Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Angående mina nyårsklänningar jag beställde så är jag riktigt besviken på Nelly. Jag beställde den ena 22:a och den andra 23:e. Alltså flera dagar innan vad dom sagt var "sista chansen". Det var den 28:e innan klockan 23:59. Jag fick den ena i måndags och den andra dök inte ens upp. Kändes verkligen inte kul. Tänkte liksom att jag kunde ha en av dom eftersom jag beställde två men då var den felsydd och såg riktigt konstig ut på. Så ingen av de jag beställde kunde jag alltså använda. Man tycker ju liksom att när man beställt två klänningar ska åtminstone en av dem passa. Jaja nu är det ju som det är och jag sparar en drös med pengar!! Det blir en helsvart som får pimpas med smycken istället!!

Untitled #64


Likes

Comments

Slappt, enkelt och bekvämt.

Imorse vaknade jag upp bredvid hjärtat sen skjutsade han hem mig med bilen :)) Jag har städat rummet i nån timme nu, inte alls mycket att städa men det tar ändå tid haha. Stina kommer hit om en liten stund och om några timmar ska vi väl börja fixa oss. Tror det kommer bli en kanonkväll. Men ska inte ha för höga förväntningar. Då blir det inte så kul! Min nyårskyss är såklart säkrad och det känns ju bra hihi. Ha en bra dag och fortsatt trevlig kväll! Kommer upp något/några fler inlägg senare idag. Stay tuned ;)​

Likes

Comments

2 bilder från sommaren, saknar den där sköna outfiten!

Hej på er! Har varit dålig uppdatering idag men det är som det är. De senaste dagarna har varit fullspäckade faktiskt. Jobbat, kollat på film med familjen, åkt pulka, lekt i snön, spelat kort och pratat massor med fina vänner. Idag har jag varit hos pappsen och Susanne hela dagen. Har lunchat, vart ute med hundarna och kollat på Narnia med Susanne! Så mysig dag. 

Nu har jag duschat och gjort mig i ordning, ätit hemgjord pizza och ska gå till Samuel!! Ska bli supermysigt verkligen.​

Likes

Comments

JVad jobbar du med? Och hur fick du jobbet? Jag har precis börjat fundera på sommar/extra jobb men vet inte riktigt hur jag ska göra!

Jag jobbar i Heliga Trefaldighets kyrka. Det jag gör hittills är öppethållande av kyrkan och vad som menas med det är att jag är där mellan 11 och 15 för att folk ska kunna komma in och kolla i kyrkan, tända ljus eller bara för att känna lugnet. Jag tänder lampor och ljus så att det ser trevligt ut sen så sitter jag mest bara och gör lite vad jag vill. Jag ska även börja ha högmässor (söndagar). MEN jag har inget schema, jag hoppar in när jag behövs och om det passar! Jag måste självklart prioritera skola först.

I och med att jag jobbade inom kyrkan i somras på ett barnläger så har jag genom det kunnat komma in mer i kyrkan. Min mamma har peppat mig att söka jobb och jag ångrar det inte alls. I början var jag riktigt skeptisk och kände att jag inte orkade. Men inget i livet kommer gratis och att tjäna extra i månaden känns superbra. Jag lägger undan alla mina pengar jag tjänar själv inför resor etc. Jag tycker du ska vara öppen för alla förslag och ta det du får! Allt kanske inte är exakt som du tänkt dig men det tycker jag man får ta. Hur jag gjorde för att få jobbet var att jag mailade en person inom svenska kyrkan och utifrån det har jag fått prata med andra. För mig var det väldigt lätt och jag hade en himlans tur. Men när det gäller jobb, ge inte upp!

Likes

Comments

Hej gullisar!! Idag vaknade jag vid 10 och befann mig på jobbet vid 10:45. Slutade klockan 15 och har varit med Stina sen dess. Nu är jag och Stina här hos mig och vi får även gäster snart. Är riktigt trött i kroppen så ska bli skönt att bara ta det lugnt. Det är också bara en liten dag kvar tills jag får träffa Samuel igen. Så imorgon ska jag krama ihjäl honom. Den här veckan har gått otroligt segt..


Likes

Comments

I förrgår när vi var hos mina tremänningar fick jag träffa Emmas och Andreas dotter igen. Hon är så himla go och man vill bara hålla henne hela tiden. Söta lilla Hilda. Verkligen älskar små bäbisar! 

Likes

Comments

Denna har jag också fyndat på halva priset inne på Carlings. Ordinarie pris var 299:- så jag fick den för 150:-. Har länge velat haft en liknande skjorta så det kändes jättekul att jag hittade den!

Likes

Comments

Båda från BikBoks mellandagsrea, de ligger på runt 100 kronor styck!

Likes

Comments