December är här! Äntligen, dock har vi firat jul häruppe i två veckor redan. Vi har bakat en hel del lussekatter samt hunnit med att äta julbord. Det känns skönt att ha kommit i stämning i tidigt stadie och eftersom att vi inte firar jul med varandra eller i Haparanda kände vi att det var värt att börja så tidigt haha.

Just nu, pluggar jag och vid sidan om är prinsdopet på tv:n igång. Annars så är dagen lugn, M är iväg på träning och ska sedan hjälpa en kompis. Jag ska försöka få med honom till biblioteket då jag skulle behöva låna några böcker och skriva ut ett par papper, men det märker vi.

Skickar med några bilder på lusseflätan jag gjorde igår..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Här kommer sista delen!


- Jag är värsta gottegrisen!

- Jag älskar torra viner, oftast M som väljer ut och som kan denna biten.

- Jag har alltid tyckt om att fotografera även om jag inte är duktig på det.

- En av mina favorit städer är Köpenhamn. Jag älskar att strosa runt på smågator.

- M och min första semester var en cykelsemester i Danmark.

- Jag har smilgropar i båda kinderna.

- Jag tokälskar allt som har med julen att göra. Vill börja julbaka redan nu.

- Vi firar alltid julafton två gånger om i vår familj. M och jag firar i nuläget inte tillsammans med varandra då våra hemstäder är såpass långt ifrån varandra och att vi just nu inte är hemma mer än under julen när hockeysäsongen är igång.

- I vår familj firar vi namnsdagar med en liten present.

- Jag har väldigt kort stubin haha.

Likes

Comments

Här kommer del 3!


- Vi letar lägenhet förfullt, dock har vi mååånga krav som ska uppfyllas.

- Jag städar för ofta och vill oftast ha det nästintill kliniskt rent...

- ... jag var motsatsen till så när jag bodde hemma.

- Jag älskar ljus! Det kan vara värmeljus, blockljus, med doft o.s.v.

- Jag drömmer om en trädgård och så småningom kunna vara självförsörjande på grönsaker.

- Jag är blyg haha, men pratar oftast för mycket i sånna situationer.

- Min absolut närmsta vän, efter M är Alvida. Saknar henne något enormt nu när vi inte bor i samma stad.

- Hemma hos oss är det M som brukar stå i köket.

- Jag hänger oftast på läktaren under M hemma matcher men följer även borta matcherna hahah.

- Det gäller även min brors matcher hahah.

Likes

Comments

Började dagen med en pw på fem kilometer. Det var så kallt ute att jag hade underställsbyxor på, helt sjukt att det har gått så snabbt. Efter det satte jag igång kaffet och började plugga, sedan dess har jag gått ifrån plugghögen till kaffekannan. Det kändes skönt att M lunchade ute med några kompisar medan jag hängde vid datorn och böckerna tillsammans med min havregrynsgröt.

Tentan är imorgon och jag ska fortsätta att plugga en stund innan vi hoppar i säng. Vi hörs mer imorgon, dock har jag tenta hela dagen men det kan vara kul det med. Kram!

Likes

Comments

Här kommer del 2!


- Jag är vegetarian, men äter mycket veganskt.

- Jag älskar att stå i köket! Mest för att baka, men även vid matlagning.

- Min absoluta favoritartist är Håkan Hellström, i alla lägen.

- Det bästa jag vet är att åka skidor och främst utförsåkning.

- Pappa är min förebild, även farfar.

- Jag älskar kaffe!

- Jag längtar till att börja plugga på heltid ...

- ... dock velar jag jättemycket vad jag ska plugga. Allt låter så intressant!

- Det är främst hockey som visas på vår TV.

- Jag går alltid minst 5 km varje morgon, om inte M är ledig.Likes

Comments

Hej, hur mår ni? Själv har jag haft huvudvärk konstant idag trots en extra powernap och litervis med kaffe, så fick tillslut ta alvedon. Förutom det har jag pluggat ännu mer, lagade en supergod lunch efter morgonpromenaden som bestod av tomat- och linssoppa med egen bakat (!!) tortillabröd med smak av oregano. Wow säger jag bara, så god och enkel både soppan och brödet var att göra!


Jag fick hem ett supermysigt brev från mormor igår, med ett par raggsockor och ett brev. Hahah, det är charmigt att få sånna brev man absolut inte förväntar sig. Vi brukar ha kontakt via telefon åtminstone två gånger i veckan och hon har inte sagt något haha. Nu ska jag hur som helst fortsätta plugga för att sedan laga någon god mat... Vet dock inte än vad det blir, något med pasta iallafall. Ha det bra!


Likes

Comments

Idag har nästan hela dagen gått åt att plugga inför tentan på fredag. Det känns faktiskt bra vilket är skönt. Annars har jag tränat och lagat mat i princip. Nu inväntar vi kaffet och kollar Vänner. Snart börjar hockeyn så vi hoppar nog över till det. En ganska tråkig dag, men blir så ibland.

Likes

Comments

Jag tänkte skriva ungefär fyra delar med 10 saker ni kanske inte känner till om mig. Här kommer del 1!


- Jag är allergisk mot skaldjur och har faktiskt aldrig smakat räkor, trots att allergin kom när jag ungefär var 10 år.

- Jag har ett hemskt morgonhumör ...

- ... men jag tycker om att gå upp tidigt på morgnarna.

- Min absoluta favoritårstid är hösten men tätt efter kommer sommarn och vintern på en delad andra plats.

- Jag har bott i Skellefteå i ett halvår tillsammans med M.

- En av mina närmaste vänner bor i Skellefteå.

- Jag gick det naturvetenskapliga programmet under gymnasiet.

- Det absolut bästa jag vet är att ta en pw med en bra podd i lurarna.

- Jag har jättesvårt att ringa hem till familjen och mina närmaste kompisar för jag blir så otroligt ledsen och saknar de ännu mer då.

- Jag har jättelätt för att gråta och gråter nog åtminstone en gång i veckan.

Likes

Comments

Ett tag sedan jag skrev här. Det beror på olika anledningar men främst på grund av att det har varit väldigt mycket tentor och redovisningar de senaste veckorna. Om förmiddagarna sitter jag nästan konstant vid datorn och pluggar haha, vill umgås så mycket som möjligt när M är hemma om eftermiddagarna och kvällarna med tanke på att nu i kommande helg är han borta i Umeå hela helgen.

Hur som haver, har det börjat snöa (!!) redan och det ligger ett tunt vitt täcke på marken redan, temperaturen är ner mot nollan och jag letar vinterskor. Jag tog inte med ett par eftersom jag tänkte att jag skulle köpa ett par riktigt varma som håller längre än en vinter, så just nu letar jag för fullt men har fastnat för ett par GANT Maria kängor, så de klickar jag nog hem snart för det behövs... Kan fixa bilder på de när de har anlänt!

Annars är det matcher, träningar och serier som tar upp det mesta av vår tid. Idag är faktiskt M ledig efter två matcher i helgen, det är skönt att vakna upp tillsammans av oss själva istället för att väckarklockan ringer lite för tidigt. Vi lunchade iallafall på IKEA och köpte med oss ett lager ljus, det behövs alltid i detta hemmet. Just nu pluggar jag och M spelar, vi får väl se vad resten av dagen bjuder på.


Likes

Comments

Onsdagmorgon och jag spenderar första halvan i sängen med plugg till ljudet av tvättmaskinen och Tilde de Paulas röst på Nyhetsmorgon. Jag ska snart ge mig ut på en pw för att sen ytterligare försjunka mig i avtal, bolag, konkurrens och pengar...

När M kommer tillbaka från sina träningar vet jag faktiskt inte vad vi hittar på. Det är så grått och trist ute. Vi borde egentligen handla men vi skjuter nog på det tills imorgon haha. Förresten fick jag hem M's present igår, så nervös över vad han ska tycka! Tror dock att det är något han kommer uppskatta. Jag berättar sen vad det är, om han motförmodan läser detta känns det lite jobbigt att ha avslöjat det. Nu ska jag klä på mig, vi hörs!

Likes

Comments