I fredags så tog vi vi bilen ner mot Stockholm för att fira våran kompis som fyllde femtio. Självklart hann vi med lite shopping också men köpte bara lite smink tillbehör. Har haft ett toppen lov och det har verkligen varit behövligt!!

A

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har vi åkt lite slalom & så har vi firat Fanny som fyllde sjutton idag. Super mysigt är det här & har absolut ingen hemlängtan

A

Likes

Comments

Förlåt att jag inte bloggar för ens nu. Har bara inte haft tid & så. Ligger nu i hotell rummet & har shoppat en massa idag, mest smink, underkläder & träningskläder. Är super nöjd med alla inköp!! Vi har de verkligen så bra här och älskar den här staden.


A

Likes

Comments

Känns toppen & är mer än nöjd. Imorgon kl 6 på morgonen bär de av till London!!

A

Likes

Comments

Idag har jag på mig mina svarta bootcuts från JC en mörklblå skjorta/blus från Gant, mina svarta höga Johnny bulls och min klocka och örhängen från ur & Penn.. Haha bästa märket.

Känns så toppen bra att jag åker på Fredag, till LONDON!!!!! Jag är så himla taggad, även fast vårat flyg lyfter kl 6.

På torsdag ska jag göra mina naglar & har verkligen inte en aning om hur jag ska göra dom & jag måste verkligen komma på hur snart känns det ju som, vill inte sitta hos henne & inte ha någon aning om hur jag ska göra
Behöver massa inspiration!!!!A

Likes

Comments


Likes

Comments


Finaste Nike kom också och var med på middagen efter varmrätten. Nu ligger jag i min säng & ska snart sova eftersom att jag ska jobba imorgon

Har ändå haft en super mysig alla hjärtans dag men av någon anledning tycker jag verkligen inte om denna dagen. Hoppas det ändras!

A

Likes

Comments

Idag är de alla hjärtansdag. Har bara käkat en massa godis än, vilket jag kommer fortsätta med hela dagen

A
Likes

Comments

Fredag idag. Händer inte så mycket i helgen tror jag. Alla hjärtans dag imorgon, sorgligt nog, sen jobbar jag på söndag. Det blir nog en skön helg som jag faktiskt behöver även om jag bara var i skolan 1 dag denna vecka, hehe.

A
(Ursäkta för extremt dåliga mobilkamera bilder.)

Likes

Comments