Contains affiliate links

HelLOoo BLoGgEn

Halløjsa og velkommen tilbage, til dette indlæg.

#nouw30daychallenege - I dag har jeg Alma, et mega lækkert indlæg til jer. Jeg er stor fan af den smukke MARNi Trunk bag! Jeg synes den er så sej og jeg ville elske at eje en selv. Jeg har før været tæt på at købe en, men da den koster omkring de 10.000 er det noget der virkelig skal overvejes. Jeg har samlet nogle jeg personligt synes er super fede, min yndlings må nok være den røde med lyserød og brun på.

ENjOooY

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

HelLOoo BLoGgEn

Halløjsa og velkommen tilbage, til dette indlæg.

#nouw30daychallenge - Jeg Alma, har i dag endnu et indlæg i den personlige serie "Make it real...". Jeg elsker som sagt denne serie, da jeg kan rydde mit hoved for alle de stressende ting jeg gerne vil ordne og få dem ned på papir.

Keep reading.

IPhone reparation: Jeg vil rigtig gerne have min telefon repareret, da jeg lige nu hænger på en Iphone 5s. Den fungerer egentlig helt fint, udover jeg ikke har et SIM-kort så den virker kun med internet, lidt et issue. Men nu skal min gamle ting reparation, hvis den kan laves. Jeg krydser fingre.

Nüe bukser: Lige nu er mit drømmekøb et par stribede bukser fra Nüe, som jeg før har nævnt i min sidste "Dear Wallet". Jeg håber og tror, at det bliver mit næste køb. De er simpelthen så mega fine og anderledes fra alle mine andre bukser.

Vælge gymnasium: Jeg skal have sendt min andsøgning, til et gymnasium her inden den 1 marts. Så det er jeg ret frustreret over for tiden, som i kunne læse meget mere om i indlægget her, Hard to choose?.

YOBurger: Jeg elsker burger og er især vild med YOBurger, som ligger placeret inde i Gothersgade. Jeg har længe gerne ville derhen igen, måske med en veninde så det skal snart gøres. Nam nam!

Babysitter? Jeg er lige blevet tilbudt et babysitter job, som jeg rigtig gerne vil tage i mod. Jeg skal dog lige finde ud af om tiderne passer, da jeg også skal have plads til lektier og sport.

Nem ID: Som mange af jer nok ved får man et Nem ID når man fylder 15 år, hvilket jeg også fik. Der er dog uheldigvis været rigtig mange problemer med mit kort og kan derfor ikke bruges optimalt.

Bøjle: Jeg har i lang tid gerne ville have rettet mine tænder, da jeg ikke er helt tilfreds med dem. Men da det offentlige ikke vil betale for det, har jeg været nødt til at finde en privat der vil ordne det. Jeg har nu fundet en tandlæge og skal bare have bestilt en tid. Hvis dettte er noget i gerne vil høre mere om, kan jeg sagtens lave et indlæg omhandlet bøjle Xx

I min sidste "Make it real.." gennemførte jeg bla. ønsket om mine nike 97'er som jeg fik i fødselsdagsgave, dette indlæg kan i læse om lige her! Jeg fortalte også, at jeg var startet til basket, hvilket jeg stadig går til og stadig er mega glad for<3

Det var alt for i dag, jeg håber i kunne lide det.

KNUS A<33

Likes

Comments

Contains affiliate links

HelLOoo BLoGgEn

Halløjsa og velkommen tilbage, til dette indlæg.

#nouw30dayschallenege - I dag har jeg Alma, samlet en masse fine scarves fra Lala Berlin. Jeg elsker selv deres tørklader og har selv, to derfra. Jeg synes især de er fine i str XS da de bare giver et lille touch, til dit outfit. Jeg håber i kan bruge det til noget og i fik lidt inspiration.

ENjOooY

Likes

Comments

Contains affiliate links

HelLOoo BLoGgEn

Halløjsa og velkommen tilbage, til dette indlæg.

#nouw30daychallenge - I dag har jeg Alma, et taske indlæg til jer. Jeg har fundet tolv, cool, rå, fine, street og generelt mega pæne tasker til jer. Jeg har længe gerne villet købe en dyr og holdbar taske, men har været i tvivl om hvilken det skulle være. Ovenover har jeg fundet både nogle meget dyre tasker, mellem dyre og nogle forholdvis budget venlige tasker. Jeg er selv helt forelsket i MARNI tasken, Limicopenhagen tasken og Jerome Dreyfuss taskerne de er alle så skønne. Hvis i følger med på bloggen, har i helt sikkert set taskerne før hvor jeg har nævnt dem. Der vil være direkte link til alle taskerne, du skal bare klikke på den taske du vil have.

Det var alt for i dag, håber i kunne lide det.

KNUS A<33

Likes

Comments

HelLOoo BLoGgEn

Halløjsa og velkommen tilbage, til dette indlæg.

#nouw30daychallenge - I dag har jeg Alma, endnu et indlæg til jer. Som i nok kan se nedenunder, kommer dette til at omhandle bøger. Jeg elsker bøger og har altid gjort det, da jeg kommer fra en familie hvor vi altid har læst meget. Jeg læser derfor virkelig meget og så skal man også være kreativ med bøgerne. Jeg har samlet en række bøger, som jeg har læst her for nylig og som altid er en vinder. Min yndlingsbog, over alle bøger må nok være serien "AFTER" af Anna Todd, den er simpelthen et eksempel på den perfekte bog. Jeg læste alle bøgerne på omkring tre uger, og det skal siges at alle bøgerne er cirka 700-900 sider. Det er en klart vinder!

Likes

Comments

HelLOoo BLoGgEn

Halløjsa og velkommen tilbage, til dette indlæg.

Jeg Alma, har i dag samlet nogle af mine yndlings produkter. Jeg går personligt, rigtig meget op i min hud. Jeg elsker morgen- og aftenrutinerne, de er simpelthen så hyggelige hehe. Jeg kan ikke gå i seng, uden at have renset min hud. Jeg føler mig virkelig beskidt hvis ikke jeg renser den, hvilket jeg ikke ved om bare er mig? haha. Når men siden jeg går rigtig meget op i min hud, bruger jeg også nogle produkter jeg ved jeg kan tåle og som er fra et godt mærke. Generelt bruger jeg mærkerne: L:A Bruket, Aesop, Origins, Tromborg og Vrai. Mærket Vrai, er jeg ikke helt sikker på, at man kan få i Danmark. Det er et fransk mærke, som jeg altid køber fra når jeg er i Frankrig. Alle produkterne vist ovenover, er altså generelt nogle lækre og absolut fantastisk, skønne produkter, som klart kan anbefales!

Det var alt for i dag, håber i kunne lide det.

KNUS A<33

Likes

Comments

HelLOoo BLoGgEn

Halløjsa og velkommen tilbage, til dette indlæg.

I dag har jeg Alma, lavet en lille collage med nogle ideer til hvad i kan ønske jer til jeres konfirmation eller nonfirmation, you name it. Jeg er selv blevet konfirmeret, som fortalt og derfor vil jeg gerne dele ud af mine oplevelse, øsnker og bare min dag. Jeg har sammensat en masse ting, i forskellige prisleje alt efter hvor meget man får for. Nogle af tingene ønskede jeg mig selv og andre ville jeg klart ønske mig, hvis jeg skulle konfirmeres igen haha.

Skriv en kommentar for mere information!

Likes

Comments

HelLOoo BLoGgEn

Halløjsa og velkommen tilbage, til dette indlæg.

#nouw30daychallenegeI dag har jeg Olivia et indlæg klar til jer. Jeg elsker seriøst at shoppe, men får det faktisk ikke gjort så meget. D. 3 februar rejser jeg afsted to uger til Singapore og Thailand hvilket bliver for sindsygt. Jeg glæder mig helt ekstremt og jeg har hørt rygter om at Singapore skulle være en mega fed by at shoppe i!! Jeg har udvalgt en masse ting til jer, som jeg virkelig håber i kan lide. I kan bare skrive en kommentar hvis i vil vide noget om hvor tingene er fra<3

Det var alt for i dag, håber i kunne lide indlægget!

KNUS O!!<3


Likes

Comments

HelLOoo BLoGgEn

Halløjsa og velkommen tilbage, til dette indlæg.

#nouw30daychallenege - I dag har jeg Alma, valgt at opstarte en ny serie her på bloggen. Serien vil omhandle en række billeder, fra min kamerarulle. Alle billederne vil hovedsageligt være nogle jeg selv har taget, eller billeder jeg synes er super fine. Jeg elsker at tage billeder, så derfor synes jeg at det kunne være hyggeligt at dele dem med jer og give jer nogle udsnit, fra hverdagen samt mit personlige liv. Alle billederne der vil blive vist, er taget med en IPhone. 

Håber det er noget der vil falde i smag hos jer!

ENjOooY

Likes

Comments

HelLOoo BLoGgEn

Halløjsa og velkommen tilbage, til dette indlæg.

#nouw30dayschallenegeSå er jeg Olivia tilbage med endnu et indlæg. Dette indlæg omhandler ferie og rejser. Jeg elsker og rejse og det er seriøst noget af det fedeste. Men jeg tror vi alle kender hvor kedelige og trættende de lange flyveture er. Jeg gætter på at der er mange af jer der skal ud og rejse her i weekenden når det nu endelig er vinterferie!! Så her kommer lige en masse tips og tricks til at få en god flyvetur!

1. Altid pak alle dine nødvendigheder i et lille net eller en lille taske, kommer selvfølgelig an på hvor meget du har behov for. Det kan være alt fra en bog, computer eller en lille smart toiletaske.

2. Sørg ALTID for at være mæt inden du stiger på flyveren. Jeg ved godt at man får mad på flyveren, men kan vi lige blive enige om hvor sjældent det rent faktisk smager godt? Det er også en god idé lige at have lidt mad med på flyveren det kunne være en rugbrødsbolle, frugt eller en lækker muffin eller noget.

3. Du skal også sørge for at have lag på lag tøj på. Man ved aldrig med flyvere er det koldt eller varmt? Derfor er det en rigtig god idé at måske have en tynd t-shirt på også smide en strik udover eller hvert fald en langærmet.

4. Hvis du er en (ligesom mig) der har "flyvesyge", som det så fint bliver kaldt er det en rigtig god idé at have drukket en masse væske og få spist et par transportpiller (det hjælper virkelig).

5. Det er også en rigtig god idé at have høretelefoner med. Høretelefoner kan rede dig fra alting, en skrigende baby bag dig eller søvnen der overtager din krop (det gør den btw virkelig hvis du spiser transporpiller, hah).

6. Sig altid ja hvis du bliver tilbudt noget gratis i flyet. Nu tænker i nok, hvad? Men seriøst hvis du får tilbudt høretelefoner fx er det vigtigt at tage dem da de nogle gange har et specielt stik, som man skal bruge for at kunne se film eller andet.

7. Det er også en rigtig god idé at have nogle nemme sko på. Med det mener jeg nogle du kan hoppe ud af virkelig nemt. Det er seriøst det rareste lige at kunne smide sine sko, hvis man skal flyve lidt længere.

Håber i kunne lide dette lidt anderledes indlæg!!

KNUS O!!

Likes

Comments