Som man förstår när man läser rubriken så har jag nämligen införskaffat en mac! Vilken lycka (lycka som selfien på bilden får beskriva hehe), efter något års fundering så har jag äntligen tagit tag i detta köp. Jag och min kille åkte till Borlänge i måndags i hopp om att det skulle finnas på lager hos Elgiganten, vilket det fanns. Det blev en macbook pro 13.3 tums med retina skärm, vilket kommer passa mig utmärkt. Innan denna dator så har jag använt mig av min gamla skoldator från 2012, med andra ord var det dags för en uppgradering. Det känns otroligt spännande att börja använda min ritplatta med denna dator och skärm. Jag är säker på att min motivation bara kommer att höjas genom detta köp :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vilken mysig dag jag har haft hitills! Jag och Josse har shoppat i Falun och hittat lite smått och gott, som nya skor, en tröja och så. Trevligt att komma iväg lite. Och nu sitter jag för tillfället hos min kille och ska snart fixa iordning mig för ikväll :) ska till Leksand kl 5 och föra lite med några innan vi drar till arenan i Leksand. 

Likes

Comments

Happy friday! Sitter för tillfället och testar lite olika tekniker med ritplattan, man måste ju testa sig fram för att utvecklas. Har dock inte så mycket tid för ska till jobbet om en timme men några skisser hinner man i alla fall med. 

Är rätt taggad på vad helgen har att erbjuda faktiskt. Ikväll är det lite oklart vad jag ska göra men imorgon blir det förmodligen shopping med min vän Josefine. Och på kvällen blir det fest med jobbet. Alltid lika roligt att se sina kollegor i annan miljö haha :) 

Likes

Comments

Sitter på rasten på jobbet och kollar på Tumblr i vanlig ordning. Har för tillfället världens dille på beige/ rosa toner och nyanser när det kommer till kläder och smink. Dösnyggt enligt mig!

Ska nog unna mig lite nytt nu när jag fick lite rabatt på Nelly.com för att jag har namnsdag idag :) grattis till mig haha

Likes

Comments

Såhär känner jag mig just nu. Vad vill jag egentligen förmedla med mina teckningar? Vad vill jag plugga och jobba med? Hur ska jag ta mig tillväga med mina drömmar och planer? Så många frågor och så lite svar. Jag vet av egen erfarenhet att det oftast blir som det ska i slutändan oavsett hur mycket man försöker planera sin framtid. Att många orosmoment i livet är helt i onödan. Jag har en tendens att analysera och tänka för mycket, vilket jag vill sluta göra till en viss grad. Bara följa med i båten och se vart den leder. Man ska såklart drömma och ha driv, men jag vill byta ut oron för framtiden till hopp. Jag vill lära mig från det förgångna, njuta av nuet och ha hopp om framtiden. Låter det vettigt?

Likes

Comments

Har nyligen kommit hem från jobbet och har nu lagt mig till ro i sängen med min kattunge Ines. Är egentligen trött som in i satan, men innan det är dags för att lägga sig så kunde jag inte låta bli och kolla på tumblr.com och inspireras av drömmig arkitektur och inredning. Älskar stilrent/ modernt med en touch av romantisk /gammeldags känsla.

Likes

Comments

Hej kära ni!

Vilken dag! Strålande sol, jag mår bättre än på länge och har äntligen tagit tag i saker och ting som jag har skjutit upp tills nu. Älskar när man får sådan livslust. I alla fall så får jag ibland ryck att rita av kändisar eller människor i min omgivning, det är lättare på något vis att rita av något än att rita ifrån huvudet. Man kan fånga en verklighetskänsla på ett annat vis kan jag tycka. Jag hittade denna teckning som jag ritade i våras när jag bodde i Märsta. En helt annan period i livet trots att det inte var allt för länge sedan. Det var ändå tack vare den perioden som jag äntligen tog tag i min kreativa sida igen!

Kan ni se vem det är? :-)

Likes

Comments

Något jag alltid har fascinerats över är stjärnor, stjärnklara himlar och horoskop. Det är under en öppen himmel med oändligt med stjärnor som man inser hur komplext livet är, hur betydelselösa ens problem kan kännas och en känsla av hopp infinner sig. På något vis känner man sig inte ensam längre, man känner att man har fått någon sorts betryggande. En känsla att man är ett med livet, att jag är tillhörande denna planet. När det kommer till horoskop så kan man lära sig rätt mycket, det har jag i alla fall upplevt. Jag vet att många är kritiska till det vilket jag också var i början. Jag litar såklart inte blint på det men läran om hur olika människor funkar ihop och karakteristiska egenskap som människor med samma horoskop har i många fall stämt överens. Jag är ett lejon, och lejonets tecken beskriver mig bra på många olika plan.

Jag kan fortsätta i all oändlighet känns det som. Men poängen med detta inlägg är att jag vill för evigt påminna mig själv om det jag precis har skrivit. Jag vill inpränta denna innebörd som stjärnor och horoskop har för mig. Jag har många gånger tappat mig själv under mitt liv, och jag vill ha något på min kropp som ger mig tröst och trygghet och en påminnelse om detta.. Därmed har jag äntligen bestämt mig för att tatuera lejonets stjärntecken, det som man kan se i kollaget. Jag är fortfarande konfunderad på vart jag vill ha den, men det lutar nog mot innersidan av min arm. Men när det är helt bestämt så kommer jag att boka en tid inom en snar framtid! Wohoo

Likes

Comments

Älskar att det första jag skriver på denna blogg är att jag ska inrikta mig på kreativitet osv. Och redan i mitt andra inlägg så blir jag personlig och bryter min röda tråd. Jag antar att jag inte kan låta bli att snacka om mig själv och mitt välmående haha. Så det är väl bara att vänja sig att det kommer något sådant inlägg lite hipp som happ :)

Iaf så är det strålande sol ute och jag är fortfarande helt slut, så bestämde mig för att ta det lugnt och rita ute med penna och papper. Nedan kan ni se hur min teckning växt fram under FM


Likes

Comments

Känner mig helt slut. Då kan man ju fråga sig varför. Jag önska att det vore för den enkla anledningen att man har haft en fullspäckad helg med utgång och annat kul, men nej så är inte läget. Jag är nämligen inte fullt så kry. Min kille är sjukskriven och bär på något skit som jag säkerligen också har fått nudå. Vi har bara tagit det lugnt hela helgen och endast lämnat hans lägenhet när vi har känt att vi är i behov av frisk luft. Ändå känner jag mig slutkörd. Hoppas det vänder snart, annars kommer jag bara sitta och tycka synd om mig själv haha :)

Fyller ut detta inlägg med en selfie där man ser något fräschare ut än för tillfället heh

Likes

Comments