Yesterdays brunch

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Första dagen på lovet fick bli en riktig mysdag! Vi låg i soffan större delen av dagen och kollade på film <3. Men snart så ska jag svira om från pyjamas till träningskläder för ett pass på gymmet. Känns som att jag behöver det nu!

Likes

Comments

Klickade hem ett par skor häromveckan från Members som jag glömt att visa. Jag betalade 79:- för dem, ordinarie pris var 399:- så fatta vilket kap! De passade mig storleksmässigt men önskar att de hade suttit lite tightare på foten. Jag har ganska så smala fötter så inte så konstigt.. Men de är fina att titta på och perfekta exemplar för att lära sig att gå i höga smala klackar! ;)

Likes

Comments

Fredag och lov, jippi! Idag har jag skrivit prov i skolan om skillnader mellan svensk och amerikansk politik och haft naturvetenskap. Det är skönt att ha provet gjort och att äntligen få tio dagars ledigt. Jag har dock inte riktigt tagit in det än tror jag, det känns som en vanlig helg bara.

Om cirka en timme ska jag åka hem till Frida för att senare käka middag där och sen så ska vi typ ligga i soffan och käka godis. Love those nights! Vad ska ni göra i helgen, ta det lugnt eller festa?

Förresten, glöm inte att min Snapchat är öppen, adda @almalindqvist!

Likes

Comments

​Idag fick jag ett glatt sms om att jag kunde hämta ut min studentmössa så efter skolan åkte jag och gjorde det samt skickade tillbaka två balklänningar och en studentklänning.. Alltså till er som är yngre än mig och ska ta studenten: börja leta i tid! De två balklänningarna jag fick hem var inte alls bra, den ena var för stor och den andra passade inte. Studentklänningen satt verkligen SÅ dåligt, det kan Wilma intyga hahah. Var som en vit princessklänning med tyll och silverdetaljer, inte alls som den såg ut på bilden! Dessutom har jag ju guldiga detaljer på mössan och därför blir det kanske lite too much, jag äger inte alls många smycken i guld men jag kände att det var finast ändå. 

Likes

Comments

​Top from River Island, jacket from Bikbok and sunglasses from Stockhlm 

​Update: jag har ändrat lite grejer här på bloggen nu och det var verkligen på tiden haha. En ny header fick välkomnas och sen så ändrade jag lite smågrejer som rubriken and so on. Hoppas ni gillar det!

Likes

Comments

Hittade rea på en massa snygga solbrillor från Le Specs som garanterat kan bli användbara i vår! Tryck HÄR för att komma till rean!

Likes

Comments

Find my new bronzing powder from Smashbox HERE!

Likes

Comments

Eftersom vi slutade tidigt idag åkte jag och Stina hem hit och gjorde pannkakor. Det är så himla gott men det lägger sig verkligen som en klump i magen haha.. Efter lunchen gjorde vi en varsin kaffe latte och satte oss ute i solen. Det är ganska kallt i luften men solen värmer rejält nu! Kan inte annat än att se fram emot vår utlandsresa i maj... Längtar!

Likes

Comments

Vad kan möjligtvis vara skönare än stickade polotröjor under vinterhalvåret? ​De funkar så bra som lager på lager-tröja. Om det är svinkallt kan man alltid ta på sig kläder under utan att det märks och vipps så slipper man frysa! Båda kommer från Rut&Circle.

Likes

Comments