Hey igen.

Efterhånden lang tid siden der er sket noget nyt her.

Det har været lidt hårdt at komme igang igen, efter ferien og med det er det ingen skam at bruge søndagen på sofaen med Netflix på konstant repeat.

Men nogle gange er det altså ikke altid nemt at beslutte hvad man vil se. Jeg kender alt for godt til dét, at sidde i 1 time og surfe igennem, uden at finde noget.

Derfor vil jeg her give dig en guide, til hvad jeg mener du skal se!


1. Riverdale.

Måske har du allerede set den 4 gange, og det har jeg fuld forståelse for, for den er altså bare ubeskrivelig god, og der er øjenguf til alle!! (😍Archie😍)

Lige pludselig er torsdag blevet min yndlingsdag :))))

Afsnit) 2 sæsoner, ca. 13 episoder, 45 min.

Genre) Drama, kærlighed og lidt en halv krimi. MEGA SPÆNDENDE!


2. Bones

Dejlig comfort-serie som man bare kan slappe helt af til. Massere af afsnit, og ofte kan man sagtens se dem i midten af sæsonen, uden at gå glip af noget. De fleste cases startes og sluttes i èt afsnit. Har genset alle sæsoner 5 gange. (UPS)

Afsnit) 12 sæsoner (sæson 12 er endelig på. YAY) ca. 25 episoder, 45 min.

Genre) kriminal (mord), kærlighed, psykologi


3. Pretty little liars

Lige nu, min comfort-serie som jeg er gået igang med igen, efter et års pause. Virkelig en god serie og jeg elsker forholdene mellem alle. Totalt uforudsigelig! (hvem der bare havde en lærer som Fitz, eller en kæreste som Toby!) De har endda utrolig fed tøjstil og jeg har fundet flere items derfra jeg snart må have i min garderobe.

Afsnit) 7 sæsoner, ca. 25 afsnit, 45 min.

Genre) krimi, plottwists!, kærlighed og chicflick


Film:

1. Blue lagoon - the awakening

Mega sød film, som er lidt anderledes men så skøn at se. Tror jeg har genset den omkring 4 gange. Er helt så meget større fan af den her, end den helt gamle. Emma, og Dean er seriøst bare så skønne. (ligesom alle andre par i alle andre film hehe). Helt klart et klik værd!

2. Think like a man

Typisk rom-com film om kampen om kærlighed, og hvordan de individuelle scorer. Virkelig komisk og hyggelig!

3. No strings attached/Venskab med fryns

Meget i stil med "bollevenner" men jeg er langt større fan af den her. Bare virkelig sød, og følsom.


Det var alt for denne gang. Håber du fik noget inspiration.

Xx J

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey. For et par dage siden modtog jeg et par ting fra mit nye yndlings undertøjs-mærke! Nogle af jer kender det måske allerede, da det er så forfærdeligt lækkert og stilrent. Mærket hedder Love stories (intimates) og er altså bare ren guf for øjet. De havde black friday tilbud, og der var rabat på mange af deres ting, så jeg slog til. Det blev til en fed beanie, og et par ultra-lækre mesh-trusser, som kan ses herunder. Mærket ligger i middel prisklassen. Hvis man er villig til at ofre lidt ekstra for undertøj, følger kvaliteten med i dette tilfælde. Prisklassen er 400-500 kr. for en bralette, og omkring 200 kr. for et par trusser. De laver også nattøj, kimonos osv. Det forhandles efterhånden mange steder, men Magasin ved jeg har et godt udvalg. Der er i hvert fald et par ting derfra, som jeg har skrevet bag øret til ønskelisten. Xx J

Likes

Comments

Hey. Idag tænkte jeg, at jeg ville dele lidt ud, af mine drømme. Specifikt, om tasker. Jeg (heart) tasker. Min konto synes ikke helt at følge med mine ønsker, men måske det kommer en dag. Man har jo lov at drømme :) Jeg har her valgt 5 tasker, som jeg bare må eje en dag. (og helst i den næreste fremtid). Priserne, er i den højere ende. Alle taskerne er lidt specielle, men alligevel virkelig fede statements at have i garderoben. Jeg ejer allerede en klassiker, nemlig en sort Balenciaga City, så jeg er på udkig efter en mere speciel taske, som der ikke er mange der har. Anyways, her er mine drømme, fanget i ét indlæg. Enjoy! Xx J

1. Jerome Dreyfuss bobi HERE 2. Gucci Marmont velvet HERE 3. Saint Laurent Collège Monogram HERE 4. Louis Vuitton pochette métis HERE 5. Saint Laurent shopper HERE

Likes

Comments

Første blogindlæg. Wow.

Jeg tænker at starte med et rejse-indlæg, da det er noget jeg holder virkelig meget af, selv at læse. I sommerferien tog min far og jeg 5 dage til Paris. Det var altså ikke helt dårligt. Paris er BYEN, hvis man elsker at tage fede billeder. Virkelig insta-worthy. Her er 4 steder, som jeg synes er et must at se, hvis du skal et smut til Paris.

Le Tour Eiffel.

Eiffeltårnet er et must. No surprise there. Det er simpelthen så overvældene at se det i virkeligheden. Det er kæmpe stort, og virkelig smukt. Min far og jeg tog trapperne (rimelig seje), men man kan også komme op med elevator. Det koster ca. 8.50 €, for en voksen (med elevator), og 5 € hvis man tager trapperne. SÅ SMUKT!

Café de Flore

Vi har vidst alle en indre gossip-girl. Det har jeg i hvert fald, i allerhøjeste grad. Derfor er Café de Flore et fantastisk bud. Cafeen ligger på et gadehjørne i indre by, og laver den BEDSTE varme chokolade jeg nogensinde har fået. Og så er det rimelig insta-worthy. What is not to like? Prisen for en varm chokolade ligger på omkring de 7,5 €

(Også et lille snapshot fra min insta-story)

Musée d'Orsay

D'Orsay er virkelig et instaworthy sted, som endnu en gang finder ens indre gossipgirl frem. Det var nemlig her Blair, mødte Prins Louis. Stedet i sig selv, er lidt små-kedeligt (jeg er også super ukulturel) men man kan få nogle sindssyge insta billeder. Museet er bygget i en gammel Tog-station, hvilket gør det sindssygt unikt!

Rue Cambon

Sidste sted jeg vil inddrage i dette indlæg, er Rue Cambon. Måske ringer det en klokke for nogen. Det er nemlig her den første rigtige Chanel butikken ligger. Det er ikke som sådan en seværdighed, men hvis man har taget den store pengepung med, kan man købe en lille souvenir med hjem derfra ;) Jeg synes i hvert fald det var en fed oplevelse at se den, selvom jeg ikke købte noget. Chanel butikken ligger på 31, Rue Cambon i indre by.

Det var alt for dette indlæg. Håber jeg gav dig lyst til at læse mere. Xx J

Likes

Comments