad jag tycker är bäst för mig. Ta hand om mig själv helt enkelt. Ta hand om min hälsa, mina tankar, mitt hjärta.
  • Börja träna med måtta. Inte köra all in som jag alltid gör, utan ta det med små steg.
  • Jag ska försöka att endast äta godis en gång i månaden (pssst, jag har ej lyckats än;)
  • Äta nyttigare, inte för att bli smal och fit. Utan för min hud och hälsa OCH mående.
  • Jag ska sätta mål. Höga mål. MEN ha kanske 100 småmål emellan. Att alltid ta allt med små steg. Allt händer inte på en dag. Det är okej att ha ett stort mål som kommer ge resultat om 3 år, men emellan dom 3 åren kan jag skapa små mål och vara stolt över det.
  • Acceptera mitt mående.
  • Jag ska fortsätta att vara tacksam för det jag har och påminna mig själv om det vardagligen.
  • Gå DBT.
  • Få bort onda tankar och försöka sluta med mitt självskadebeteende.
  • Jag ska lära mig att älska mig själv. Hela mig. Så som min kropp och mitt inre. Jag ska älska mig själv så mycket att jag inte behöver någon annan som älskar mig för att jag ska vara lycklig.


Det här är mina mål. Mina löften som jag ska kämpa med.
Nu lovar jag mig själv att saker och ting kommer att förändras den här gången. Att jag vill börja med att ta hand om mig själv. Lova mig själv att jag kommer att börja äta nyttigare och hälsosammare och att jag kommer ta hand om min kropp. Lova mig själv att jag ska se till så jag får tillräckligt med sömn och att jag kommer fokusera på tankar som bygger mig positivt istället för tankar som bryter mig ner och äter mig på insidan. Lova mig själv att vara omtänksam och snäll mot mig själv. Och att påminna mig själv om att jag gör det bästa jag kan och även fast jag växer och jobbar med mig själv i denna stund så är jag tillräcklig. Sist men verkligen inte minst så ska jag lova mig själv att jag kommer lära mig att älska mig själv tillräckligt för att hålla dessa löften till mig själv.

Ta hand om varandra och er själva.
Lots of Love from Me

Likes

Comments

Som jag skrev igår så ska jag visa er hur jag spenderade min alla hjärtans dag. Den var dock inte så märkvärdig, men en riktigt mysig dag med fina människor.

Startade dagen på bästa sätt med denna bruden. En utav mina bästa vänner!
Jag snyggade till mig lite för att sedan åka till farmor och farfar för lunch.

Dessa bilder fick ni se igår. Men alltså denna maten (!!!!!!) är den bästa maten någonsin, äääälskar farmors mat. & sen lite kaffe på det hihi

Vid 17-tiden åkte jag till Linnea, också en utav mina bästa vänner! Vi drack lite kaffe och bara pratade allmänt. Det var så längesedan jag träffade henne så det var kul att få catcha upp liteeee

Jag vill bara ägna den här bilden till min pojkvän. Gårdagen hade inte varit lika bra utan ett eller två samtal från honom, men det fick jag ju, så jag är mer än nöjd!

Likes

Comments

Just nu sitter jag och äter glass och kollar på "Djävulen bär Prada" - rätt mysigt!
Jag har haft en jättebra alla<3dag trots att jag inte fått vara med min pojkvän (vilket dock är väldigt tråkigt då jag saknar han såsåsåå mycket)

Imorgon får ni se bilder ifrån idag, så håll utkik!

Love

Likes

Comments

Har nu ätit alla❤️dag-lunch hos farmor & farfar! Såååå gott!! Farmor vet exakt vilken mat jag gillar, baconlindad-kyckling med ris.

Till efterrätt åt vi, såklart, vaniljhjärtan dagen till ära

Likes

Comments