Godmorgon! Ser ut och bli lika varmt som föregående dagar, vet inte om jag vill skratta eller gråta. Är ärlig talat rätt trött på värmen. Nejnej, visst älskar jag vädret men har man häst blir det så jobbigt och rida och jag får så otroligt svårt att koncentrera mig.

Blir nog uteritt idag igen men kanske rider ut med Lisa eller liknande. En annan nackdel med vädret är att Flugan är mycket segare och tröttare, lite småtråkigt. Men jag rider väldigt lugnt nu just för att det är så varmt.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Precis kommit hem från stallet, jösses vad varmt det är! Lika varmt som igår, dock var det jobbigare igår eftersom vi hopptränade. Iallafall så red jag ut idag, jobbade mycket kondition och lite sånt. Sen busade vi över lite stockar hihi. Både jag och Flugan älskar och rida ut så jag gör det så ofta som möjligt. Rider ut minst 3 gånger i veckan och gör olika saker varje gång, vissa gånger mycket galopp och intervaller, ibland klättrar vi, ibland rider vi ut men med mer krav på form osv. Just för att få så blandad träning som möjligt.

Sedan de övriga dagarna dressyrar vi, hoppar och jobbar markarbete. Mycket skönare att rida ut när det är så varmt dock... (Hon har såklart vilodagar också)

Video från galoppen finns på min hästinstagram, glöm inte kika på den! www.instagram.com/almaarlevalls

Likes

Comments

​Igår var det hoppträning och jag är hyfsat nöjd med passet. Hon hoppade svinbra. Vi hade framme massa tittiga saker såsom vattenmatta och mur. Hon är ju inte tittig men bra och träna! Hon hoppade såklart allt det utan problem. 

Dock är jag lite småsur över min egna insats då jag vet att jag kan bättre, la henne fel och kunde inte bestämma avstånd tillräckligt bra igår, i vanliga fall kan jag bestämma när hon ska hoppa av men nu gjorde jag fel och hon fick rädda mig gång på gång.


Iallafall jobbade vi i början mycket småhinder och bommar vilket är så jäkla nyttigt och det är något vi verkligen behöver! Vi avslutade på 1 meter. Film finns på min instagram och se, almaarlevalls !! Det är dock min hästinstagram, vill ni följa min vanliga som är lite mer egotrippad kan ni kika in på almaarleevall . 

Men förövrigt är jag nöjd med ponnyn, bara ryttaren som ska hålla koll på allt med. Jaja.


Vi hörs sen när jag ridit <3


​Från tävlingen i Bollebygd, detta är LD (alltså lagklassen), man kan väl säga att hon flyger över ;)

Tack förövrigt till hastfotografer.weebly.com och Tilda för den fina bilden!

Likes

Comments

Påväg till stallet nu och bestämde mig för att promenera dit när det är så oroligt fint väder!

I helgen var vi i Bollebygd och mycket bättre kunde det inte gått!! Felfri i lagklassen & 2:a i LC. 3 tiondelar från ettan vilket såklart var lite surt men med tanke på att det var vår första lokala är jag mer än nöjd!

Likes

Comments

I söndags så hade vi ju P&J på Kakas och jag tänkte hoppa 70&80 (LD&LC)! Det gick verkligen superbra och hon var verkligen såå fin!! Hon är så grym, allt flyter på verkligen! Nu på lördag startar vi vår första lokala, den går i Bollebygd och jag hoppar först LD, lagklass, det är ju omgång 1 i Gota och Tosseryd/Tämta ska såklart vinna ;) Sedan hoppar jag en LC, jag vill bara ha en stadig runda och känna att allt känns bra, är vi felfria ända till omhoppningen kanske jag gasar lite ;)

Likes

Comments

Sitter nu på svenskalektion, har gjort klart min text så har inget att göra just nu haha. Igår var Flugan sååå fin, hon var otroligt avslappnad hela passet och hon var låg och lång i formen när jag ville och samlad när jag ville. Det är sånna pass där man aldrig vill sluta rida.

Idag blir det iallafall lite hoppning. Eller mer markarbete, jag ska hoppa lite sockerbitar med fokus på kontroll och att jag ska kunna samla både för och efter hindret. Måste dessutom åka förbi Telia innan stallet, suck.

Ska försöka se till så att någon filmar!

Likes

Comments

Nu är jag påväg till stallet, Flugis får vila idag då hon ska få vaccin. Hoppträningen gick svinbra för mig otroligt kaosad, kommer berätta allt när jag är hemma haha! Vi hörs sen!

Likes

Comments

Har nog aldrig vart så nervös haha, men vi slutmätte ju igår och hon blev 140 exakt alltså c-ponny!! Så jäkla skönt, nu är det bara ut o tävla!!

Likes

Comments

Det gick så otroligt bra, vi var ju iväg i söndags. Jag hade inga större förväntningar då det var första gången ju men shit vad hon var duktig! Hoppade 60-70 och vi var felfria båda rundorna, nu taggar vi till söndag då jag ska hoppa 70-80 på p&j här på hemmaplan. Hoppas det går lika bra!

Idag ska jag hoppträna för Jasmine, inför söndag, vet inte riktigt vad vi ska göra men visar sig när jag kommer dit haha. Vi hörs sen iallafall! Film finns att se från 60 på youtube om ni söker på Alma Arlevall.

Likes

Comments