student

Ni är förmodligen ganska trötta på studentbilder vid det här laget efter att ca alla sociala medier svämmats över av vita klänningar och studentmössor; men jag måste ju också få summera en av de bästa dagarna i mitt liv här.

Eftersom Emmas och min student dumt nog, för en gångs skull lyckats hamna på samma dag så var morgonen enda tillfället för oss att ses den här dagen. Efter inte speciellt många timmars sömn ringde larmet kl 05:15 och det var dags att gå upp och göra sig i ordning, för att sedan skiljas åt.

Strax efter kl 08 samlades vi för champagnefrukost hos födelsedagsbarnet Fredric, och efter det tågade vi peppade och sjungande mot bussen.

Efter det väntade en lång studentlunch fylld av tal, utmärkelser och tårar.

Tillslut fick vi springa ut och träffa alla som var där för att fira oss. Sedan blev det flakåkning och ölvaskning, vilket efterföljdes av den bästa duschen i hela mitt liv.

Eftermiddagen och början av kvällen spenderades i trädgården med en massa naja mat. En helt fantastiskt otroligt intensiv konstig dag helt enkelt. Och jag har nog inte riktigt förstått att jag aldrig mer ska tillbaka till skolan.

  • vardag
  • 2 518 visningar

Gillar

Kommentarer

  • Bloglovin
  • Nouw