Hej alla fina!
Det har varit väldig dålig uppdatering här men jag har inte direkt prioriterat bloggen just nu. Så mycket har hänt, saker jag fortfarande har svårt att ta in. Hemska saker kan hända precis när du minst anar det så ta hand om varandra och spendera mycket tid tillsammans med dom du älskar.
Snart är det jul och jag har fortfarande inte köpt alla julklappar. Så måste verkligen fixa det.
Cassis har fått en liten vintervila nu när tävlingssäsongen är slut för detta år och den kunde inte ha slutat bättre än vad den gjorde. Vinst i KM, så nu är vi klubbmästare i hoppning 2017, för häst. Så nu är vi mer än taggade på nästa år! Denna häst är verkligen något utöver det vanliga, älskar henne!
Ska försöka uppdatera mer nu. Men god jul alla!❣️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det va ett tag sen jag skrev här men jag tänkte bara skriva en liten uppdatering om vad som har hänt i mitt liv den senaste veckan!
Igår morse 06.45 kom jag hem efter en fantastisk vecka på Cypern. Jag var där med min mamma och pappa och vi bara sola, bada och tog det lugnt, (välbehövligt). Och så firade vi min älskade mamma som fyllde 50! Men gud vad jag har saknat min häst, men jag kunde känna mig lugn med hon som hjälpte mig med henne!
Igår och idag red jag bara ut, så mysigt! Och imorgon är det dressyr träning.
Tillbaka till skolan imorgon, det ska bli skönt på ett sätt. Och kul att träffa alla kompisar igen!
Hoppas ni har haft det bra! Puss&kram på er<33

Lite bilder från semestern!!

Likes

Comments

Idag vaknade jag 06.00 och hade en plan på att locka håret men det slutade med att jag somnade om till 06.40. Vilket gjorde att jag absolut inte hann locka håret:( så jag fick istället stressa, sminkade mig, platta håret och åt frukost sen var det bara att skynda sig till bussen som gick 07.31.
Va sen i skolan 08.10 och idrott var fösta lektionen som började 08.20. Nästa lektion var matte, sen So, lunch, svenska och sista av allt mentorstid som slutade 15.15. Sen var det bara att sätta sig på bussen hem igen, sen vidare till stallet! Och just nu sitter jag i bilen på väg hem, när jag kommer hem ska jag bara duscha, äta o ta det lugnt. Inte det roligaste och längsta inlägget idag, sorry!
Puss&kram på er! <33

Första bilden är på mig och två av mina bästa vänner Tilde och Clara<33

Måste bara tipsa om låten som är nästa bild, så himla bra😍

Likes

Comments

Allt började med 15 min grupper, övergick sedan till timmes grupper, sen vidare till mini-förberedande tävlingsgrupp, vidare till förberedande tävlingsgrupp, sen upp i tävlingsgrupp och sist avslutade jag med talanggrupp. Jag gjorde även mina första "riktiga" externa tävlingarna på ridskolehäst. Jag är verkligen så tacksam över vad ridskolan har gett mig och lärt mig! Så tack Nyby Torshälla ridklubb för allt! Det är verkligen en ridskola jag rekommenderar.
Men nu över till resan jag gjort med min foderhäst.
Allting började med att mamma spontan pratade med en tjej och frågade om hon hade nån foderhäst som skulle passa mig, och ja det hade hon. Efter ca 2 veckor efter så åkte jag och provred henne, jag blev helt kär på en gång. Helt fantastisk va hon! Jag visste direkt att jag ville ha henne. Och så blev det, efter ca 4 veckor hämtade vi hem henne. Dom fösta 4 dagarna ägnande jag bara till att lära känna henne, borsta, gå med henne och ge henne godis. Hon fick sedan skor, blev klippt och vi fixade en sadel, så nu var det bara att sätta igång med träningen. Jag red en termin på ridskola och slutade sedan där och nu står jag här och tränar hoppning för Py Jägerden och dressyr för Lena Annergård. Tävlar hoppning det gör jag också så mycket jag hinner och orkar. Det går bra men jag har mycket kvar att lära när det väl kommer till tävlingsbanorna med denna häst, för känslig det är hon! Men jag ska aldrig sluta kämpa för toppen ska jag nå nån gång! Men jag säger bara wow vilken fin häst jag har😍 Puss&kram på er!

Likes

Comments

Här kommer ni få följa mig, mitt liv och min häst. Just nu är klockan 06.04 och jag har precis vaknat, jag ska nu skriva mitt allra första blogginlägg. Här ska jag försöka uppdatera varje dag men minst 3 gånger i veckan!

Jag tänkte berätta lite om mig själv, jag föddes den 21/8 2003 på Mälarsjukhuset i Eskilstuna. Jag började sen efter några år på dagis där jag träffade en av mina allra bästa-vänner, vi har hållit ihop sen dagis till nu, ja vi är som piff och puff ;)). Folk brukar säga att vi sitter ihop, men nog om det nu. 2008 så började jag rida på ridskola jag skulle precis fylla 5. Jag började på Ekeby ridskola på 15 min ridning och övergick sedan till Nyby Torshälla ridklubb. Jag började år 2008 och slutade 2017. Så jag red sammanlagt 9 år på ridskola. Nu backar vi bandet lite, jag började sedan skolan i Mesta och det var nog dom bästa skolåren i hela mitt liv, en riktigt bra skola! Sedan skulle jag börja 4:an och då sökte jag och min kompis musikklass tillsammans och vi kom in! Kan ångra det lite ibland att jag började i musikklass (hehe). Men 6/10-2016 fick jag min första "egna" häst, men henne kommer jag berätta mer om i ett annat inlägg.
Nu måste jag göra iordning mig för skolan så vi hörs! Puss och kram på er<33

Likes

Comments