Header

Vaknade upp imorse av höga skrik och en förskräckt Marvin (numera 18!!!) som får iskallt vatten över sig och två GROVA rapp av ett skohorn. Grattis bih. Det är så mycket jag vill dela med mig av just nu för det händer some crazy shit i mitt liv, kan dock inte nämna saker här. Detta är verkligen verkligen hemligstämplat. Jag kan säga som så att folk har drivit sönder om att detta skulle hända och jag har blånekat, men I guess dubbelmoralen är den bästa moralen... Jag är så rädd att jag har satt krokben på mig själv alltså... Inte nog med detta så blev det så stelt igår. En person jag känner screenade en bild från Marvins privata insta där jag bokstavligen pratade skit om min inneboende. Så taskigt av mig, men så fake av henne. I inlägget blev även Marvin exposad (hahah) så vi internskämtade om att vi skulle lägga en "🐍" på hennes nästa bild. Så omoget men kunde inte bry mig mindre, så igår när hon la upp en bild så skojade vi så mycket om det. Marvin kommenterade tillslut en snake å likade kommentaren från sin insta, antar att jag inte är favoriten längre... Livet går vidare. Festen var en succé. Städningen va kaos och frukosten utebliven mvh illamående )-: Är så tired på Reem som sitter och skriker på mig right now... Vet att du läser min blogg, vet att du älskar den, shut up <3

Min hoe Marvin

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har verkligen tänkt skriva om detta för en människa har ju faktiskt flyttat in hos mig, och jag ska leva med denna i 1 år nu. Han har i alla fall flyttat in, och han har också hunnit bo här i 4 dagar! Har varit väldigt positivt inställd till att bo med en ny människa men också varit lite orolig för att inte klicka. Som tur är har en så fin kille flyttat in här, verkligen hur mysig som helst. Om jag ska beskriva honom lite kort så är han rolig, flummig, klantig, öppen, lugn, trevlig, udda, modemedveten, har GOD parfym och är helt galen (enligt mig efter alla knäppa historier han berättat...). Tror att vi fann en trygghet i varandra ganska snabbt för jag (i alla fall) känner mig väldigt bekväm med honom. Just nu är han i Gävle, där han kommer ifrån, och jag saknar faktiskt hans sällskap. Han fyller lägenheten på något sätt, eller så är det jag som bara inte klarar av att vara ensam i en mörk lägenhet på kvällarna haha. Vi verkar vara överens om rutiner och hur vi delar upp saker men i guess att man kommer bråka en vacker dag. Dock säger han själv att han är lite konflikträdd så vi får se... En sjuk grej hände faktiskt strax innan han skulle flytta in. Han var med i en bilolycka så nu måste han gå runt med korsett och käka piller )-: Dock är det faktiskt ren humor när han ska försöka böja sig ned osv så det är inte för hemskt. Hoppas han njuter av morfinet så länge han får det lagligt hihi.

Nu sitter jag stressad i min säng med en läskigt tyst lägenhet och försöker kolla på glada serier. Har även haft lite stresshjärta idag pga att det har hänt lite saker på sista tiden. Ahhh vet ej hur jag ska lösa saker men känner att jag faktiskt är riktigt egoistisk i mitt handlade och tänkande just nu (men karman tar oss alla). Dock känner jag verkligen att det är my time to shine. Dags för debut kanske och tro mig den är sexig (-; Det är en massa som händer i veckan så den här cheyen har fullt upp. Kommer behöva ligga en hel vecka i ide efter denna stressiga och intensiva sommar. Tänker kolla vidare nu för utan humorserie-ljud i bakgrunden så är min hemsökta (4 real) 74:a kvadratare skit scarrig. Bye amigos<3

"Cigarette duet" ett fett bra låttips från min inneboende!!

Likes

Comments

Igår drog jag å miss Blanche ut. Ganska efterlängtat med (enligt mig) så kallade "svenska fester". Så kan man man råka kalla det när man hatar Greklands-klubbarna. I vilket fall som helst så drog vi till Sommargården (som jag inte gillar haha) och jag kände mig verkligen fri när vi spårade på dansgolvet. När humöret var på topp gjorde jag nåt som jag åååååångraaaar, jag kollade mobilen. Jag kollade fkn mobilen och trodde inte att ett sms kunde få mig så uppriven och arg, men, det kunde det. Detta sms som jag tyvärr inte kan berätta så mycket mer i detalj gjorde att jag och B drog från klubben (innan 00) satte oss vid kanten på en kaj och skrek så att en ordningsvakt började gå mot vårt håll. Det går inte att beskriva hur sjukt komiskt det var, men i alla fall så snackade vi kärlek med denne, och drog vidare för att misslyckat ringa två skeva personer (en hade bytt nmr och den andres nummer hade vi ej). Jag kunde verkligen inte lugna ned mig och drog nog in B djupare i mitt hetsiga humör för det slutade med en visit på blåa linjen, ett gömställe i en buske (två moppekillar åkte först förbi och sedan tillbaka för att kolla in oss), kiss på en tomt och och ett högt unisont "DACHRIIIIIIII" utanför ett fönster. Tillslut ett fnissigt tåg hem.

Likes

Comments

Lisa Ekdahl har varit mitt first aid kit i sommar så hennes bästa låtar måste upp på bloggen. Lyssna på hennes sommarprat också (-:

1. Benen i kors
2. Du sålde våra hjärtan
3. Det är en nåd
4. Vem vet
5. Öppna upp ditt fönster
6. Vita bergens klockor

Kram

Likes

Comments

Har gått allt för lång tid sedan jag uppdaterade, detta är alltså en ursäkt haha. Det har varit väldigt mycket på senaste, och jag har även varit i Grekland i 8 dagar så mitt fokus har varit i nuet! Men nu är det äntligen dags igen <3

Återigen kommer inlägget handla rätt mycket om kärlek, helt enkelt för att det är det jag lägger mest själ i hihi. Man är ung och attraktion är som ett kvitto på att ens liv har fått ytterligare en dimension. Underbart och förskräckligt. Mina historier kommer att börja en dag innan avresan till Grekland och sluta i stunden just nu, när jag sitter på Corfu AirPort och väntar på flyget hem. Detaljerna kommer bli personliga så om du inte orkar lyssna på tonårsfnissiga beskrivningar så avråder jag dig redan här för att sluta läsa. Jag hade precis kommit hem från fridfulla veckor i Skåne och jag var sugen på att träffa lite människor i min egen ålder. Lite nya spännande människor. Så jag drar ut med ett snabbt ihop skrapat squad bestående av Moa, Marvin, Sofia och moi. Vi drog först ut på lite drinkar och lite småprat om sommaren, sedan ville vi hitta dansställe aka klubb (-; Efter många om och men (och ett avhopp av minderåriga Marvin) kommer resterade squad fram till Colosseum. Väldigt jävla otaggade. Här gör jag ett jäkligt bra val som innebär att jag kommer ha kul oavsett musik, personer och tagg. Vi dansar och svettas och efter ett tag så får en av oss upp ögonen för en liten snygging. Vi bestämmer oss för att vi ska få kontakt med denna och en skrattretande mission börjar. Han står och röker så vi går ut och ställer oss bredvid, sedan försöker vi komma på en start konvo som vi odiskret försöker diskutera fram ca en halv meter från personen. Tillslut börjar en annan kille ta kontakt med oss och som tur var så var det en i killen som vi spanade ins squad! Perfect perfect... Vi börjar snacka med dem och jag märker att vi fått dem på kroken. Vi går in och dansar och snackar och dansar osv och tillslut stänger klubben snart. Jag är på så bra humör att jag ogenerat börjar planera en efterfest de enligt mig ska hålla i. Sagt och gjort så sitter vi plötsligt i en taxi påväg till ett hus i Tyresö. Där lyssnar vi på musik, leker dricklekar och kallpratar med de tre halvskumma 22-åringarna. Tiden går och vi blir mer och mer bekväma och snart sitter vi i en jacuzzi med den söta av killarna. Klockan börjar närma sig 8 på morgonen och jag inser att jag måste hem och packa eftersom planer går kl 23. Inget har ännu hänt även om man tydligt förstår att alla killarna e sugna på mer än bara ögongodis hahah. Precis innan vi ska gå så springer jag runt i bara bh för att mitt linne försvunnit och sötkillen ställer sig då framför mig häller upp ett glas champagne och kysser mig. Så himla typiskt att han skulle haffa mig för att jag var halvnaken, jag är verkligen 100 på att han försökte haffa min kompis men kanske är det lätt att locka med lite kropp. Lite mysigt pirrigt i magen men snabbt bort till mina vänner för att dra. End of this story.

Sneakar in en liten kommentar mellan historierna: jag har insett att jag har börjat värdera mig själv och mitt värde i hur många killar som spanar in en. Väldigt ohälsosamt för hjärta och psyke. Skäms nästan över mig själv för att jag känner mig så mycket starkare och smartare än så, men jag antar att man lätt faller för den verklighet man pressas in i.

Snart är vi i på planet mot Korfu och en stad endast för fest och ligg. Jag vantrivs direkt. Jag vantrivs för att allt plötsligt handlar om utseende och jag vantrivs för att ingen vill prata och alla vill tafsa. Första dagen vägrar jag gå ut, jag vägrar gå ut för att jag vägrar visa mitt ansikte. Jag vägrar visa mitt ansikte för jag är ful. Jag vägar låta människor titta på mig och inse samma sak som jag gjort. Därför stannar jag inne. Den känslan har tyvärr förföljt mig under hela min vistelse och jag är så glad för att komma hem. Jag har ändå lyckats få två personer lite förälskade i mig. En 23-årig baywatch och watersports-instruktör och en 15-årig kille från Albanien. Lill-killen pussade mig på kinden innan jag åkte hem, och även om han verkligen är 3 år yngre så var det väldigt fint på något sätt. Den andra instruktör-killen träffade vi när vi skulle åka ringos i Kavos! Ni får lite konvos från de båda killarna här under! Här får det sluta för Anna vill köra kortlek hahah, puss!!!

15-åringen

Baywatch-killen

Inga namedrops, gör aldrig det misstaget igen hahahahahhaha...

Likes

Comments

Hej. Antingen saknar du mig eller så är du glad att jag är ett förflutet. Eller så är du precis likadan? I vilket fall som helst så vill jag påminna dig om viktiga saker som du absolut måste komma ihåg. Du är 18 och äger hela världen, du bryr dig inte ett skit om status för du har äntligen insett att det inte är ett kul maktmedel och inte heller en källa till roliga fester eller roliga människor. Just det har öppnat upp en ny värld till dig, tänka sig att det finns en värld utanför södra latins väggar! Den är dessutom större och erbjuder trygghet, pinsamheter, framsteg och framför allt färre av de trångsynta svåra människor du känt att du tidigare tvingats stå ut med. Skönt. Du har insett fler saker till exempel har du utvecklat en enorm scen-skräck, en utseendefixering, en hopplös låtskrivaregenskap, en filmälskare, en kärleksexpert med stora brister, och du har insett att du kanske får vänta ytterligare 5 år innan du hittar någon du vill dela ditt liv med, även om partner varit ditt nyårslöfte sedan 6:an. Du har insett att du inte vågar vara otrevlig när det behövs och försöker bli bra på att säga stopp. Du har insett vilka människor som kommer få dig ut på härliga åkturer och vilka som antagligen kommer få dig att krocka. Du har insett att du har dagar då du är känslosam och gråter över hur mycket du älskar och dagar då avundsjukan tar över och du tänker ut hur du ska orsaka så mycket skada som möjligt. Du skäms inte ens över det. Du har förstått att dem du faller för på riktigt är dem dina vänner utropar "usch, du kan bättre!" om, och oftast är det någon som inte tycker som du själv. Dynamiskt. Du har haft ångest över att du en dag ska bli gammal men också insett att du kommer bli världens härligaste tant. Du har kommit på att du kanske faktiskt är någon som kan stötta andra. Du har kommit på att du blir ledsen när H (1) inte hör av sig. Du har kommit på att du blir sårad när El och Bl är 2. Du har kommit på att du är förtjust i C och Ö. Du har kommit på att H (2) är manipulativ men betydelsefull. Du har kommit på att Afb, Ms, Sk och Nh är de mest attraktiva du mött. Du har kommit på att B och T är de töntigaste du mött. Du har kommit på att det här brevet är lite elakt en att ingen egentligen kommer lista ut vilka som gömmer sig bakom bokstäverna. Kanske inte ens du själv.

/Alma-Clara

Likes

Comments

Har varit så sjukt dålig på att göra inlägg, sry sry sry!! Har haft så mycket småfix att göra här i Skåne att jag inte hunnit och inte haft några spännande upplevelser att skriva om )-: Idag fick vi dock ett ryck kl 23 på kvällen och gjorde en sjukt oklar film där allt är på första tagningen och supersnabbt ihopklippt. Lite stelt att visa men den är lite komsik så varsågoda hahahahahha.....  #bollywood #drama

Kram mvh övertrött<3

Likes

Comments

Detta inlägg har jag bestämt mig för blir en liten (med risk för att låta töntig) skola i hur man raggar upp åtminstone mig. Det är för för ofta som det låser sig när man dejtar någon, och i dem fallen när det är jag som drar mig ur så tänker jag alltid att jag skulle velat ge lite feedback (hahah). Men, det blir såklart helt galet osympatiskt om man först säger att man inte tycker att det fungerar och sedan ger pikar om hur personen borde ha gjort. Därför är det dags för en lista på: Hur man dejtar som bäst!

1. Det är väldigt lätt hänt och så tråkigt att bli kvävd. Med kvävd menar jag att personen man dejtar inte ger en det utrymme man behöver, detta kan tillexempel hända när personen ger på tok för mycket komplimanger. Då tappar delvis komplimangerna sin styrka som raggningsknep och komplimang men man blir också sjukt obekväm och känner att man redan fått personen "på kroken" (alltså är spelet över). Inte sällan brukar jag också känna att "shit, skulle jag ärligt kunna ge personen lika många fina komplimanger", och så känner jag mig i otakt och tänker att antagligen gillar hen mig mer än jag den. Då drar man sig tyvärr ur så spara på komplimangerna!

2. Det är bara ett faktum att man behöver lite variation på dejterna. Nej, det behöver inte vara något storslaget men att fika på samma fik om och om igen ger samma tråkiga loop. Tips är att hitta på någonting, och det behöver inte vara mer än att sitta vid en speciell park, gå på någon gratis utställning eller laga lunch tillsammans. Det ger att man utforskar nya händelser med personen och man får massa intressanta samtalsämnen genom nya situationer. Ett tips är till och med att inte välja "fiket" som första dejt, ofta är det svårt och inspirationslöst att bara sitta ned och prata i flera timmar. Dock kan det vara en vinnare också om din dejt är en härlig snackare!

3. Detta är inte något du borde sluta med utan något du borde lägga till i din taktik. Sluta tänka att det finns regler (ironiskt nog skriver jag sådana just nu). Alla älskar en risky regelbrytare. Bara sluta hålla på med "vänta 1-2-3h innan du öppnar ett meddelande" det blir bara hackigt och tråkigt. Det finns ingen "tredagars-regel" punkt. Det är fett charmigt med någon som skriver direkt efter en lyckad dejt att "vad trevligt det var, vi ses", detta utan att överdriva eller vara klängig, man behöver inte bestämma nytt datum direkt. Att bli överraskad av att en person vågar ta tag i saker är bara lockande och kul så visa din spontana och vågade sida.

4. Tyvärr är detta en vinnande taktik so be aware of the "på-av" teknik. Den innebär att man först är ganska på och visar stort intresse för personen, sedan när den börjar ta dig för givet och misstänka att den "har dig på kroken" så slutar du tvärt. Du låter den andre ta initiativ flörtar inte för mycket och låtsas vara lite avvaktande. Personen (oftast) brukar då överanalysera allt, börja tänka på dig mer och undra varför du plötsligt är ointresserad och det blir vad man inom ekonomi brukar kalla "inflation". Värdet på dig ökar och plötsligt kanske det inte var så lätt att få dig, då vill man också ha dig (-; Du kanske tänker att du inte vill köra spelet men kärleken och hela livet är ett spel av maktkamper, sorry.

5. Alla vill inte ligga på första, andra, tredje eller fjärde dejten så chill out. Den som väntar på något gott kommer att njuta mer ju mer tiden går...

Blev så sjukt kärleksfull och sugen på romans men här, mitt i ensamma Skåne, får man avreagera sig genom bloggen. Jag hoppas att ni tar mig med en nypa salt för detta är såklart ur mitt perspektiv, men girls and boys det är bara att bege er ut och haffaaaaaa<33333

Sexandthecity-quote

Likes

Comments

Efter en gårdag med utmattningssyndrom, alltså magsjuk och ingen ork att gå upp ur sängen, är jag back on track och nu så jävla pepp. Jag har alltid velat ha en tydlig klädstil och nu har jag tagit beslutet om att jag faktiskt ska försöka på riktigt. Jag blev jätteinspirerad runt midsommar av stilen 90-tal och tidigt 00, och tänkte samma dag färga blå slingor i håret (men hann tyvärr aldrig), och idag så fick jag mina avier på kläderna jag beställt på nätet och blev så sjukt entusiastisk. I Skåne där jag befinner just nu har man så sjukt mycket tid så jag har bestämt mig för att börja köpa loppis kläder och sy om dem, har redan en magtröja i jättefint tyg som jag har tänkt göra om till ett 90's linne! Blev ett sent inlägg nu men lägger upp lite inspo-bilder så får ni ett hum om hur jag tänker. Från nästan bara svarta kläder till lite färgglatt, känns tipp-topp. To be continued helt enkelt!

Kram <3

Likes

Comments

Jag vet knappt hur jag ska börja. Det är så så så skönt att vara hemma igen efter allt mitt resande (även om jag så smått börjar sakna alla äventyr). Det har varit en otroligt stressig men också spännande och rolig upplevelse med Norge. Jag var hos min kompis Myndin i Larvik och fick träffa hennes familj och studenterna från världen över som var på målarskola hos hennes pappa (känd konstnär). Det är alltid lite läskigt att bo med människor man inte känner och speciellt när de inte pratar ens språk och extra jobbigt var det med studenterna då de pratade engelska och jag verkligen tycker det är pinsamt och obehagligt att prata engelska med folk. Mina intryck är så fruktansvärt många men det jag tänkte dela med mig av är att 1. de bodde så fantastiskt fint på en gård med flera hus, inredda väldigt romantiskt och bohemiskt 2. festivalen (stavern festivalen) var jätterolig och Kygo var så bra!!! 3. Jag lärde känna Myndins syster Aftur (superfin och trevlig) och vi kollade på filmen Lolita, en film om ett förhållande mellan en vuxen och ett barn, som var så speciell och satte ens moral på sin spets 4. Jag var med om en så obehaglig sak natten till när jag skulle åka hem.

Jag vaknade mitt i natten av ett billarm ute på gården. Först blev jag lite rädd men lugnande sedan ned mig själv med att Myndins bror (som skulle köra mig till stationen) bara skulle förbereda bilen. Någon minut senare hörde jag en hög smäll och fick magkänslan av att något inte riktigt stämde, det lät väldigt högt och massa fåglar började skrika. Inte lång tid efter går ännu ett billarm och plötsligt hör jag springande steg mot huset jag sover i. Jag sover på nedervåningen och har under natten öppnat ett fönster 3 meter från dörren så när personen börjar knacka på dörren tänker jag "Nu dör jag. Han har ett vapen och han är här för att mörda den här familjen och tyvärr råkar jag vara här" (vill tillägga att det var mitt i natten och jag vaknade från en djup sömn och var förvirrad). Han bankar en lång stund och jag tänker att han snart kommer se mitt fönster och klättra in, men istället börjar han skrika att någon ska släppa in honom och att han behöver hjälp. Det tog ett tag innan föräldrarna börjar ropa till honom från övervåningen. De bad honom att gå men han svarade med att han behövde låna laddare. När jag insåg att någon tagit tag i saken kändes det bättre och jag vågade röra på mig. Jag gick upp på toan och märkte då att jag måde väldigt illa och att jag darrade i hela kroppen. När jag tvättat ansiktet med vatten gick jag ned igen och möttes i dörren av en halvnaken bror (hahah) och sedan av att familjen stod vid dörren och diskuterade. Mannen hade gått och det var blod på stentrappan utanför dörren. Det visade sig att mannen vandaliserat bilarna på tomten och antagligen skadat sig när han krossat rutorna och då börjat blöda. Bara en halvtimme senare var jag påväg till stationen för att åka hem och kände mig helt konstig i kroppen. Blev världens segaste och jobbigaste resa till Skåne men nu är jag här och det är SÅ SKÖNT. Vet fortfarande inget mer om händelsen men de ringde i alla fall polisen.

Det jag reagerade på mest under min vistelse där var att det var en väldigt härlig och humoristisk stämning mellan alla där men också ett hetsigt debattklimat (var dock lite kul). Jag kände mig för första gången i mitt liv ganska ointelligent och lost i diskussionerna, delvis för att jag inte förstod allt pga språk men också för att det var svåra ämnen jag förut inte gått in på så djupt. Hoppas att de inte fått intrycket av att jag är helt blåst bara hahaha )-:

Jag har även hunnit bli förtjust under den lilla delen av sommarlovet som har gått. Kan inte riktigt sluta tänka på personen och hur skumt det egentligen var mellan oss men kanske är det som gör det lite spännande också. Hoppas att det går över men det var den vackraste människa jag mött, känns det som. Vet inte vad det är som får mig att obsessa men får en väldigt sexig känsla av personen. Nä men känner att jag inte ska gå in på det förens jag förstått själv vad det handlar om. Kram å hej.

Gården där de bor

Finaste Myndin

Likes

Comments