GOTLAND

Just nu befinner jag mig i Visby tillsammans med Frida på jobb. Vi har dokumenterat lite olika grejer på Almedalen, varvat med lite sol och bad och semesterkänsla. Har tagit en del bilder som kommer upp här så småningom!

Fick en fråga som jag tänkte passade här:

"hej! har precis hittat din blogg och blir så himla inspirerad. undrar bara lite hur du gör t.ex på sådana här resor, släpar med dig kameran överallt, med kameraväska och allting? eller har du en mer behändig kamera som du tar med på resor eller så?"

Tack tack tack till att börja med! Blir så glad!

Jag har för tillfället ingen mindre kamera än min 6D, så jag försöker släpa med den så ofta jag kan. Har inte någon vettig kameraväska utan har den oftast i min ryggsäck eller hängandes på axeln bara. Det blir nog oftast så att jag tar med mig kameran i ryggsäcken, har den på axeln en del och fotar massor då. Men så fort jag lägger ned kameran igen så är det sällan att jag orkar ta upp den tyvärr. Så mitt tips är ändå att försöka ha den uppackad så mycket som möjligt.

Men jag har på senaste tiden blivit lite sugen på att införskaffa mig en kompakt systemkamera. Känns så smidigt att ta med på mindre grejer, utflykter, fester osv. Använder ni kanske någon ni är nöjda med?

Gillar

Kommentarer

trendsy
trendsy,
almawiola
almawiola,
Tack så mycket!
nouw.com/almawiola
  • Bloglovin
  • Nouw