Hej!
Snart är det jul, och det känns skitmysigt tbh, har redan köpt en tidig "julklapp" till mig själv, beställde en arbetsbok för att lära sig japanska, den kommer nästa vecka och jag är sjukt spänd på det.
Fick hem mina betyg idag och jag är ändå ganska nöjd, det är en sjukt bra förändring sen förra året, det är bara att jag har svårt med att erkänna för mig själv att jag gjorde bra. jag försöker alltid pusha mig själv till att vara bäst. och jag försöker lära mig att det inte funkar på det viset. jag kan inte vara bäst på allt, jag kan inte ha A i varje ämne. men såklart är det ju så man vill ha.
är väldigt nervös att söka till gymnasium (preliminär ansökning) när skolan börjar igen, jag skriver säkert mer om det då, men är skitstressad. tänk om ingen vill ha mig? tänk om jag inte kommer in på nått? vafan gör jag då?
usch.
Har även haft jobbigt med mina komplex på sistone, jag har börjat hata min kropp igen, och det känns så jävla skit. fattar inte varför jag inte bara kan älska mig själv, folk säger till mig hela tiden att jag är vacker, och jag vet att jag borde tro på dem, men det kan jag inte. dem ser inte det jag ser, jag behöver se mig själv hela tiden, jag märker varenda fel med mig själv, och det är så sjukt jobbigt. Jag tänker ibland på att sluta äta igen. men jag vet att jag inte borde det, jag kan inte dra ner mig själv till det igen. jag lyckades ta mig ur min anorexia en gång och jag vill inte hamna där igen, men jag vill bara ta en kniv och skära av allt fett på min kropp. jag hatar att jag inte kan se mig som dem gör, jag hatar att jag mår dåligt över mitt eget utseende.

jag ville bara nämna ännu en gång att denna blogg är igentligen inte till för att folk ska läsa, utan den är för att jag ska kunna skriva av mig dem tankar jag inte vågar dela med mig till andra med, men jag lämnar denna blogg offentlig ändå, för någon annan som känner som jag kanske kan känna sig bättre eller något sådant.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vissa kvällar är värre än andra, som ikväll, jag ligger bara och tänker på honom, det har gått ett tag nu, men jag saknar honom än. Jag förstår inte varför jag fortfarande älskar honom, han är ett manipulativt svin. Han krossade mig under 9 månader, och sakta men säkert rev ner mig bit för bit, och såg till att mitt självförtroende låg på noll. Än idag kan jag se våra bra dagar, då vi skrattade och hade det bra, och även fast dem dåliga är fler så kan jag inte sluta tänka på det bra. Jag älskade honom, jag älskad honom, och jag kommer nog älska honom länge till. Folk förstår inte hur jag fortfarande kan älska honom efter det han gjort mot mig, och helt ärligt kan jag inte förklara det, jag förstår inte själv varför jag älskar honom, egentligen borde jag hata honom, men jag kan inte det. Jag saknar hans kyssar, jag saknar hans leende, och jag saknar hans beröring, men jag vet att jag måste sluta tänka på honom, sluta älska honom, sluta sakna honom, men det är så himla svårt att släppa taget om någon som får ens hjärta att stanna.

Det är 4 månader sen jag lämnade dig, och jag ångrar det väldigt ofta, och tänker på att skriva till dig, men jag vet att du skulle förstöra mig igen. Det gjorde så oerhört ont att lämna dig, men jag vet att det behövdes göras för mig egen mentala hälsa, jag lät dig trycka ner mig i nio månader, och jag vägrade plåga mig själv längre.

Det var 4 månader sen jag lämnade dig.
Och jag är glad, för jag mår bättre nu.
Jag mår bra utan dig.
Jag kommer alltid älska dig.
Men jag tänker aldrig komma tillbaka till dig,
för du förstörde mig.

Det var 4 månader sen jag lämnade dig.
Och jag har lärt mig att må bra med mig själv,
jag har lärt mig att älska mig själv.

Likes

Comments

Helluuuu~

Så, jag var i skolan idag och jag lyckades få lite bättre kontroll över mina känslor, det sliter fortfarande i mig att jag har börjat gilla ett as, men vad ska man göra.
Jag hade skolavslutning idag också!!! Det kändes så jävla bra, nu har jag tre veckor där jag bara kan ligga hemma och gosa med hundarna och läsa, Jag tror jag kan ha råkat gå lite överstyr och vart lite mer fancy än vad jag kanske behövt, men jag kände mig fett snygg för en gångs skull så fuck dem om de tror jag är överdriven.
Jag älskar hur min skola har våran julavslutning, så jag tänkte lite snabbt berätta om vad vi gör + hur det var i år. Så, för det första så håller vi alltid våran avslutning i våran kyrka, och när vi går dit så går vi något vi kallar "fackeltåg", och det innebär att alla i hela skolan ställer upp sig i ett långt jävla led klassvis, och alla nior (thats me) får en varsin fackla och sprider ut sig runtom hela ledet som skolan har gjort, sedan går vi ut på vägarna och går mot kyrkan, medans detta händer fuckar vi upp för alla bilförare i hela Strängnäs då vi går mitt på vägarna. Efter vi har gått ett jävligt långt tag kommer vi äntligen fram till kyrkan, vi går in och sätter oss på bänkarna och väntar på att allt ska börja (och lilla jag märker att jag har fått stearin över hela min jävla klänning pga facklorna, yay.. not). Sedan är det några som sjunger eller så sjunger alla tillsammans, eller så håller nån tal. Efter detta sjunger vi en sista gemensam låt ( i år sjöng vi "tänd ett ljus") vilket jag personligen är väldigt trevligt. Efter detta skriker alla elever som om någon håller på att dö, och springer som galningar ut ur kyrkan, och då är vi fria dem kommande 3 veckorna.
Jaja, nu är jag glad för jag är fri från skolan och all stress och ångest som medföljer det, och nu är jag hemma och har en sleepover med min bff och det är gos, jaja, det var allt för idag, gonatt<3

(btw förlåt för att bilden är suddig men jag är söt ok<3)

Likes

Comments

​Hej igen,
Jag trodde att det skulle ta mycket längre tid innan jag skrev igen, men woopdifuckingdoo, saker fuckar upp.
Så, allting började egentligen igår natt, i en dröm, och ja det är lika töntigt som det låter. Jag drömde om en person i min klass, och problemet här är att det inte bara var en vanlig sexdröm (vilket jag skulle kunna leva med), utan det var känslor, det var världens jävla kärlekshistoria, vi var fucking som Romeo och Juliet??och vad som är riktigt jävla deppigt är att jag vill tillbaka in i min dröm, för jag var så jävla glad, och jag hade världens finaste partner. jag vet inte vad jag ska göra, jag kan fan inte titta på denhär människan, och drömmen börjar förvirra mig, för den börjar fucka med mina känslor i verkliga livet. Förut hatade jag denna personen, då hen seriöst står för exakt motståndet av det jag gör. Normalt sätt brukar jag skrika åt hen för att hen har så sjukt idiotiska åsikter. Men idag var det inte likadant, och det förvirrar mig ännu mer, hen var trevligare än vanligt, och log mot mig ibland, vilket hen INTE brukar göra. Jag vet inte ens, jag är bara så jävla sur på mitt fucking huvud som alltid ska komma och förstöra så fort allt har lugnat ner sig? Varför kan inte jag bara vara som en normal människa och ha sitt verkliga liv och sina drömmar? varför måste mitt huvud fucka upp allt och få mitt hjärta att slå ur bröstkorgen på mig när jag tittar på hen? kan inte jag bara få hata hen som jag alltid gjort? Jag låter säkert sjukt skum men jag varnade dig att jag skulle skriva om mina tankar, och dehär är sådant som går igenom mitt huvud. 

Nu när jag har fått skriva av mig känns det otroligt nog lite bättre, jag tror fan jag kommer fortsätta med detta, det känns jävligt skönt att bara få ut det ur mitt system.

Likes

Comments

​Hej!
Mitt namn är Sofia, lite längre ner kommer jag göra en sånhär "Lär känna mig" tag, så att ni kan få veta lite mer om mig som person, men först tänkte jag bara berätta lite om vad man kommer stöta på här i min blogg. 
Igentligen är jag inte en sån rolig människa, jag är inte dendär snygga populära tjejen som kommer att komma med helt galna och roliga historier varje dag, helt ärligt är mitt liv ganska tråkigt. Men jag bestämde mig att skriva här ändå, Denna blogg är mest till för mig, för att jag ska kunna skriva av mig och bara få ut alla mina tankar och känslor. Jag vet inte ens om någon kommer vara intresserad i att läsa detta, men tycker man på något konstigt vis att det är intressant om att läsa om mig, är man alltid välkommen att svänga förbi.
Jag vet inte exakt hur mycket jag kommer uppdatera, men det blir väl att jag skriver när jag känner att jag behöver det. Detta är min offentliga dagbok, och jag hoppas du kommer finna mitt konstiga liv intressant. 

Men nu sätter vi igång med frågorna!
Vad heter du? Mitt namn är Sofia Ekman
Smeknamn? Puff antar jag? Folk brukar bara kalla mig Sofia, men vissa kallar mig för Puff så det får bli det 
Födelsedag? Den 6 Maj!
Stjärntecken? Oxe/Taurus
Yrke? Går i skolan fortfarande
Hårfärg? Svart just nu, men jag byter ganska ofta
Ögonfärg? Det skiftar olika nyanser av Blått & Grått!
Piercing? Yes! Jag har snakebites (två stycken under läppen) och septum (Sitter i näsan i brosket)
Tatueringar? Nej, Tyvärr har jag inte kunnat skaffa det än då jag är minderårig, men har definitivt planer på att skaffa det när jag blir äldre!
Höger/vänster hänt? Höger!
Bästavän? Michel & Malin
Favoritfilm? Harry potter serien ofc! annars är det nog Mean girls & fucking åmål
Favoritserie? Åhh, det är så svårt att bara välja en?? Men jag älskar Supernatural, Doctor Who, How i met your mother, och många, många fler
Favoritlåt?​ Carry on Wayward son - Kansas
Favoritfärg? Blått och lila!
Favoritrestaurang? Mälarens pizzeria, det är så sjukt gott där
Favoritaffär? Panduro, Akademibokhandeln eller Sciencefiction bokhandeln!
Favoritbok? Harry potter igen, men annars är det nog Vargbröder eller Hush Hush!
Favorit tidning? Ingen faktiskt, är inte så stort fan av tidningar
Favorit skor? jävligt tråkigt svar men förmodligen bara mina gamla & tråkiga sneakers, dem är så sköna
Favorit plats? ​Vilken bokhandel som helst tbh
Vart befinner du dig om 10 år? Jadu, det vet man aldrig, har helt ärligt ingen aning om hur det kommer vara då!
Stationär eller bärbar dator? Bärbar! Man måste ju kunna ha den i sängen med sig och kunna ta den med sig när man åker bort!
Känsla just nu? Trött och hungrig, även nervös att någon jag känner ska hitta denna blogg haha
Idol? Låter sjukt cheesy men min idol är min mamma, Min största önskan i livet är nog att jag ska vara så ödmjuk och omtänksam som henne när jag blir äldre
Vad tänker du på just nu? ​Mat, Jag är sjukt hungrig
Vad kollar du på? ​Just ni sitter jag och tittar på min datorskärm och ser alla bokstäver poppa upp medans jag skriver
Vad har du på dig? Mjukisbyxor och en supergosig kofta
Vart vill du bo när du blir stor? Vet inte exakt, helst i någon småstad pga min sociala ångest
Hund eller Katt? ​Hund alla dagar! har två stycken själv ;)
Coca Cola eller Pepsi? Pepsi Max???
Vad köpte du senast? ​Tror jag köpte choklad?
Språk? ​Talar flytande svenska och engelska, och kan lite Japanska aswell #fettweeabo

Det var det! Nu vet du lite mer om denna blogg, samt lite mer om mig! 
Baaaai!

Likes

Comments