Dessa tröjor är ju toksnygga. Skulle inte klaga om dom flyttade in hos mig ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Här ser ni vad jag har på mig idag. Måste verkligen iväg till stan för att köpa lite nödvändiga grejer, delvis en sån där mjuk grej som sitter ögonfransböjaren haha, Den har nästan gått itu och tror det är därför mina ögonfransar också har gått av lite här och där på sista tiden. Haha, ha en bra dag allesammans!!​

Likes

Comments

nouw.com/almalindqvist

Drömmen vore ju att få äga solglasögonen ovan från Céline. Och att bära dem med resten av plaggen, ännu mer dröm! Längtar efter att slippa frysa, längtar efter våren!

Likes

Comments

Godmorgon, ovan ser ni bilder från gårdagskvällen. Hade det huuuur trevligt och roligt som helst med tjejerna och det var massor av roliga aktiviteter. Några av oss begav sig in till stan vid 12 ungefär men väl där blev det att vi åkte hem och det var lika bra för idag är jag pigg!

Likes

Comments

Nu ska jag sticka iväg på tjejmiddag hos Vanessa. Där kommer det ätas och drickas gott! Ovan ser ni kvällens outfit. Tar med mig kameran så lite bilder får ni nog allt se imorgon, har lite bråttom så måste kila iväg. Puss!

Likes

Comments

Untitled #84

Everything from H&M

Lite vårigt från H&M skulle inte skada, ett par boyfriend jeans har jag länge drömt om men har nog aldrig hittat ett par som jag tokgillar, jakten får fortsätta helt enkelt!

Likes

Comments

Vart har du hittat halsduken? :)

Halsduken har jag köpt på VILA och den var sjukt billig!

Åhh vad kostar en brunch där?? Vart ligger clarion?

Det kostar 159 kronor och jag själv tycker det är värt det när man vill lyxa till det lite. Det ligger längs vägen vid Flanör. Man skulle kunna säga mittemot Flanörs P-hus. Man går in på tvärgatan vid Cubus!

Våfflorna <3<3<3

Likes

Comments