som att jorden går runt solen

Jag och Lisa hade en typiskt estet-eftermiddag, dvs satt och klippte reportage och åt godis.


Mitt lilla hjärta i min säng där hon spenderar ca hela sin vakna och sovande tid. Och en selfie i najs selfieljus på skoltoaletten.

Jag vann en fototävling i skolan och vinnarbidraget skulle då tryckas upp och sättas i en stor ljuslåda i en av korrioderna. Kul pga 1. jag vann 2. vi gjorde bilden på jobbet. 3. jag har bytt avdelning och håller på och lär upp mig som originalare så jag fick göra originalet själv.

Hade en svinkall fotografering under Tranebergsbron med Ellen, Lisa, Jasmin och Erika. Så jäkla häftig plats och det skulle vara kul att fotografera där någon mer gång, när man inte fryser tårna av sig efter tio minuter.Firade fredag x2 med Chili & Soy till lunch och vin med mina fina på kvällen.

Måndagen började fint med sol och ett besök på Fotografiska och Herb Ritts utställning med fotogruppen. Dagen slutade dock mindre roligt i och med att jag upptäckte att även jag hade smittats av vinterkräksjukan.

Jag köpte iallafall lite fina prints på Fotografiska som ska upp på mina tavelhyllor! Och jag fick hem en tidig födelsedagspresent, ett par Nike Air Max Thea.
Har funderat lite kring det här med hur den här bloggen ska fortsätta. Efter i drygt fem års mer eller mindre konstant bloggande så hamnar den ju tyvärr inte i första hand längre. Ofta uppdateras ju instagram, min facebooksida osv mycket flitigare. Det känns lite tråkigt att börja varannat inlägg med "Efter alldeles för långt uppehåll ska jag försöka ta tag i det här igen...". Så jag får se lite. Hur det blir och om det blir något mer liksom. Jag tar en paus och funderar, för jag älskar ju det här med bloggande trots allt.

  • 634 visningar

Gillar

Kommentarer

  • Bloglovin
  • Nouw