Ett av mina absolut största intressen är som tidigare nämnt, konståkning. Jag älskar känslan av att ta på sig skridskorna och glida över isen, en otrolig befrielse.

Jag var åtta år när jag började mina vacklande steg på isen i byn jag växte upp i. Det ena ledde till det andra och jag fastnade för sporten och allt vad konståkning innebar, men hela tiden höll jag det på en hobbynivå. Jag bestämde mig nog ganska tidigt för att inte tävla i sporten, det skulle aldrig riktigt bli min grej. Säsongens höjdpunkt för mig var alltså inte tävlingarna, utan den fantastiska isshowen.

Den årliga isshowen har alltid varit det jag sett fram emot mest under åren, den har kommit att betyda en hel del för mig. Jag valde att sluta träna konståkning efter showen 2015, då jag har en medfödd knäskada som inte ville samarbeta riktigt... Så nu de senaste två åren har jag istället valt att medverka som tränare för knattarna i klubben, jag är med och banar väg för dem inom sporten. Detta ger alltså mig möjlighet att tre dagar i veckan få ta på mig skridskorna och spendera kvällarna i ishallen, men framför allt.... Jag kan delta i isshowen. Jag kan visserligen inte hoppa och göra piruetter som förr, men bara att få stå på isen i en mörklagd ishall med blinkande lampor och musik är såååå häftigt.

Det har faktiskt kommit till den tid på året då det snart är dags för denna häftiga show. Om bara 11 dagar är det dags, och jag räknar spänt ner. Under showen så kommer det självklart att tas en del bilder, av vilka jag självklart kommer dela med mig. Jag tänkte även lägga upp ett par bilder från tidigare år, för att dela med mig av upplevelsen. Så håll utkik, bilder kommer inom snar framtid....

Tills nästa gång; "hejdå"

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments