Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fantastisk solnedgång med min kärlek och hans syskon <3

Likes

Comments

Min kärlek kom ihåg att jag tittat på den här parfymen för några månader sedan och igår så överraskade han mig med just den. Så glad man blir av att få något som inte är förväntat. Är så otroligt lyckligt lottad som har honom i mitt liv <3

Likes

Comments

Borta bra men hemma bäst!

Har haft en jättefin semester i Thailand med varmt väder och vackra vatten.

Thailand var dock inte mitt favoritland tyckte de hade dålig service, de flesta i butikerna scrollade hellre på mobilerna än att sälja samt hjälpa en med storlekar, det var mycket kackerlackor på gatorna och det var allmänt ganska rörigt och smutsigt. Allt var faktiskt ganska dyrt också och de hade ingen skam när de satte priser, alla försökte blåsa oss vilket man blev ganska trött på. Helt galet vad mycket prostitution vi såg också det är sjukt hur det kan vara så öppet och lagligt.

Vi hade en otrolig häftig upplevelse men kommer inte att återkomma. Förstår inte riktigt charmen med kulturen, hur man beter sig mot varandra i Thailand men själva Thailands värme och klimat är fantastiskt!

Likes

Comments

Nu har jag äntligen tagit semester och redan på Söndag bär det av till Thailand.

Det är första gången jag är där så det ska bli en upplevelse. Vi kommer att hålla oss i norra Thailand eftersom det just nu är översvämningar i södra..så håll gärna tummarna för att vi får några torra veckor med mycket sol.

Jag kommer att försöka blogga litegrann men vill ni följa vår resa lite mer detaljerat så följ mig på instagram - AlmaBSvanqvist.

Puss & godnatt 💋

Likes

Comments

Älskar färgerna i den här plattan.

Ikväll blir det fest här hemma så då ska ögonskugga på.

Hoppas ni får en grym lördag 🌟

Likes

Comments

GLAD FÖRSTA ADVENT!

Idag blev det glöggmys och pepparkaksbak här hemma. Känns väldigt tidigt men vi åker till Thailand om bara två veckor och stanna över jul(för fösta gången). Så har lite ångest men det blir en tidigt jul för oss istället. 

Kan tipsa om glöggen utan socker! Den är gudomlig och kan drickas med gott samvete ;)

Likes

Comments

Likes

Comments

​Julskyltning med min kärlek!

Likes

Comments