8 Saker jag kommer sakna med USA

Tidigare i år gjorde jag ett inlägg med tio saker jag saknar med Sverige. Det har också gått en väldans lång tid sedan ja sist uppdaterade. Därför, nu när året börjar närma sig sitt slut tänkte jag göra en ny lista med istället åtta saker jag kommer sakna, denna gång med USA.

  1. Min värdfamilj och alla vänner. Jag är fast besluten på att jag kommer åka tillbaka och hälsa på, men vem vet hur länge det egentligen tar och det är inte heller säkert att jag kommer träffa alla jag har träffat under min tid här.
  2. Snow days. Dom uppskattas ju ändå. Att vakna en skolmorgon, få veta att skolan är inställd på grund av den 1 cm snö som ligger utanför fönstret.
  3. Downtown.  Även fast jag har besökt Chattanooga ytterst för få gånger för min sak, måste jag ändå säga att jag absolut älskar Downtown Chattanooga och kommer sakna det jättemycket. 
  4. Cross country & Track. Laget, sporten, tävlingar och träningar, jag kommer sakna alltihop. Att jag skulle börja tycka om att springa som jag gjort här såg jag inte komma, och att hela laget var så tight var självklart en del av det.
  5. Se serier live. Att behöva streama serier är lite sådär. Mycket enklare är det ju att se dom i direktsändning och för en gångskull visas rätt säsong på tv:n också!
  6. Fotbollsmatcherna. Redan efter att den sista matchen för säsongen var slut började jag redan sakna det. Jag har flera gånger hyllat dessa kvällar till skyarna, men de är helt klart värda det.
  7. Den korta vintern. Jag har blandade känslor inför vintern. Från och med November tycker jag att det ska vara snö till slutet på januari, kanske februari också, men sen får det verkligen vara nog. Jag klarar inte av det grå slasket som lägger sig vid vägkanterna och på trottoarerna. Ska det vara vinter ska den vara vit och massor av snö. Här är iallafall vintern, som bara är kallt väder och regn, över I början av mars, slutet av februari till och med, då börjar temperaturen närma sig 20.
  8. Countrykulturen. Även om jag inte har fått ta så stor del i detta så har jag fått en glimt av den och det var det som krävdes för att jag ska sakna det. Det är något speciellt med att sitta I en pickuptruck, med countrymusik i högtalarna när man är påväg till rodeon. Det kanske är svårt att första, man kanske har behövt vara här för att första, om ens det hjälper.

Gillar

Kommentarer