-

När det finns för mycket i min lilla hjärna så har ju detta alltid varit ett sätt för mig att sortera ut, reflektera och få saker lite mer svart på vitt - att blogga har alltid varit en bra sak för mig som tyvärr blivit lidande totalt då livet kom mellan.

Det svider lite att erkänna det såhär, men mycket av saker som betyder något för mig har fallit undan och jag vet ju innerst inne varför och vad det beror på. När negativa saker händer i mitt liv så är jag väldigt bra på att gå in i det enda som kanske känns meningsfullt och köra gasen i botten och oftast bromsar jag inte in fören det säger totalstopp och jag kör rakt in i en betongvägg och inser att jag kanske inte alls blivit varken klokare eller lyckligare. Det är väl så, man tror man ska lära sig med åldern men jag vacklar fortfarande fram och funderar på vad min mening här i livet är. Vem vet egentligen?

Nu har jag traskat in i år 2019. Med fröjd och förhoppning. Jag är för tillfället i en ond spiral då jag helst bara vill isolera mig själv och anser att jag inte har någon positiv inverkan på varken mig eller någon i min omgivning - men jag vill inte fastna här, måste bara hitta redskap att ta mig upp. Skrivandet kanske är ett? Vi testar. Att flytta hem kanske är ett? Jag testar. Men framför allt måste jag andas och filtrera bort en mängd tankar som tar över min tankspridda hjärna. Så är det bara.

Hej och hå, då var vi igång igen

  • Nära Oxelvägen , Älta

Gillar

Kommentarer