älskar någon men du har inga känslor kvar.

Tvättat, städat, handlat, lagat matlådor, beställt hem välbehövliga ting, tagit ett långt bad och tillslut hamnat i soffan framför en serie. Jag älskar att ladda om inför en ny vecka, ha saker planerat och i ordning - dock prioriteras det inte alltid tyvärr.

Imorgon känns det som saker och ting återgår till vardagen på riktigt efter julledighet och annat. Jag vaknade upp för några månader sedan och kände i princip bara "Nej nu behöver jag något nytt" Levde vidare och hoppades helt ärligt varje dag på att jag skulle vakna upp och känna samma gnista för jobbet, staden och livet som innan - Men det var som en nära vän sa "Ibland tappar du känslor, varesig du vill eller inte, precis som att du älskat någon men inte längre har några känslor kvar"
Jag har nog alltid sett mig själv som en människa som varit lite på språng, alltid påväg någonstans sökandes, men sedan jag flyttade till Stockholm för två år sedan har jag känt mig så bekväm och lugn i själen, så när framtiden kom och knackade på dörren och sa till mig att det är dags att gå vidare var det tufft, svårt beslut att ta. Den vardagen jag är van vid är nu tidsbestämd och samtidigt som jag försöker ta livet för vad det är här och nu så kan jag inte rå för det faktum att jag redan börjat smyg packa.

  • DAILY

Gillar

Kommentarer