Hej på er finingar!
Efter två hektiska veckor är jag nu back on track. Sista tentan är inlämnad och nu packas det under typ all vaken tid. Sitter just nu på tåget mot Linköping, först blir det möte med komvux, sen hämtar vi nycklarna (!!!) till nya lägenheten. Känns helt fantastiskt.

Lilla jag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I skrivande stund sitter jag på tåget som ska ta mig mot Stockholm för att möta upp min pappa och sedan hoppar vi på nästa tåg för en weekend i Oslo. Sitter och jobbar på min hemtenta som ska in nästa torsdag, Vad passar då inte bättre än en 7 timmars tågresa.

Likes

Comments

Nu senaste månaderna har jag och min kära pojkvän spenderat mycket tid med att leta efter inredning och dekoration som faller oss båda i smaken, och för det mesta är vi överens om former och storlekar på allt.. bara färgerna vi är lite oense om.
Det lutar åt mycket basfärger på de stora delarna och sen lite små färgbomber med olika dekorationer och tavlor.
Många kvällar har spenderats på Pinterest och på Ikea för att finna inspiration.


Lånade bilder från Pinterest.

Likes

Comments

2018 är här och vad passar inte bättre då än en nystart på bloggandet!
Just nu är det fullfart på packandet inför flytten till Linköping den 27e, samtidigt som jag sitter och skriver min sista tenta på lärarprogrammet innan jag byter bana. Jag har bestämt mig för att hoppa av och får se vad framtiden kastar åt mitt håll.

Med ny motivation till skapandet tyckte jag det lät som en suverän idé att kicka igång denna blogg. Ni kommer få följa med på allt från min vardag och hur jag och min sambo kommer inreda vårat nya hem.

Häng med, det blir grymt!


Min fina sambo.

Likes

Comments