Header

Jag köpte mig här om dagen min första alldeles egna laptop, äntligen! Det blev en ASUS X550V och jag är så nöjd med den! Det verkar min ena minitiger Milvert också vara. Dock som det väldigt ofta är med mig så kan jag inte låta saker vara som de är. Jag måste pilla och styla och göra det till mitt eget. Jag beställde hem dekorplast i marmor samma dag som jag beställde laptopen så de kom hem nästan samtidigt. Jag klippte av en lite för stor bit, klistrade fast plasten genom att stryka och dra av skyddsfilmen lite om vartannat för att undvika luftbubblor. De överblivna kanterna trimmade jag av med hjälp av en vass skalpell. Nu älskar jag den ännu mer!

Över och ut!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har gått igenom förändringar. Både stora och små. Jag håller på att vända livet upp och ner. Så nu sitter jag här med en ny laptop, en ny blogg, nya framtidsplaner, nya förutsättningar, ett nytt liv. Jag är bakad och uppväxt i de värmländska skogarna i en liten stad. Ni vet, i en kärleksfull familj i en lugn miljö, nära till skolan. Sounds perfect right? Mycket låter väldigt perfekt i mångas liv men så är det sällan. Jag är skilsmässobarn och har spenderat många år som osäker och förvirrad. Min barndom är dock i minnet som en enda fluffig rosa sockervadd, den var magisk på många sätt. Att sen flyga ur boet mitt under tonåren för att bli vuxen är som att få en high five. I ansiktet. Med en stekpanna. BOOM. Det är många gånger man funderar på när man fick lära sig hur man ska hantera hjärtesorg, hur man kallpratar med sin framtida chef eller hur mycket pengar som är rimligt att lägga på en bostad. Men det är ju en jävla tur att jag kan räkna ut arean på ett lingon och berätta vilket årtal Polen invaderades av tyskar.

Alla går i led genom skolan, förväntas ha samma motivation, förutsättningar och kunskaper som alla andra. Det är vansinne. Som tur är blir man vuxen. Missförstå mig rätt! Tonåren har sin charm och sina nya upplevelser men jag känner ingen som vill tillbaka. Det är värt att få ett slag i ansiktet in i vuxenlivet. Vad jag försöker säga är att man måste hitta sin egen väg. Armbåga sig igenom bruset av osäkerhet, förväntningar och motgångar. Andas. Alla vägar leder successivt till någonting hela tiden och vi kan omöjligt veta vad som väntar bakom hörnet. Och just det är det fina, det helt magiska med livet. Det med lite glass på toppen hörrni!

Yep. Glass, musik, katter och konst.


Sweet dreamsLikes

Comments