Header

Hej!

Som sagt jag tänkte berätta lite om mina mål för mig och Pichi det kommande halvåret. Det är inga stora eller högt satta mål utan är till för att se hur långt jag och Pichi har kommit tillsammans, för att få bekräftelse på vårt arbete. För varje delmål är vi ett steg närmare det slutgiltiga målet. Varje delmål är ett trappsteg och för att kunna kliva upp ett steg ska man ska klara av utmaningen där. Nått vi ska utveckla alltså.

I dressyren har jag flera mål. Jag ska kunna rida Pichi i form i galopp samt att den ska vara rund och bärig. Få våra skänkelvikningar till perfektion och sista är att lära Pichi gå i "skolorna", alltså öppna och sluta, i både skritt och trav.

Inom hoppningen har jag satt upp fyra mål. Vi ska ha hoppat alla typhinder och känna oss säkra. Hoppa kombinationer och relaterade avstånd säkert. Hoppa en LC (90) bana och jag ska få bättre kontroll på galoppen och kunna förändra steglängden.

Sen kommer vi åka ner till klubben om några veckor. Jag vill kunna rida honom där med en bra känsla och jobba honom på samma sätt som här hemma. Lastningen ska gå utan problem och krångel.

Det var alla mina mål för hösten och vintern. Jag kommer uppdatera målen allt eftersom.

Kram Alma

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan!

Jag tänkte bara skriva lite om mig och sånt. Jag heter ju Alma Eliasson, är 15 år gammal, bor i Sommen och går på Ängarydsskolan i Tranås. Jag har en fullblods valack som heter Pichi Traful men kallas kort och gott för Pichi eller apan, välj själv.
Pichi är född 2007 men hade varken blivit riden eller hoppad förens jag köpte honom i våras. Han har en super härlig inställning till både dressyr och hoppning och gör alltid sitt bästa i alla situationer.
Min lilla bebis är kanske bara är 155cm hög men har enorm personlighet och är en kaxig liten prick.

Kram Alma

Likes

Comments