Cosy sweater from Rut&Circle

Idag var jag hos bästa Denice och fixade till håret. Jag var inte inställd på att klippa så kort när jag åkte dit, men när vi blekt och klippt av det som behövdes så kände jag, men ja varför inte? Hade ju självklart funderat innan och tänkt på hur skönt det skulle vara och jag är MER än nöjd. Var dock ett ganska stort steg för att vara mig, men det växer ju liksom ut så whatever tänkte jag!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag hade jag mina nya jeans som jag köpte för ett par veckor sedan, verkligen älskar dem! Planerna för idag är att snart gå från skolan för jag ska till frisören idag! Är så taggad på att få liva upp håret, efter det ska jag och Stina ut till Valbo en sväng för att kika lite. Ni får se resultatet på håret senare idag! Kramisar

Likes

Comments

Sommaren börjar leda mot sitt slut och man känner verkligen att vindarna som sveper förbi är mycket kyligare, men vädret är grymt fint idag så oavsett får man ta vara på dagen! Snart ska vi få besök och jag ska skicka med kläderna från min garderobsrensning till tjejerna som kommer. Blev 1,5 flyttkartong! Skönt att bli av med tycker jag. Senare ska jag och mamma åka iväg och på några ärenden. Ja, det är allt som är planerat för idag. Så skönt med söndagar, jag älskar det!!

Likes

Comments

Blouse and Flares from Rut&Circle

Likes

Comments

Hallå där! Igår hade vi en fantastisk kväll, så kul att man glömde bort att ta kort.. På kvällen mötte mamma mig vid bussen så gick vi hem och la oss. Idag har varit en slappardag! Åt frukost i solen med familjen och sen har jag bara legat inne och kollat på serier. Vid 15 var jag på Samuels match med hans familj och nu är jag hemma igen, efter maten ska jag pallra mig hem till dom och sova där tror jag.

Likes

Comments

Shoes Adidas * Jeans Monki * Top Brandy Melville * Jacket Rut&Circle * Bag Gap * Sunnies Stockhlm

En kort och bra dag har det varit idag. Vi slutade 11:50 och då hamnade jag, Frida och Stina på Java för lite fredagslunch! Efter det gjorde vi några ärenden på stan och nu är jag hemma. Om nån timme kommer Stina så ska vi börja fixa oss inför ikväll. Samantha har nyligen fyllt 18 så vi ska till henne och käka och föra, sen senare ikväll ska vi ut! Kommer bli grymt kul, är supertaggad! 

Likes

Comments

Top Bikbok * Jeans American Eagle * Blazer Rut&Circle * Bag Kappahl

Likes

Comments

Godmorgon torsdag! Den här veckan har gått oerhört fort och det känns som att det var ett tag sen jag skrev något här på bloggen. Veckan har varit i princip som vanligt, gått i skolan och bara varit hemma typ. Dock så blev vi ju ganska skrämda häromnatten när vi hade ett inbrottsförsök i huset.. Som tur var blev tjuven skrämd av vårt larm som gick igång och stack. Det var jobbigt att försöka fortsätta sova efter det vill jag lova! Just nu är jag i skolan och har två lektioner kvar. Ikväll ska jag på ett spinningpass med Stina, det är vad som är på schemat idag!

Likes

Comments

NEW IN

Den otroligt snygga bomberjackan ovan fick jag med hem häromdagen när jag var på Rut&Circle. De har så sjukt mycket fina plagg i affären just nu och jag fick med mig en del som jag kommer visa här! Just nu får ni 10% på hela sortimentet om ni uppger mitt namn i kassan på Rut & Circle i Valbo Köpcentrum, så passa på! Erbjudandet gäller i september och oktober. Bomberjackan kostar endast 399:- och finns i marinblått, svart och militärgrön.

Likes

Comments