IDEAL OF SWEDEN

Hej allihopa, det var längesen! Jag kikar bara in lite snabbt här för att lägga upp ett inlägg men kan inte lova någon förbättring på mitt uppdaterande då jag har så sjukt mycket att göra hela tiden med skola och annat vilket leder till att jag hinner inte lägga den tid jag vill och behöver på bloggen :/ men det blir förhoppningsvis bättringar snart.

I fredags åkte jag iallafall till Totte och kollade hans match på kvällen när dom mötte Frölunda, åkte efter det hem och lagade tacos så det var klart när han kom hem (vilket var väldigt sent, vid 10 tiden ungefär). Senare såg vi en film och myste bara för att på lördagen vakna upp relativt tidigt och äta frukost på Espresso House innan jag skulle bege mig hemåt igen, det var iallafall ett jätte mysigt dygn (13 timmar) vi fick tillsammans & så välbehövligt. Igårkväll firade vi farmor på gullans café i bolmen med julbord, och alltså det var så mycket mat?? överallt, varje gång man hade svalt sista tuggan så kom det fram mer. Det var så underbart med ostbrickor, julgodis, glögg, julmat och allt som hör julen till. Super mysig kväll! När vi var klara där ute vid 9 tiden fick jag skjuts hem till Conne där även Millan och Agnes var, vi drog senare vidare och träffade några andra. Idag har jag bara tagit det lugnt och det väntas tacos här hemma ikväll, andra gången för min del denna helgen, haha. Imorgon är jag bjuden på brunch hem till Sejla innan skolan börjar och även det ska bli super mysigt, och gott hehe. Hoppas ni alla haft en bra helg!

På tal om annat, iphoneskal, HUR roligt är det inte att matcha med outfits, smycken och liknande. Jag tycker ett iphoneskal gör så mycket haha, vad tycker ni?

Ideal of Sweden har väldigt fina skal till ett bra pris, kika in på deras hemsida om ni klicka hem ett likadant som jag har! Kram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229