Header

Nu tycker jag att några av mina favoritgrejer ska få nya ägare.

Diggs ni kläder med story - well, då kan jag berätta att jeansshortsen satt i stranden på Koh Phangans full moon party 2013 och hade precis tackat nej till kokain. Sen dansade dom till gryningen, sprang ut i havet och åt pommes med några holländare.


Jag skickar kläderna, så alla priser är exkl. frakt.

PRISER:
Levis-jeansshorts: 250kr (storlek XS/S)
Mom-jeans: 300kr (storlek S för baggy M för tightare)
Jacka i silke: 350kr (oversizad för S/M funkar för L)
Vindjacka röd: 300kr (oversizad för S funkar för M kanske L)
MONCLER blå dunjacka: 3 000kr Nypris 8-10 000 (storlek 2, S/M)

Mejla ebbapers@gmail.com om ni är intresserade💛

Pusspuss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Gullisar!
Just nu är det mycket.. försöker rensa både mind, body och - garderob.

Kommer en bloppis på söndag, om jag inte skänker allt. PUSS

Likes

Comments

I närheten av det lilla huset i Nerja ligger en nationalpark, där tar bergen vid och getter går bjällrigt förbi vid 7-tiden (åtminstone ibland). Suttit med krispig cava och följt dom ett par gånger.. det är ungefär lika mysigt som ett bubbelbad.

Den här gången tog vi med kameran och klippte halvnakna bilder på mig i tshirt jag hittat samma dag på marknaden och sussies bikinitrosor. Var en annan slags kul.

Likes

Comments

Saknar den krossade stenstranden, doften av uppvärmda blommor, vin på terrassen vid 19 när solen precis passerat bakom berget. Insmord i kokosolja och varm i kinderna, ljus musik. Ljus jag.

-

Jag är priviligerad nog att få ha åkt med min styvmamma (hahaaaaaaa kan ej kalla henne det utan att få kryp i kinderna, blir kassa askungen-associationer..) till familjestället i Nerja i Spanien några år och folkens; vilken liten pärla. Det kryllar av turister men stället har autenticitet. På gator två steg från den populäraste huvudgatan (nära balcon de europa) käkar du billig tapas och avslutar med en bjud-limoncello på stående fot.


Har du bil åker du på söndagar ett par km till utkanten av stan till La playazo och trängs med spanska familjer som steker paella och spelar gitarr under rader av partytält. Vid 17 går du till La veradera och klappar i takt med övervintrade engelsmän till gamla covers och dricker 20kronors-vin.


Bästa lunchrestaurangen har du antingen på en strand i La Herradura (vill du käka svinbra fisk och bli kompis med personalen drar du dit). Juniors i stan har bästa pizzaslizen. Falafel hittar du på huvudleden mittemot bensinstationen (kryptiskt jag vet, men leta, det är värt det)
Eller så njuter du av en liten guldklimp precis där Nerja övergår till Torrox; La Restinga. Spartanskt, litet, håll-käften-gott käk och musik från den lilla baren vid solstolarna. Du lär stanna där tills solen försvinner. Då tar du deras cortado och beställer den av killarna i restaurangen, dom kan sin cortado.


Vill man leka av sig förutom på en av alla stränder knyter du på dig dina sämsta träningspjucks och skvalpar i vatten 8 h genom Rio Chillar (a.k.a river walk) Ta med dig sjukliga mängder vatten och goda muffins. Mysigt, ej supersvår hike men energi behövs!


Missa inte världens vackraste vita bergsby Frigiliana någon mil utanför Nerja, eller att hälsa på Alejo nedanför capristrano som bor i ett hus med 100 djur, inte pratar ett ord engelska men blir himla glad av djurmat till sina älsklingar.


Åk dit om du har möjlighet. Det är som en enda lång, varm kram.#nerja #spain #traveltip #tips #travel #sun

Likes

Comments

Ibland älskar jag staden med allt från slitna stenfasader till kiss i rännstenen.

Likes

Comments

Det finns få saker som smäller lika högt i gommen som en riktigt håll-käften pasta. Kvarterskrogen svingade en sådan häromdagen. Blev lagom glad.

Likes

Comments

Jag kände igen mig i Alex Schulmans snack om "lilla Alex" i hans och Sigges podd för några år sedan och sedan dess har jag dr Phillat loss med det både gentemot mig själv och andra (ok, jag gjorde det innan också..) Men det här med "lilla (i mitt fall) Ebba" är så sinnes klock, eftersom det både vattnar mitt ständiga sug efter återkoppla shit man gör och ens nuvarande mående till kid-stadiet, men också eftersom det stillar behovet efter analys av mig själv och andra. *Jobbig*

Så.. Lilla kiddo jag (säg 2006) satt i mitt rum med avklippta jeans, hade tjuvaktigt tänt lampan efter att mamma och pappa sagt godnatt (två timmar tidigare), fått feeling. Hömtat oboy. Sax. Svindlande tankar om att "helvete vad snyggt det här kommer bli". Jeansen. En spetstopp. Shit, coolt. Posa. Fota, Redigera. Blogga. Vänta. Klippa med ögonen. Barn behöver sömn. Och drömmar.

Klipp till nu. 2017. 392839 år senare - känns det som, men drömmarna pulserar i tinning och fingrar lika latent som då, med lite skillnad i uttryckssätt bara. - Är ex ej lika hemlighetsfull med lampan på natten längre.. (oboyen's still happenin tho) Jag har fortfarande det där suget. Uttryck. Kör blogg då. Om oboy kanske.. Sköjjj. Nä. Vi får se. Är mer för kaffe och fun light nu.

Joina dock, blir kul kanske, puss

Likes

Comments