Här kommer några bilder från en helt magisk dag jag hade för några veckor sedan tillsammans med Dennis och Tuva. <3

Jag minns tydligt för fem år sedan när Tuva fortfarande låg i min systers mage och vi inte hade en aning om vem det var som gömde sig där inne och vi pratade om att när bebis blir stor så ska vi ta med bebis och åka slalom. Helt overkligt hur 5 år gått så fort och att vi där för några veckor sedan tog med oss Tuva och åkte slalom. Hon var så duktig, hon tyckte det var så kul och jag kände en så oerhörd lycka - sånna stunder måste vara meningen med livet. Magi.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är en stolt och rörd lillasyster som skriver detta inlägget. Idag åkte Mamma och jag med mina systrar när dom skulle testa bröllopsklänningar - Ida ska ha ett riktigt sommarbröllop och Emelie kommer gifta sig på en strand i Thailand i höst.

Dom är så vackra mina systrar. Älskar dom så mycket, och dom glänste så mycket när dom testade klänningarna. Svårt att inte bli rörd och värdesätta en sån stund, önskar dom det vackraste och finaste i livet.

Likes

Comments

Jag blev brunett // Mina syskonbarn hade hjälpt till och gjort tårta till mig och mamma - dom var så stolta och nöjda med motivet. Älsklingarna!

Titta på dessa två busungar // Jag och Tuvis byggde två snögubbar.

Vårt charmtroll Lukas fyllde 1år. // Myste massor med Elliot.

Åt middag på Black Stone med finaste tjejerna // Jag & Sara, helt oförskämt vad jag saknat henne.

Alltså wow wow wow. Vilka dagar! Jag hade en liten så kallad dip för några månader sedan då jag bara kände mig otillräcklig och saknade familjen så mycket att det gjorde ont i hjärtat. Jag har tänkt på det, sedan jag tog studenten för 2,5 år sedan har jag i praktiken bott ifrån min familj och även fast det är ett eget val så är det så fruktansvärt när man ibland inser hur mycket man faktiskt missar, framför allt mina syskonbarns uppväxt - det går ju så fort...

Jag bestämde mig iallefall för att då ta en veckas semester från jobbet och bara åka till Dalarna för att spendera tid med mina nära och kära. Och sen att denna lilla mini semester utspelade sig i samband med min, mammas och Lukas födelsedag gjorde det ännu bättre.

Här ovan ser ni några bilder från veckan. Ni får se en glimt utav "alla mina barn" (som jag själv brukar uttrycka mig..Haha) Men måste även kasta massa kärlek på mina fantastiska vänner. Som om inte helgen innan min födelsedag var nog med kärlek och uppskattning så blev jag i fredags även överraskad utav Elise, Lovisa, Ida och Sara. Vi åt middag på Black Stone, åkte sedan hem till Elise och drack lite vin och spelade ett quiz som hon hade skapat "Johanna 22år" Så KUL! Och sedan gick vi ut och dansade. Well, jag är så nöjd med min tillvaro och kunde inte vara mer lycklig. Tack tack tack! <3

Detta blev ett väldigt långt inlägg. Nu är jag tillbaka i Stockholm igen och nya utmaningar och förändringar is coming up!

Likes

Comments

Voilá, titta vad jag gjort. Har varit sugen på att bli mörk ett tag nu men varit lite för bekväm i mitt blonda hår.
Förändring är bra - och jag är så himla nöjd med mitt mörka hår och min nyklippta gardinlugg. Vad tycker ni?

Likes

Comments

Numera är man 22. Och med handen på hjärtat kan jag säga att detta varit min bästa födelsedag på väldigt många år. Är så extremt lycklig och tacksam. Så himla redo och taggad på att se vad kapitel 22 i mitt liv har att erbjuda.

I fredags smygstartade vi firandet utav mig. Tuva hade styrt upp allting åt mig, bokat bord på en jättefin resturang - Grand Escaliar. När jag sedan kommer upp i restaurangen så står hon redan där med ett glas bubbel i handen till mig och dessa fina ballonger. Alltså vad har jag gjort för att förtjäna denna fina uppvaktning? Så mycket kärlek.

Grand Escaliar var inte bara en supermysig resturang utan maten var också maaaagisk. Åt blåmusslor för första gången och blev så förvånad över hur gott det var - hur har man kunnat missat detta i 21 år? Drack vin och fick fina presenter. Hade verkligen noll förväntningar men hade en sån otroligt fin kväll, så tacksam till alla som var där och gjorde allt för att det skulle bli en lyckad kväll. Ni är bäst! <3

Efter middag och några drinkar drog vi ut och dansade till natten blev morgon. Fantastiskt med andra ord.

Likes

Comments

​​​​Såhär lagom 22 dagar in på det nya året tyckte jag att det var dags för ett litet inlägg om min nyårsafton - bättre sent än aldrig eller hur? ​Vi började kvällen hemma hos Tuva som bjöd på tapas, bästa. Vid tio tiden tog vi en taxi in till stan och till Tak där vi med utsikten över Stockholm firade in tolvslaget. Magi! Sen var vi lagom redo att slå klackarna i taket, vi åkte till Orangeriet där vi mötte upp några till kompisar och dansade fram till tre för att sedan dra vidare till en fem klubb. Var full fart med andra ord! 

Hade ett fint nyår. Det är lätt att bygga upp höga förväntningar men i år kändes det enda viktiga att jag skulle få vara med människor jag har nära hjärtat. I slutändan så är det faktiskt det viktigaste! ​​​​​

Likes

Comments

Julafton. Jag jobbade på självaste dagen så därav blev jag kvar hemma i Stockholm. På morgonen åt vi en liten mysig julfrukost och efter jobbet så kom Lene och Sanna för ett litet firande tillsammans. Vi hade gjort ordning lite småplock och drack bubbel.

På juldagen åkte jag hem till familjen för att fira jul tillsammans med dom. Åt årets första och enda julbord och sen blev det såklart följt utav julklappar samt julklappsspel. Måste vara något som kommer med åldern? Men var så taggad på att GE mina julklappar, kändes som jag lyckats pricka rätt till både familjen och vännerna. Deras lycka är ju den största lyckan. Hoppas ni hade en magisk jul!

Likes

Comments

​Nu lägger det sig ett vitt täcke över Tyresö. Det är väl alltid så? Första snön välkomnar man med öppna armar för att sedan bli påmind om hur lite man faktiskt tycker om det egentligen.. Tänkte mest kasta in ett litet vardagsinlägg, tar ett tag för alla New York inlägg att publiceras, försöker nyttja varje vaken stund vilket betyder jobb-träning-kompisar-sova-repeat. 

Tänk att vi nu bott här i vår fantastiska lägenhet i nästan ett år, så många pusselbitar som fallit på plats sen jag flyttade hit för ett år sedan - Fantastiska människor som jag lärt känna och att faktiskt till 110% känna sig hemma på en plats är så stort. ​​​​

Likes

Comments

DÕ - Var ett av ställena jag hade bestämt sen långt innan jag åkte till New York att jag skulle besöka. Hade sett ett flertal utav mina vänner som fortfarande är i NY som hade besökt detta ställe samt så tipsade min syster om detta ställe. Istället för att köpa glass med cookie dough, så köper man cookie dough som ser ut som glass? Helt okej koncept om ni frågade mig, och trots att jag knappt åt upp hälften så var det SÅ GOTT!

Likes

Comments

Med oss närvarande fick min älskling igår somna in efter ett långt och fint liv. Det är svårt att förklara den enorma tomheten och smärtan som faktiskt infinner sig - Han har varit en fantastisk vän och i perioder har det känts som han varit min enda. Albin har varit en självklar del utav livet sen jag var fem år gammal och för det är jag evigt tacksam. Sov gott min älskling, tack för allt. Du är för alltid saknad och älskad.

Likes

Comments