En otroligt mysig och händelserik helg blev det! En som man många gånger kommer tänka tillbaka till och aldrig glömma.

Vi tog bilen i torsdags till Örnsköldsvik och hann inte mer än att parkera bilen så gick båten mot baggviken. Vi stannade där till lördag, då vi snabbt tog en lunch-pizza på ulvön. Efter det åkte vi vidare in till hamnen och jag och Richard tog en taxi till Agnes som ordnat men världens brakkalas! Tyvärr har jag inga bilder därifrån men det blev massor med lekar och käk. Kvällen slutade sedan på Örnsköldsvikskalaset. Kan dock inte påstå att det var en stor hit :).

En vecka kvar på semestern nu, jag ska njuta till 1000.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hur ska jag underhålla håret så att det håller sig så kallt som det är just nu? JO! Med denna makalösa "nutri color creme" som ska ge en uppfräschade ton samt göra håret mjukare och glansigare. Har inte provat denna ännuen jag har testat liknande förut och jag vet att de funkar super!

Likes

Comments

Idag var jag en sväng till Farsta centrum för att handla lite mat och en basic svart T-shirt då jag hittade något så mkt roligare än så. Hittade dessa halsband och nu har även jag införskaffat mig två av denna trend. Tycker verkligen de är supersnygga, måste dock hitta ett bra tillfälle för att använda dessa!

Likes

Comments

​Helu! Idag blev det en stor förändring på huvudet, lite mörkare och lite kallare! Gillar det faktiskt sjukt mycket. Detta har jag Jennifer att tacka. Ni hittar henne på hair_by_jennifer på instagram. 

Det var så länge sedan jag ändrade hårfärg, förr gjorde jag det  jämt och ständigt  men de senaste tre åren har jag trivts i det blonda och inte riktigt vågat gå över till någon annan färg. Denna känns ändå ljus men mycket kallare + att mitt hår behöver få lite vila från allt blekmedel. . Idag slingade vi endast hårbotten för att på ett lite mer djup i håret. Jag är superduper nöjd och rekommenderar verklige henne. Hon jobbar på Salong Kameleonten på Odengatan 23 i stockholm. 

Likes

Comments

​I Onsdagskväll umgicks jag med denna pingla ovan. Vi, tillsammans med Vanessa och Sara tog oss ända ut till Värmdö för festligheter. Det var superroligt att hitta på något så spontant! Kvällen slutade ändå i rimlig tid vilket också kändes skönt då jag dragit på mig nackspärr som fortfarande sitter i... Hoppas verkligen att den ska släppa snart :( 

Likes

Comments

En mycket härlig helg som började med After Work med tjejerna ifrån jobbet.
Vi var på skansen och tro mig, det var riktigt roligt! Därav blev det en ganska lugn lördag med lite jobb och sedan iväg till gymmet för ett pass med Richard. Benen fick sig en bra omgång och även ett par nya bralls som satt som en smäck!

Likes

Comments

En midsommar sent att glömma, med otroligt roligt sällskap, grillat på menyn och kubb därtill.
En av de trevligaste midsomrarna hittills vill jag absolut lova. Denna gång firade vi hemma hos mig i mitt lilla garage, med uppdukat bord utomhus. Därav hade vi supertur med vädret. Vi kände att det kom några små regndroppar och skyndade oss upp med ett tält. Men efter de enstaka dropparna som fick oss lite oroliga, så kom solen istället. Det var verkligen på tiden att midsommar fick annat än regn. 

Likes

Comments

Hur fina är inte dessa??? Jag har köpt världens finaste skor! Har kikat på dessa godingar ett tag men då de inte funnits i min storlek har jag inte köpt några. Nu berättade kassörskan för mig i fredags att de skulle få leverans samma dag från kista, därav kunde de ta med ett par 38 till mig. Gissa om jag blev glad? De finns även i svart och beige. Vem vet, de kanske också hamnar i garderoben. Köpte även två kepsar, och kunde inte bestämma mig för vilken färg jag ville ha - det blev båda. 
 
I övrigt ser jag verkligen framemot denna dag. Det är valborg och jag tillsammans med några anda vänner har hyrt en lokal med både bastu och bubbelbad! Kommer bli en superfin dag. 
 
 

Likes

Comments

Igårkväll testade jag och Ida nya Protein Kasseinet från ssnutrition.se och den var faaantastiskt! Den smakar exakt som godisen Bounty,  choklad och kokos! Tycker verkligen att den är supergod och måste prövas. Den finns som sagt att köpas på ssnutrition.se och om ni använder almabystrom20 så får ni 20% på den också. HELVÄRT! 
 
Idag var tanken att jag skulle jobba, men har haft ont i huvudet i två dagar och alvedon har verkligeninte fått värken att släppa... Jag vilar därför idag och känner mig faktiskt redan bättre efter många timmars sömn.  

Likes

Comments