Until next time Chattanooga

Så mycket känslor. Jag vet knappt vad det är jag känner egentligen, mina tankar är överallt, så mycket känslor.. I tio månader har denna plats varit mitt hem. Jag har bott hos en familj, jag har gått i skolan och fått vänner och träffat människor jag inte kan föreställa mig ett liv utan. Hur ska jag lämna detta? Jag tänker på morgondagen och det enda jag känner är rädsla. Jag tänker på de nästa tre veckorna och jag känner spänning. Jag tänker på dagen jag står på svensk mark igen och jag känner lättnad. Rädsla, spänning, lättnad. Allt på en gång.

Jag var väl medveten om att lämna Sverige, min familj, mina vänner, min trygghet, skulle vara svårt. Jag förväntade mig dagar av hemlängtan, timmar av tårar och när mars kom kände jag mig redo. Jag hade varit här i åtta månader, jag hade haft en bra tid här och tanken på att komma hem gjorde mig mest glad. Sen dess flöt allting på som vanligt, fast ändå inte. Det var mer på något sätt, det var något nästintill perfekt över det hela som la sig över de sista månaderna. Och nu står jag här, första juni, min sista dag i Tennessee och imorgon klockan åtta på morgonen åker jag. Varför blev allt så perfekt just nu? Jag tror fortfarande inte att jag har smält det hela ännu. Jag har inte riktigt förstått att det är tid för mig att lämna mitt liv här. Vad menar du med att jag inte kommer gå på Soddy Daisy High School till höst? Att jag inte kommer vara en del av ett cross country lag, att jag inte som de flesta andra av mina vänner kommer ansöka till college i närheten.. Vad menar du med det?

Imorgon kommer bli tufft. Det kommer bli så otroligt tufft. Men det är väl ändå bra att det kommer bli så pass tufft. Att jag inte har spenderat dessa tio månader på andra sidan jordklotet utan att ha något att lämna. Alla dessa vänskaper jag har bildat, alla dessa upplevelser, alla dessa minnen.. Jag har något att lämna här, och jag är så tacksam över att jag har det. Jag må sätta mig på ett flyg bort härifrån imorgon, men Chattanooga, Tennesse kommer stanna med mig i resten av mitt liv.

I'll Always Keep You Close.

Gillar

Kommentarer